Şimdi Ara

bios sıfırlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • asus tusı-m board.asus uptade ile bios yuklerken hata verdi.tekrar actıgımda bios silinmişti.baslangıç disketiyel acmaya calıştık disketi hiç gormuyo.ekranda goruntu yok ve yesil ışık yanıp sonuyo.
    ne yapılabiilir bilen varsa çok acil cevap yazarsa sevinirim



  • bios a girmeye çalış eğer girebilirsen load yazan yerlere entera basıp y bas. Düzelmezse kasayı açıp onu amaliyat et

    Şaka bios pilini söküp reset at. nasıl yapıldığını bilmiyorsan kapat pcyi aç kasayı 250 bin metal para büyüklüğünde bir pil görecen onu söküp 10 dakika bekle bir yer daha söküyosun ama neresi anlatamamSen en iyi forumu gez.
  • alpsi kardes bios pili ne biliyoru sıfırlamayıda biliyorum.sorun bios un komple ucması.bios yok.
  • anakrtın garantısı var ıse garantıye gonder yok ıse anakrtın bıos .bin yada update dosyasını ındır bır baska anakrt uzerınde yaz . form larda bu bılgı daha once vermıstım bıos update nasıl yapılır seklınde . artı bu arad anakartın 478pin ise buyuk bır ıhtımalle dual bios dur umarım yazarsın kı onuda aynı tıp baskabır anakrt uzerınde bıos sa gırdıkten sonra bıos yedeklemıs yapıp yana bıos u takıp yaza bılırsın tabıkı bıosunda bu menu var ıse yoksa dedıgım gıbı yabır servıse yada garantıye gonder ugrasma
  • socket 370

    işin kötü yanı bios anakarta lehimlenmiş durumda.casper dan alınmış pc zamanında ve garantisi yok sanırım.bios u baska bir kartta yazamıyorum yani
  • makınanı bır servıse gotur yada ımkanın varsa sebeb olmus olur update et makınanı
  • eğer elinde varsa bilgisayarı bir pci ekran kartı ile aç...
    sonra da biosu yeniden yükle...
  • ah be arkadaşım.doğru biosu indirmemişsin.yeni biosu yüklerken sana sormuştur.ingilizce sorar.sorunun türkçeside şöyledir.eğer yeni bios yüklendikten sora sorun çıkarsa eskisini geri yükleyeyim mi?keşke ona evet deseydin.biosun uçmuş.geri getirme yöntemi var tabiki ama anlatılarak yapılacak bir iş değil.birde cihazı lazım senin biosunu söküp cihaza takıp yeniden yazıyorsun.sen en iyisi bilgisayarcılara sor belki ellerinde senin anakartının aynısı vardır.anakart bozuk ise iyi bir fiyata biosu alabilirsin.yeni biosu alıp tak makinen çalışır.
  • dangerus bios anakarta lehimlenmiş durumda ana kartın aynısından bi tane daha var zaten.lehimli oldugu için yapamıyorsun.biosu zaten ben yuklemedim vede ingilizcem var azıcık.

    nadir_en kardes pcı la acılmıyo.yani tam teknik servislik.cizgi elektronik ücretsiz bakabileceklerini söyledi oraya goturucem.saol.

    slayt sende saolasın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.