Şimdi Ara

Bios uptade sonrasi sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar
    Msi x58 platinium sli model anakartimin biosunu v3.8 den v3.9 a guncelledikten sonra iphone 2G (fake imei 3.1.3 fw) mi pc tanimaz oldu usb bellekler ve usb hddler de herhangi bir sorun yok ayrica iphone u laptopuma bagladigimda da sorun yok..iphone u pc ye bagladigimda windows aygit tanima sesi duyulmasina ragmen ne itunes taniyor nede usb uzerinden sarj oluyor asus ai charger i yukledim ama bir ise yaramadi biostaki bir ozelligin acik yada kapali kalmasindan supheleniyorum ama bulamamadim bu konuda yardimlarinizi bekliyorum.

    Saygilar..



  • Bios güncellemeleri bazen getirileri olduğu gibi götürüleri de olur. Bios güncellemeleri konusunda hep söylenen; sistem sağlıklı çalışıyorsa yapmayın olmuştur. Bios dosyasını indirdiğiniz yerde güncelleme ile nelerin değiştiğine dair bazen ufak bir txt dosyası içinde bilgiler de verilir. Bu bilgileri iyi incelemek gerekir. Probleminize çözüm bulamaz iseniz eski sürümünü bulmaya çalışın ya da güncelleme yaparken size sormuş olabilir eski sürümü yedeklemek ister misiniz diye onu yedeklediyseniz eğer tekrar bir önceki sürüme geri dönebilirsiniz.
  • Yedek almamis olabilirim en kotusu bios downgrade yapicam ama anlamadigim usb ler normal olarak calisirken neden sadece iphone i gormuyor yada sarj etmiyor?usb bellekler yada usb hddler calismasa anlarim ama sadece iphone baglanamiyor pc ye :S
  • bios update sonrası infintiy 2.2 tb benzeri bisey eklenmis boot seceneklerı altına az once kasayı acıp sata gırıslerını deıstırıp tekrar baslatınca ınfınıty 2.2 tb pres any key to enter boot secenegı geldı entere bastıgımda optık surucude bootable bır dısk yok dedı tam bu sırada ıphone sarj olmaya basladı boot ekranındayken sanırım bu ınfınıty ıle alakalı bı durumdan ıphone u gormuyo pc cozume cok yaklastım sanırım :)
  • boot seceneklerınden infinity 2.2 tb ı işaratleyip boot ekranına geçtiğimde iphone u pc tanıyor ve sarj ediyor fakat boot seçeneklerini hdd yapıp yenıden başlatınca kesinlikle iphone görmüyor acaba infinity 2.2 tb ile boot edip yeniden mi windows kurmam gerekir sorunu çözmek için ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.