Şimdi Ara

Bilgisayarınız Karşısından Ayda 500 Dolar Kazanın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Reklammı diceksiniz evet reklam sadece daha fazla kazanabilmek için benim yaptığım gibi sizde gelirinizi çoğaltabilirsiniz. Sadece aşağıdaki siteye gidicek ve oradaki bannerlara tıklayarak üye olucaksınız. Bu sitelerden hergün size gelen mailleri sadece açıcak ve kapatıcaksınız. Sonuçmu bir ay sonra bütün sitelerden gelen toplam gelir 500 Dolar. Bir zamanlar duymuştum ve bana şaka yada yalan gelmişti. ama bir deniyim dedim ve hergün mailime düşen 20 maili açtım o kadar. sonra 1 ay sonra paypal hesabıma toplanan toplam para 500 dolardı. Peki neden size bunu anlatıyorum. Yalan değil siz üye olursanız bende siz üye oluğunuz için para kazanıcam. Ama tek başıma değil bir grupaşma olcak ve bu sayede benim üzerimden üye olan herkez benim level durumuma göre bonus kazancak ve üye olanlarda extra kazanmış olacak.

    Kimisine Saçma gelebilir. Zaten çoğunuzda denemişsinizdir. Ama ödeme almasam zaten yazmam buraya çünkü bu işi bırakır uğraşmazdım ama aldım.

    İşte adres:

    www.50dollarsmail.com

    Bu adreste bütün bannerlar sıralı







  • site parkta giriş bile yapmaya değmez bide ödeme aldığının resmini koysana buraya ödeme aldım diyerek kimseyi kandıramazsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.