Şimdi Ara

BioShock 2 (2010) / Remastered (2016) [ANA KONU] (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.026
Cevap
2
Favori
56.184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ::AlacaKaranlıkT!M::


    quote:

    Orjinalden alıntı: Pir


    quote:

    Orjinalden alıntı: ::AlacaKaranlıkT!M::

    @Pir. Senin açtığın başlıklara bakıyorum da... Doom 4, BioShock 2...

    Gelecekten haberler veriyorsun.



    Aynen dostum. Bugünden bir şey kalmayınca artık geleceğe yönelmeye başladım.


    Yakında aşağıdaki başlıkları açarsan şaşırmam.

    Quake 5 (Ki çıkacak galiba.)

    Heretic 3

    Crysis 2

    Call Of Duty 5

    ...


    Heretic 3 ne güzel olurdu be...




  • İlkini full detayda rahatça oynamıştım,inşallah bunun optimizasyonunuda iyi yaparlar...
  • harika bir oyun....inanılmaz bir concept....merakla bekliyorum 2 yi
  • müzikleri için bile oynanır bu oyun..arada dolanıp duruodum müzik kutularının cephane kutularının etrafında falan ..papa loves mambo...mama loves mambo ..dırırım dırırımm
  • quote:

    Orjinalden alıntı: sniper83us

    Bioshock 2 başlığı için sencede erken değilmi?

  • Arkadaşlar oyun muhtemelen Kasım 2009'da çıkacak...

    http://www.merlininkazani.com/news_screen.asp?NID=18755
  • Öncelikle xbox a çıkarır sonrada aç gözlü Mikisoft bunu gider pc ye de çıkartır
  • quote:

    Orjinalden alıntı: kevinsert

    Öncelikle xbox a çıkarır sonrada aç gözlü Mikisoft bunu gider pc ye de çıkartır


    oyunlar zaten Mafia 2 ve bioshock 2 multiplatform
  • öff neredeyse 1 yıl var nasıl bekleyeceğiz ya
  • Oyun Ekim ayında geliyomuş arkadaşlar...

    http://www.merlininkazani.com/news_screen.asp?NID=19592
  • Başlık Gayet yerinde isterse çıkmasına 3 yıl olsun burada oyun hakkında yorumlarımızı yaparız beraber tartışırız, oyunun nasıl ve nelere sahip olacağından bahsederiz herkes beklentilerini söyler..
    Kısacası Ben oyunun 1.si gibi 2.sininde gayet güzel olacağını sanıyorum 1.si çıktığında güzel kitle yakalamıştı ve 1.yi oynayan kişiler 2.yi'de alacaklarını sanıyorum.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: OzCrash

    Başlık Gayet yerinde isterse çıkmasına 3 yıl olsun burada oyun hakkında yorumlarımızı yaparız beraber tartışırız, oyunun nasıl ve nelere sahip olacağından bahsederiz herkes beklentilerini söyler..
    Kısacası Ben oyunun 1.si gibi 2.sininde gayet güzel olacağını sanıyorum 1.si çıktığında güzel kitle yakalamıştı ve 1.yi oynayan kişiler 2.yi'de alacaklarını sanıyorum.


