Şimdi Ara

Bilinemeyen yada Unutulan Animeler için Yardım Hattı (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
633
Cevap
28
Favori
63.148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • saol dostum

    bide bunun türkiyede yayınlanan adı neydi acaba onu hatırlıyormusun



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alone D. Walker -- 29 Ekim 2007; 10:31:46 >
  • Allah razı olsun QCU..... Pucca tabiii
  • @CanTuran
    Ne Demek Görevimiz..
  • arkadaşlar ben küçükken(85 liyim) bir çizgi film izlemiştim, yanlız 1 bölümdü sanırsam ama 2 saate yakın sürmüştü hatırladığım kadar, hiç bilmiyorum yanlız şöyle bir sahnesi hatırımda, bir grup var dünyada geçiyor hikaye ama dünya harap olmuş savaşlardanmı bilmiyorum işte, bu grup ilerliyor ilerliyor en sonunda uçan bir pramite geliyorlar, orada bir kapı var kapıda bir kurban verilmesi gerektiği yazıyordu sanırım arkadaşlardan birisi sanırım bir kızdı kendini kurban veriyor kapıdan geçiyor sonra piramit yere mi iniyordu öyle birşeydi, bunu bilecek birisi varmı merak ediyorum?
  • benimde kafamda hayal meyal kalan bi çizgi film var......83 lüyüm trt deydi sanırım....çok ilginç gelecek ama karakterlerden birinin ismi şakma yada chackma ,çakma o tarz bişeydi melekle şeytan arasında geçen bi mücadele vardı....iyilikle kötülük arasında...yani iyilik ve kötülük arasında çok eski olsa gerek çizimleri amatörceydi...bi kız vardı bide melek...dedimya hayal meyal onun için hiç bişey net değil..yardımcı olursanız sevinirim
  • haplo bu konuyu mu arıyodun
  • 80'ler ve 90'lar animenin Türkiye'deki altın yıllarıydı. kanallar film olsun, dizi olsun anime yayınlarlardı. trt2 bile eichi sahneleri kesmenden anime yayınlamıştı. o zamanların kıymetini bilmeden japon çizgi filmi der geçerdik. hatırladıkça insana hüzün veriyor.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: jrking

    slmlar bu bölümüde ben açıyım dedim...

    benim hatırladığım bir anime dizisi vardı ... ama ismini unuttum bir grup öğrencinin ve başlarında 2 öğretmende var bunlar bi gemi ile denize açılıyolar denizde bir zaman kapısına denk geliyolar ve puff eski dinazorların bulunduğu bir zamana ışınlanıyolar mecburen gemiyi terk ediyolar ve bigfoot cinsi bi araçla belli bi sayıda kristali bulup kendi zamanarına dönmeye çalışıyolar ..konusu kısaca bu olan diziyi arıyorum hatırlayan varmı acaba...


    Bahsettiğin serinin adı "Jura Tripper"

    http://www.animenewsnetwork.com/encyclopedia/anime.php?id=1767



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akuma_Blade -- 26 Şubat 2008; 23:00:43 >




  • quote:

    Orjinalden alıntı: Lancelot_Real

    Soru: cizgi sinemada bi arkeolog vardi, bi ipucunu takip ederek dunyada insan var olmadan coook uzun sure once varolan bisi kesfetmisti, onun izini suruyordu, tabi konu bi cok insanin dikkatini cekmisti, 2 ajan vardi birbirlerine dusman arkeologu izliyordu ondaki bilgileri almaya çalışıyordu, sonra her nasılsa arkeolog un etrafinda 3 4 bi ekip oluşmuştu, bi samuray eklenmişti ekibe, filmin 2 sahnesini cok iyi hatirliyorum, 1. si samuray kılıcı ile biyere atağa geçmişti de saldırdığı yerden gelen enerji dalgası kılıcını kokunden kırmıştı, 2. side sonunda buyukcene bi uzay gemisi bulmuşlardi ve icindeki bi yaratik yaşıyordu, sonra ajanlardan biri devreye girip kendi ordusunun koca koca helikopterleri ile gemiye kanca takıp kaldırıp goturmeye çalışmışlardı, diger ajanda aynı zamanlarda devreye girip kendi ordusunun uçakları ile helikopterleri düşürmüştü.

    işte aklımda 4 kare olan bi cizgi film, umarim bilen çıkar.


    Bahsettiğin Anime "Crystal Triangle"

    http://www.animenewsnetwork.com/encyclopedia/anime.php?id=563




  • quote:

    Orjinalden alıntı: RurouniKenshin

    Ya beyler benim çocukluğumda böyle bir Anime vardı. Nasıl yazıldığını hatırlamıyorum. Okunuşuyla söyleyim size. Çocuğun adı Tami Çiko Sokomato idi. Çocuk küçük kısa boylu bişeydi. Biraz Son Goku ya benzediğini hatırlıyorum sanki. Daha okula bile gitmiyordum. 90' larda olmuştu. Hiç kaçırmazdım. Çocuk önce Basketçi olmak istiyordu. Bunu çok ağır şartlarda çalıştırmaya başlamışlardı. Yapamayınca bırakır diye. Beline lastik bağlamışlardı potaya zıplattırmaya çalışıyorlardı. Büyük olanlar bunla dalga falan geçiyordu. Çocuk vazgeçmedi ve onlardan daha iyi basketçi oldu. Metrelerce havaya zıplayabiliyordu. Süper haraketleri vardı. Sonra Pinpon a heves sardı. Ondada çok iyi yerlere geldi turnuvalara falan katıldı. Sonra tekrar baskete dönmüştü öyle hatırlıyorum.

