Şimdi Ara

Binance'in Kurucusu: Kademeli kripto krizi kapıda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Binance'in Kurucusu: Kademeli kripto krizi kapıda
    İnsanların çeşitli para birimleri ile kripto para borsasında ticaret yapmasını sağlayan Binance şu anda işlem hacmi açısından dünyanın en büyük kripto para borsalarından bir tanesi. Bu platformun kurucusu olan Changpeng Zhao kademeli kripto krizi hakkında konuştu.



    Ayrıca Bkz.Kripto para borsası FTX neden battı? Şimdi ne olacak? İşte süreçte yaşanan olaylar



    FTX'teki erimenin tam etkisi henüz hissedilmedi



    FTX'in satın almamaya karar veren ünlü iş insanı, Financial Times gazetesine konuştu. Kendisine göre 1 trilyon dolarlık dijital varlık piyasası büyük bir çöküşün eşiğinde. Zhao'ya göre kademeli kripto krizi kapıda ve bu kriz 2008'deki finansal çöküşe benzer bir etki yaratacak.



    Binance'in CEO'suna göre FTX'in iflas etmesi kar topu etkisi yaratacak. FTX'teki krizin yarattığı negatif etkinin henüz tam hissedilmediğine inanan Chao 4 gün önce FTX'i satın almayı planladığını söylemişti. Zhao, Sputnik'in ilgili haberine göre, daha fazla şirketin kripto para borsası yüzünden batacağını öne sürdü.



    Binance'in Kurucusu: Kademeli kripto krizi kapıda
    FTX'de üst düzey yöneticilik görevini üstlenen Sam Bankman-Fried, FTX'e yatırım yapan kişileri uyarmıştı ve FTX'in 8 milyar dolarlık bir açıkla karşı karşıya olduğunu duyurmuştu.



    Bankman-Fried kısa bir süre önce görevinden istifa etti. Changpeng Zhao tarafından dile getirilen kademeli kripto krizi tanımının gerçeğe dönüşüp dönüşmeyeceği yakında belli olacak. 




    Kaynak:https://sputniknews.com.tr/20221112/binancein-kurucusu-changpeng-zhao-kademeli-kripto-krizine-karsi-uyardi-1063349999.html







  • beyefendi özür dilemiş, ne dediğini merak edincede sanki hiç bir suçuda yokmuş gibi
    '''Bankman-Fried, “Ayrıca daha yakın zamanda şeffaf bir şekilde iletişim kurmalıydım. Olası Binance anlaşması süresince ellerim bağlıydı ve özellikle halka açık bir şekilde söylememe izin verilmedi. Ama tabii ki, ilk etapta bu noktaya gelmemiz benim hatamdı” diye yazdı.'''
    haberin linki https://www.bloomberght.com/sam-bankman-fried-den-ozur-tweeti-2319004

  • Changpeng Zhao inşallah be abi.Sözünden dönmek yok ama.Sen batarsan kripto işi biter

  • yani diyorki elinizdeki kriptoları dipten satın biz toplayalım.

  • DISTURBED kullanıcısına yanıt
    Short açın ki dimdirekt sabunsuz diyor, altyazıları açıver. Fahrettine söyle size finansal okuryazarlık kursu verdirtsin

  • Hayatın her alanında olduğu gibi hızlı yükselen şeylerin batışı da hızlı oluyor

  • Balondu patladı

  • Merkezi Borsalar blokzincir mantalitesini benimsemeli, güven unsurunu minimuma indiren bir yapı kurmak için yatırım yapmalı. Byte Exchange gibi.

    https://www.youtube.com/watch?v=Yu-COzYhGkk&feature=youtu.be

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Zamanında söyledim kimse anlamadı tüm Türkiye de uyudu. Çin gibi zeki ve istihbaratı güçlü bir ülke bitcoin 65 bin dolardan döndüğü anda kripto para üretimini ve borsasını yasakladı. Hem yatırımcısını hem ülkenin parasını hem de ekonomisini korudu. Bizde kripto para yasası çıkacağı anda Bukele koşa koşa gelip artık nasıl bir rüşvet verdiyse hükümete yasayı iptal ettirdi. Şu an kaç ailenin yatırımı kayboldu kaç kişi borç krizine girdi kimse bilmiyor. Bu insanlar milli takımlara sponsor olan güvenilir gösterilen kripto borsalar ile nasıl kandırılmasın, devlet bütün bunlara nasıl göz yumuyor ve hala da yumuyor. Hala insanlar aşağıdan alalım seneye milyarderiz kafasında elindeki son kuruşu buraya aktarıyor.

  • Bunu yazın diye para mı veriyorlar sizlere :)

  • Soğuk cüzdan denen bir olay var beyler tertemiz baş ağrısı yok👍

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bunlara güven olmaz, short açtırırlar sonra bir anda piyasayı pumplarlar yine milletin elde patlar uzun vadeli işleme girmezdim şahsen. Scalp yapılır anca.

    Sade grafik analizi yetmiyor malesef, oturup aktif olarak dakika dakika tüm haberleri takip etmek lazım o zaman da pasif bir yatırım olmaktan çıkıyor,

    mesleğe dönüyor. Şu ekonomik buhranda neye yatırım yapılır bilemiyorum, bilen tüyo versin. Koca bilişim firmalarının bile hisseleri zarar ettirdi.

    Dipten ABD borsasına girmelimiyiz bilemiyorum da.

  • Balondu patladi diyenleri vaktim olursa alintilarim 10 sene sonra
    Ulan bu dunyada fiyati artmayan birsey gosterin sadece 1 sey

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.