Şimdi Ara

Bios Update

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • M5a99x evo anakartım mevcut.Daha 10 gün önce aldım.Kurulumu yaptım.Fazla zamanım olmadığından uğraşamamıştım.Açılırken bios'a girebiiyordum sadece.Dvd sini taktım.Sanırım farkında olmadan update yapmaya kalktım :).Eskiden gelen görüntü o yüklemeden sonra gelmedi.Beep sesi vs bişeyde gelmiyor şuan.Clr rtc ydi sanırım o zımbırtınında ayaklarını değiştirip sıfıramayı denedim yemedi.Pili çıkartıp taktım vs.Sorunu nasıl giderebilirim.



  • quote:

    Orijinalden alıntı: holigan5818

    M5a99x evo anakartım mevcut.Daha 10 gün önce aldım.Kurulumu yaptım.Fazla zamanım olmadığından uğraşamamıştım.Açılırken bios'a girebiiyordum sadece.Dvd sini taktım.Sanırım farkında olmadan update yapmaya kalktım :).Eskiden gelen görüntü o yüklemeden sonra gelmedi.Beep sesi vs bişeyde gelmiyor şuan.Clr rtc ydi sanırım o zımbırtınında ayaklarını değiştirip sıfıramayı denedim yemedi.Pili çıkartıp taktım vs.Sorunu nasıl giderebilirim.

    İnternete bağlanmadan dvd aracılığı ile bios update yapamazsınız hocam. Nereleri kurcaladığınızı söylerseniz yardımcı olalım.
  • Kurcaladğım şeyi söleyeyim.Bilgisayar ilk açıldığında bios a girdim.Asus yanında verdiği dvd'yi takmıştım.Bios üzerinden dvd nin içerisinde bulunan dosyalardan birini çalıştırdım.Buda yanlşış hatırlamıyorsam .rom uzantılı dosyaydı.Benim bildiğğimde rom uzantılı dosya biosla alakalı bir dosya.Daha sonra makina reboot istedi yeniden başlattım makinayı.Daha sonrada karanlık dünyayla tanıştım anlıyacağın :) ...
  • Rom falan yakmamışsınızdır umarım hocam. Bilgisi olan arkadaşalr konu ile ilgili fikirlerini yazarlar uplamış olalım böylece. Geçmiş olsun.
  • Vala sanmıyorum.İşin ilginci yaptığım yanlış bişeyde yok kendi dvd'sinden yaptım yuklemeyi.Yüklerken herhangi bir problemde olmadı.Yükleme bitti reboot istedi yaptım yalan oldu :)
  • Şuan aklıma geldi de RAM hızlarını 1600'den 1866'ya çekmiştim.Bununla ilgili olabilir mi ekrana görüntü gelmemes?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.