Şimdi Ara

BİLGİSAYARIN SES SİSTEMİ ACİL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Beyler bende creative 7.1 ses kartı var ama sürekli sorun yaşıyorum durup dururken ses gidiyor ve donanımdan baktığımda çoklu ortam ses denetleyicisinin üstünde soru işareti oluyor sorun nedir anlayamadım acaba anakartın üzerindeki ses kartıyla bi çakışmamı yapıyor.bide msn e girdiğimde mikrofonu ses kartı üzerindeki turuncu girişe bağlıyorum ama mikrofon etkin olmuyo bu neden olabilir lütfen yardım.



  • Anakart uzerideki ses kartını biosta disable yapman lazım.daha sonra 7.1 in driverlerini kaldır ve tekrar kur.bakalım ne olacak.
  • peki bu mikrofon olayı nasıl olacak ses kartı üzerindeki line in girişinemi yoksa turuncu yeremi takılacak gerçi ben ikisinide denedim bikaçkere çalıştı ama bugun yine takayım dedim çalışmadı.
  • dostum öncelikle kullandığın anakart acaba 7+1 ses sistemine izin veriyomu bunu bilmek lazım eğer veriyor ise ve sorun yaşıyor isen driver i tekrar yükle,,,, mikrofon için öncelikle mikrofonun acaab çalışıyomu bunu bilmek lazım, başka bi makınaya bilen biri tarafından takılıp çalışıp çalışılmadığını öğrenmen lazım, sonra kendi makinanda mic. i taktıktan sonra win ses denetimi iletisinden kaydetme butonunu tıkla ve kayıt için mikrofon u seç, bu bazen AUX ta kalıyo ve bçyle problemler yaşana biliyo, bu dediklerimi bi dene umarım yardımcı olabilmişimdir, kolay gelsin
  • tamam en sonunda çalıştırdım mikrofonu ama line in girişine takarak çalıştırabildim.Neden mikrofon girişine takınca çalışmıyo onu hala çözemedim eski ses kartında takar takmaz tanıyodu kulaklığı bu çok uğraştırıyo yaw..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.