Şimdi Ara

Bim e satılan kodak 32gb micro kart h.k

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
7.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • bugün bim markette kodak 32gb hafıza kartı satılıyordu az kalsın 32gb oluşuna ve klas10 yazısına aldanıp alacaktım. ama sonra dedimki internetten bir bakalım hızları neymiş. iyiki de bakmışım 15mb/s imiş okuma hızı yazma hızı daha düşüktür. yani Bim den falan fiyatına aldanıp bu berbat kartlardan almayın.



  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozbey08

    bugün bim markette kodak 32gb hafıza kartı satılıyordu az kalsın 32gb oluşuna ve klas10 yazısına aldanıp alacaktım. ama sonra dedimki internetten bir bakalım hızları neymiş. iyiki de bakmışım 15mb/s imiş okuma hızı yazma hızı daha düşüktür. yani Bim den falan fiyatına aldanıp bu berbat kartlardan almayın.

    Ben de almayı düşünüyordum. 15mb/s görünce vazgeçtim :) Teşekkürler paylaşım için.
  • d_darko kullanıcısına yanıt
    siz siz olun BİM den A101 tanınmamış markalar dışındaki markaların ürünlerini almayın. mesela toshiba micro sd kartlarını rahatlıkla alabilirsiniz. ben a101 den almıştım 8gb micro sd kart 2 senedir hala bozulmadı. ama syrox muş falan hiç bulaşmayın derim.
    mesela şuan a101 satılan sözde araç kamerası resmen çöp, youtube videolarını seyrettim, tost makinesi bile ondan net video çeker o kadar kötü.



  • < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Choqo -- 8 Ocak 2017; 1:38:11 >
  • ozbey08 kullanıcısına yanıt
    İyi de konu marka tanınırlığı değil ki yazma hızı. Toshiba'nın da yazma hızı düşük çok kötü modelleri var. Sınıfına göre değişiyor. Ayrıca duymamış olabilirsiniz ama Lexar dediğiniz marka tüm bildiklerinizi cebinden çıkarır kalite konusunda emin olun birçok ünlü markanın bellek üreticisidir kendileri A101'de veya Vatan'da satılması bir şeyi değiştirmez. İnternette arama yapın göreceksiniz

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.