    Bu Animeyi hatırlayanınız var mı?



    "Dash Kappei" olabilir ama emin değilim




  • ya benimde hatırlayamadığım bir anime var ama çok az bilgi sahibiyim, brt kanalında yayınlanıyordu yaklaşık 6 7 yıl önce kahramanlar polislerdi ama sıradan polisler yani olağanüstü ögeler içeren bir anime değildi zaten aşk temalıydı galiba bir kız polis diğer bir erkek polise aşık oluyordu falan bir tane motorsikletli polis vardı gözlüklü hatırladıklarım bu kadar acaba bir bilen var mı?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Celtic

    ya benimde hatırlayamadığım bir anime var ama çok az bilgi sahibiyim, brt kanalında yayınlanıyordu yaklaşık 6 7 yıl önce kahramanlar polislerdi ama sıradan polisler yani olağanüstü ögeler içeren bir anime değildi zaten aşk temalıydı galiba bir kız polis diğer bir erkek polise aşık oluyordu falan bir tane motorsikletli polis vardı gözlüklü hatırladıklarım bu kadar acaba bir bilen var mı?


    you're under arrest e bi bak bahsettiğin bu olabilir show da yayınlanmış olması lazım
  • quote:

    Orjinalden alıntı: dombilibili

    quote:

    Orjinalden alıntı: Celtic

    ya benimde hatırlayamadığım bir anime var ama çok az bilgi sahibiyim, brt kanalında yayınlanıyordu yaklaşık 6 7 yıl önce kahramanlar polislerdi ama sıradan polisler yani olağanüstü ögeler içeren bir anime değildi zaten aşk temalıydı galiba bir kız polis diğer bir erkek polise aşık oluyordu falan bir tane motorsikletli polis vardı gözlüklü hatırladıklarım bu kadar acaba bir bilen var mı?


    you're under arrest e bi bak bahsettiğin bu olabilir show da yayınlanmış olması lazım

    buydu galiba teşekkürler




  • benim bir sorum daha var yine 7 sene önce falan bir an,me vardı kanala 7'de yayınlanıyordu iki kardeş köstebek vardı hatta intro müziğinde mogu mogu gibi bişiler söylerdiler bilen var mı?
  • mock and sweet olması lazım
  • slm şimdi bi dizi vardı genç bi çocuk bi uzay aracı gibi bişi yapıyodu bide yanında bi kıs varddı o araçla birini mi arıyodu bilmiyorum ama kıs uzaylı deildi .. Ulysses 31 deil yani hmm planetes de baktım oda deil bu daha çok 80 lilern sonu 90 ların başı gibi bi yapı olabilir..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jrking -- 29 Şubat 2008; 10:14:35 >
  • Benimde adını merak ettiğim bir anime var (anime mi kesin olarak emin değilim eskiden izlemiştim). Trt 'de yayınlanıyordu. Yayın tarihi 6 seneyi geçmez galiba. O kadar eski değil yani. Hatırladığım birkaç şey;

    Kızlar vardı. Sihir okuluna gidiyorlardı. Böyle crystal gibi birşeyler topluyorlardı. Onu bir alete takıyorlardı. Bir tane kötü kız vardı babası lucifer gibi bişeydi. Hatırlayanınız var mı?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Morfildor

    mock and sweet olması lazım

    sağol budur
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Haplo

    Benimde adını merak ettiğim bir anime var (anime mi kesin olarak emin değilim eskiden izlemiştim). Trt 'de yayınlanıyordu. Yayın tarihi 6 seneyi geçmez galiba. O kadar eski değil yani. Hatırladığım birkaç şey;

    Kızlar vardı. Sihir okuluna gidiyorlardı. Böyle crystal gibi birşeyler topluyorlardı. Onu bir alete takıyorlardı. Bir tane kötü kız vardı babası lucifer gibi bişeydi. Komediydi. Hatırlayanınız var mı?


    Tekrar bunu sormaya gelmiştim. 29 Şubat 2008'den beri anime unutan olmamış 2009'un siftahını yapayım dedim. Birde ne göreyim ben bunu daha önce sormuşum. Ama hatırlamıyorum. İlginç Neyse bir daha sorayım. Ha bu kızlara görev veriyorlardı, görevleri tamamlamaya çalışıyorlardı diye hatırlıyorum.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: Orc-City-Fire

    Ya hani bi anime vardı ya bi mal kız vardı kötü şekil kişilikler insanlara birşey bulaştırıyorlardı kalbine bişey yapıyolardı işte o insanlar siyahlaşıyodu o mal kızda bişey atıyodu ardından şah mat diyodu bide o kız bir bebeye aşıktı yakışıklıydı ( benim kadar olmasada ) işte sonra o çocukta şekil bir şekilde kız gibi dönüşüp onunla o kötü şekil herifleri yoketmeye gidiyodu hatırlayan varmı ama mangada olabilir


    Kamikaze kaitou jeanne mi ?




  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.