Şimdi Ara

Bilim Tüneli: (Bilimsel konularla ilgilenenlerin okumasını rica ediyorum)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
1
Favori
553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Max Planck Bilim Tüneli Sergisi 18 Ekim 2014 tarihinde İstanbul’da açılmıştır. Sergi 12 Şubat 2015 tarihine kadar açık kalacaktır. Serginin Almanya’dan getirilmesinde; TÜBİTAK, Max Planck Enstitüsü, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı ve Bahçeşehir Üniversitesi’nin desteği saygı ile karşılanmaktadır.
    İki aydır yoğun öğrenci ziyaretiyle karşılaşılmıştır. Serginin bilim, eğitim ve merak nedeniyle, her yaş grubunca ziyaret edilmesi bilim adına geleceğe ait umutları kuvvetlendirmektedir. Sergide dijital ortamda toplum ve bilim konuları işlenmektedir.

    Bilim Tüneli Sergisi kendi alanında Dünya’nın en iyi bilim sergisi olarak kabul edilmektedir. Konsept ve içerik mükemmeldir. 18 ülkeyi birkaç defa dolaştıktan sonra Türkiye’ye ilk defa getirilmiştir. Hafta içi öğleden sonraları, hafta sonları her an sergiyi ziyaret etmeniz tavsiye edilmektedir. Sergide 40 stajyer öğretmen görev yapmakta olup, gelen ziyaretçilere bilgi vermek üzere hazırlanmışlardır. Sergiyi gezdikten sonra bilimin ne kadar derin, özgür ve güçlü olduğunu düşüneceksiniz. Geleceği göreceksiniz.

    Adress:

    Basın ekspres yolu ve TEM Kavşağında “Mall of İstanbul AVM 2. kat Bilim Tüneli Sergisi”
    Güneşli / Başakşehir / İstanbul

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.