Şimdi Ara

bin uzantılı oyunu yükleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
26.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar internetten partlı bi oyun indirdim indirmez olaydım .herneyse indirdik artıkta kurmak büyük problem oldu.birleştirdiğim partlarda 1 setup (720kb) dosyası 1 ne işe yaradığını bilmediğim unpack-Setup(716kb) dosyası 2 tanede setup 1 a setup 1b dosyaları var. bu 1a ve 1b bin uzantılı.daemon toolls ile kurmayı denedim olmadı. power iso agic iso ile uzantılarını değiştirmeye çalıştım olmadı internette girmediğim delik kalmadı ama çözümü bi türlü bulamadım. bide size danışayım dedim var mı fikri olan ?



  • bin dosyaları ise daemon tools tarzı programlarla yükleyebilmeniz gerekiyordu. Tam olarak nasıl bir sorun yaşadınız daemon toolsla ya da power iso ile denediğinizde?
  • hocam zaten daemon tool bu bin uzantılı dosyayı görmüyor. sanal sürücüye o dasyayı yerleştieremiyorum bile. power iso magic iso gibi programlarla uzantıyı değiştireyym dedim sözde değişti ama yine olmadı desteklenmyene dosya biçimi falan diyo. power isonun kalıp dosyası seçeneğinden yerleştirdiğim zaman yükleme sözde başlıyo ilk next leri dedikten sonra " if the files on this disk can be fould in a folder than the one displayed below, enter the correct patch click the browse" şeklinde bi uyarı geliyor. işin içinden çıkamadım.
  • buldum bak daemon tools un win 7 aracı vardı onu masaüstüne at sonra yeni sürücü yap sonrada o bin dosysını sürücüye sürükle oluyor ben hep bole yaparım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.