Şimdi Ara

Bina tesisat kurulumu icin ne gerekli?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İzmir'in en buyuk caddelerinden birinde oturuyorum.
    Yaklasik 6-7 ay once her yeri kazdilar, her apartmanin kapisina superonline kutusunu koydular.. Ben de sevindim kurtulacagim ttnet'ten diye..
    Sonra web sitelerinden sık sık kontrol etmeye basladim bizim apartman ne zaman aktif olacak diye.. Maalesef tık yok.. Az once fark ettim ki yan apartman, karsi apartman ve onun yanindaki apt da listeye girmis. Bizde hala tik yok.. Aradim 2220222.
    Bina ici tesisat icin sizin apt ile de gorusulmustur ve izin verilmemistir dediler. En az daire sayisinin yarisi kadar abonelik taahhut olmasi da lazim dediler.. Boyle mi gercekten? Boyleyse bizim apartmanin yarisi 60 yas uzeri dul teyzeler.. Mumkun degil %50 tutturmak :(

    Hic apartmanda tek basina superonline fiber kullanan yok mu aranizda? Delirtecek bu ttnet beni kacamiyorum da disari :(

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >



  • Ben de İzmir'de oturuyorum Bornova'da.Şubat-Mayıs gibi fiber kablo döşediler ve Nisan gibi de apt.ları dolaştılar ve toplantı tarzı bişey düzenlediler.Daha hiç abonelik için dolaşmadan kablo döşerken apt içine de SOL kutu koydular.15 daireli bir apt. da oturuyorum.5-6 kişi anca bağlatmıştır.5-6 kişinin hepsi de internet değil bazıları sadece ev telefonunu SOL e geçirdi.Bence müşteri hizmetleri ile değil de abone merkezleri ile görüşün.Bornova'daysanız sanırım sadece Barış İletişim ilgileniyor bu çevreyle.
  • Ben Adana'da yaşıyorum, bizde sadece binaya kurulum için izin alındı, tüm daireler imza attı.

    Sonra SoL, bina içi dolabı kurdu, abonelik için kapı kapı gezmeye başladı. Sadece son 4 ayda, 4-5 kişi fibere geçti, 22 dairelik apartmanda 9 kişi fiber abonesi.

    Yani bizim burda tam olarak dediğiniz gibi olmadı...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.