Şimdi Ara

Bilinmeyen Ağ Hatası Düzeltemiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Çerezleri temizledim, farklı tarayıcılar kullandım, idm kullandım, sistemi geri yükledim. Her şeyi yapmama rağmen bilinmeyen ağ hatası devam ediyor düzeltemedim.

    Her şey format attıktan sonra başladı. 1. formatı attım. SP3 indirip, kurdum. Bilinmeyen ağ hatası başladı, düzeltemedim. Tekrar format attım. Bu sefer hdd den direk yükledim sp3 ü yine aynı hata. 3. formatı attığımda sp3 ü yüklemedim. Normal devam ediyordum. Ama bazı programları kullanamadığım için bu sefer sp3 sağlam bir yerden indirdim.(sp3 ün virüslü olduğunu düşünmüştüm) Tekrar kurdum. 1 hafta-10 gün kadar güzelce devam ettim.

    Ve bugün yine bilinmeyen ağ hatası! Lütfen yardımcı olun.



  • Bende torrent ve edonkey indirmelerimde sorun olmazken download sitelerinden yaptığım indirmelerde indirme başladıktan az bir zaman sonra Başarısız - Ağ hatası mesajı alıyordum.Önceleri bunun TTNET kaynaklı olduğun düşünsem de yabancı sitelerde virus sebebiyle olduğu antivirus programının portları taraması esnasında buna sebebiyet verdiği yazıyordu. Bazı sitelerde Microsoft Network Monitor yüklemenin sorunu çözdüğü söylendiği için bunu yükledim. ilk indirmede düzelme olsada ikincide yine ağ hatası verdi. Sonrasında YAK (yet another cleaner) adlı programı kurup bir kaç kere temizleme yaptım. Şu anda sorun düzelmiş görünüyor. Bilginize.
  • sorunlar artık microsoft un xp ye destek vermediği için olabilir mi ?
  • Ben de windows 7 de sorun oldu. Biri de combofix ile sorunu halletmiş. ben de işe yaramamıştı. Ama güvenli modda çalıştırmak gerekliymiş. Ben güvenli modda çalıştırmamıştım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bugrayca -- 3 Ocak 2014; 23:49:36 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.