Şimdi Ara

Bimeks Web'den yeni aldığım S6 Edge Plus, açıp çalıştırınca %1 ŞARJ İLE AÇILDI ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar;

    Bimeks'ten Web'e Özel olarak online siparişle aldığım, sıfır kapalı kutu S6 Edge Plus, kutudan çıkarıp da jelatinini bile açmadan power tuşuna basılı tutup açtığımda %1 şarj ile açıldı, normal mi?
    Normalde telefonlar %45-55 arası şarjla geliyorlar. Bir önceki aldığım S6 Edge Plus da 53 şarj civarı gelmişti. Samsung Tab S2 Tabletim de öyle...

    İşin garibi; hepsiburada'dan da 10 gün önce S6 Edge Gold modeli almıştım Samsung Türkiye garanti ve satıcı hepsiburada olarak, ve onu da kutudan çıkarıp power'a basıp açtığımda o da YÜZDE 5 ŞARJ ile açılmıştı. Hemen kutuya geri koyup hepsiburada'ya geri göndermiştim, 1 günde de para iadesi yaptılar sorgusuz sualsiz.

    Bugün de Bimeks'den gelen bu telefonu açarken o olay geldi aklıma, yok canım daha neler o binde bir olan birşeydir derken bu S6 Edge Plus'ı da açtığımda bu sefer yüzde beş bile değil, YÜZDE 1 ŞARJ İLE AÇILDI.

    Sorun bende mi, tesadüf mü, power'a basarken negatif enerji mi yayıyorum elimden de bataryayı bitiriyorum anlamadım şaka gibi, Bimeks'e de bildirdim bu durumu mail ile, bugün de kargoyla bunu iade edeceğim.

    Normal mi böyle ilk şarjların bu yüzdelerle gelmesi, varmı hiç örnekleri sizlerden, teşekkürler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdemlife -- 25 Mayıs 2016; 5:52:01 >







  • Sorun sende ve yuzde 1 olunca ne oluyor ki?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • olması gerektiği gibi olmasını istemek suç mu. her sıfır telefon ilk açtığında yüzde 40-60 civarı şarj ile açılır. bataryanın stabilitesi korunması için fabrikadan o şekilde çıktığı söylenir.

    neden benim 2.600 TL verip aldığım telefon keyifle kutusunu açtığımda %1 şarj ile açılacak, aklıma bin tane kuşku düşürecek. olması gerekenin olmasını istiyorum. bimeks'e mail attım konuyla ilgili, bakalım ne dönüş yapacaklar.

    varmı böyle örnek, ilk sıfır alınan telefonu yüzde 1 şarjla gelen
  • Bimeks ile telefonda görüştüm, konuyla ilgili iade/değişim numarası verdiler. O numara üzerinden kargo ile göndereceğim. Ürünün kutusunu açmış olmam sıkıntı yaratmayacak.

    Merak ediyorum acaba ben mi fazla kuşkuculuk yapıyorum, yoksa böyle yüzde 1 , yüzde 5 şarj ile ilk çalıştırımı yapılıp açılan sıfır telefon alan varmı daha önce aranızda
  • Simdiye kadar aldigim telefonlarin hepsi %40-%50 arasi cikiyordu kutudan.
    Pazar gunu GM5Plus aldim %48 sarj ile cikti.
    Esimede iPhone 5S aldik oda %54 ile cikti kutudan.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cloud Nine

    Simdiye kadar aldigim telefonlarin hepsi %40-%50 arasi cikiyordu kutudan.
    Pazar gunu GM5Plus aldim %48 sarj ile cikti.
    Esimede iPhone 5S aldik oda %54 ile cikti kutudan.

    çok doğru hocam. bende geçen ay yine aynı S6 Edge Plus almıştım. %50 civarı açıldı, Galaxy Tab S2 almıştım hepsiburada'dan, satıcı hepsiburada ve Samsung Türkiye garantili. o da yüzde 50 civarları açılmıştı.

    Bu 10 günkü 2 olay nedir anlayamadım yani, S6 Edge Gold %5 ile açıldı, Bimeks'den aldığım S6 Edge Plus Silver %1 ile açıldı. Acaba paketlemeyle ilgili bir sorun mu var ki o da şöyle ;

    Hepsiburada'dan aldığım %5 ile açılan -> Yurtiçi kargo kutusu içinde geldi, balonlu poşet, sarma falan olmadan. Kutu içine telefon kapalı kutusunu koymuşlardı öyle. Birde jelatini çok sıkı sarılıydı heralde telefonun. Daha jelatinini çıkarmaya çalışırken kendiliğinden açılmıştı telefon üzerindeki jelatin baskı yapıp da.

    Bimeks'den aldığım bu yeni %1 ile açılan -> Yurtiçi kargo ve KUTU İÇİNDE BİLE DEĞİL, yurtiçi naylon poşetine koymuşlar, telefon kutusunu balonlu poşetle güzelce sarmalamışlardı

    Bimeksden sorunsuz aldığım şarjı %50 civarı çalışanda hem balonlu poşetle sarma vardı, hemde yurtiçi kutusu vardı.

    Acaba yolda mı kendiliğinden açılıyor bunlar power tuşuna baskı yapılıp anlamıyorum... Neyse ki Bimeks mesafeli satış 14 gün iade değişim hakkı ile ilgili destek oldu, kargoya vereceğim birazdan ürünü, yenisiyle sıfırıyla başka ürünle değiştireceklerini söylediler




  • şimdi de Bimeks Carrefour mağazasını aradım, yani bu %1 şarj ile gelen telefonumu bana sevk eden mağaza. Sıkıntı yoktur onda dedi, öyle olabiliyor bazen dedi. Ne yapsam acaba, değişim yapsam mı yine de her ihtimale karşı, yoksa şarja takıp fulleyip kullanmaya yoluma devam etsem mi ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.