Şimdi Ara

Bilic oyunu okuyamıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • İkinci yarı 4. golü aramayıp geriye çekilmemiz hataydı. Ama Bilic'i bir maçla gömmeyin, uzun süre bu takımda kalmalıi kesinlikle Beşiktaş'a uygun bir hoca, genç ve hırslı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ^^Evo^^

    Adamın oyuna soktuğu adam 15 dakikada atılıyorsa (Cüneyt Çakır sağolsun) adamın ne suçu var. Galasaray maçı hariç (ki maç devam ediyordu) Biliç takımın başındayken ligde maç kaybetmedik.
    Neyin kafasını yaşıyorsunuz. Bayılıyoruz adam asmaya.

    Güzel kardeşim rakip 10 kişi kalmış ama sen sanki sen 10 kişi kalmış gibi oynuyorsun. 11 e 10 rakip her dakika pozisyon buluyor sen ortadahayı geçemiyorsun. İlk değişikliği mecbur kaldığı için veli değişikliği. Özellikle olcay ne gökhanı kesebildi nede ilerde top tutabildi. Mottayı çok çok geç oyuna aldı. Melesef 90 dakika serdarı izliyor. Bunlar yanlışları.
    Bu yazı bilici asma yazısı değil. Adam geçen sene iki pas yapamayan takımı çok organize bir takım yaptı. Bence iki gömlek üst kalite hale getirdi ama arkdaş rakip 10 kişi oğuzhan, fernandes,töre,olcay yürüyor, bir tane ikili mücadele kazanamıyoruz, sen biz 10 kişi kalana kadar oyuna müdehale etmiyorsun. Dikkat edin 10 kişi kaldıktan sonra takım oyunu dengeledi hatta son 5 dakikada maçı alabilirdik. Mottayo çok daha önce oyuna alıp atibayı ortaya çekmeliydi. Bence maçın gitmesindeki ilk faktör yine çakır ikinci faktörde bilicin YİNE geç kalmasıdır.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ramon'u gec sokmasina bende kizdim ancak 3. Yedigimiz gole bakın, Motta Kuyt'ı tutamadi mac boyu etkisiz olan Kuyt Ramondan siyrildi atti. Ancak Mottadan once Kuyt'ı Atiba tuttu ve adeta bitirdi Kuyt'ı. Adam bunun icin bekledi onca zaman. Bir de maçı okuyamiyor diyorsunuz el insaf

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.