    Haklısın 1 ilk çıktığında alıp oynadım, 2.'yi de dört gözle bekliyorum..
  • Hiç olmazsa bir tarih veriyorlar, diablo 3 ün tarihi bile yok :(
  • 1. si süper di çok beğendim 2. side güzel olucaktır hiç şüpem yok.ama nedense oyun bi sırgibi
  • Ya arkadaşlar Bioshock'u en zor seviyede yeni bitirdim ve tek kelimeyle mükemmel bir oyun. Grafikler açısından zamanına göre mükemmel olan, gerçi hala da çok güzel, ve bunu müthiş senaryosuyla harmanlayıp insanı adeta içine vakumlayan bir oyun bu. Şimdiye değin birçok Unreal Engine(3) oyunu oynadım (Gears of War,Rainbow Six Vegas,Splinter Cell,Frontlines Fuels of War vs..) lakin hiçbiri hatta U3 ün yapımcısı Epic de dahil olmak üzere, Bioshock kadar güzel yazılmamış. Oyunun dinamikleri oyunu çizgisel bir oyun olmaktan çıkarıp oyuncunun cidden keyifli vakit geçirmesine olanak sağlıyor. Örneğin turretlere, güvenlik kameralarına yakalanmama, genelde kolay bulunmayan Rapture dünyasının en zor hacklenen kasaların şifrelerini kırma ve etrafta topladığınız bazı alet edevatlar ile yeni mühimmatlar icat etmek gibi bir sürü seçenekle oyuncuya özgürlük ve özgünlük hissi kazandırıyor. Oyunda genelde Little Sister'lar ile görünen Big Daddy'ler şahsımda ilkin dehşet uyandırsa da oyunun ilerleyen evrelerinde kurt sürüsü içinde dolaşan kuzu misali Littlle Sister'ları "harvest" lamak isteyenlerden koruyup kollayan iri cüsseli bu meleklere karşı sempatim çok yüksek seyretti. Hatta oyunun ilerleyen evrelerinde Rapture Metroya gidip önceki bölümlere gittiğinizde Big Daddy'lerin nasıl da umutsuzca Little Sister'ları çağırdıklarını görünce boğazım düğümlendi. Çünkü Little Sister'ların içindeki şeytani ruhu çıkarmak için önce Big Daddy'leri çiğnemek gerekiyordu ve bu amansız oyun bizi buna mecbur bırakıyordu.. Neyse, oyunun şu anki çoğu oyundan kat be kat dahi iyi bir yapay zekaya sahip olduğunu söylemek de boynumun borcudur.. Bu arada oyunun müzikleri,menüsü her şeyi mükemmel ama bir eksiği var o da altyazılar ile konuşulanların senkronize olmaması bu da oyunu takip etmem de bazen sorun çıkarıyordu. Ama bu sorun devede değil kulak golgi aygıtı misalidir.. Oyunu oynamayanların şiddetle oynanması tavsiye edilir..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctrl+alt+delete -- 28 Şubat 2009; 20:39:02 >




  • Bu arada Bioshock 2: Sea of Dreams ile ilgili şimdiye kadar yayınlanan tek görsel ürün olan atlantik sahilinde elinde küçük bir big daddy oyuncağı tutan kızın videosu, oyunun playstation 3 versiyonu içinmiş..
  • 3 yeni resim ne anlam ifade ediyor bilmyorum







  • quote:

    3 yeni resim ne anlam ifade ediyor bilmyorum

    dostum tşkler bu resimleri paylaştığın için, ayrıca çok şey ifade ediyor. Şayet resimleri aldığın kaynak sağlamsa oyunun senaryosuyla ilgili daha önce belirtilen bazı görüşler, örneğin oyunun Rapture'un ilk yıllarını konu alacağı gibi, suya düşmüş oluyor. Önce yaptığım çeviriyi paylaşayım sonra da kendi yorumlarımı.

    1.Resimdeki Mektup:

    Kurguların ilgilimi çekti re: çocuk kaçırma ile ayak izleri arasındaki bağ

    Bildiğin gibi her sabah sahili kolaçan etme alışkanlığım var ve bu nedenle nadir bulunan istiridye kabuklarından, güneş gözlüklerinden ve hatta altın paralarından oluşan kayda değer bir koleksiyon birikti. Saldırıdan yaklaşık bir hafta önce bulduğum tuhaf bir şeyin fotoğrafını da zarfa ekliyorum.
    Bu tuhaf şey el yapımı ve tek düze bir oyuncak bebeğe benziyormuş gibi duruyor.
    Bu garip, küçük şeyin saldırgana has bir unsura benzediği kanısındayım. Örneğin kafa kısmı miğfere benziyor ki Clune ailesi tarifine de benzer: ...ayaklarında ağır (metalden) botlar olabilir. (Deli saçması)
    Başka bir şekilde söylemek gerekirse bu tuhaf şey saldırgana ait bir ikon ya da onun bir sembolü(dini) olabilir mi?(Nasıl bir manyak ile uğraşıyorum?)
    Cevabınızı hevesle bekliyorum,(Beklemeye devam ett)
    J. Lynch
    18 Mart 1967

    2.Resimdeki Haber:

    20 Şubat 1967, Salı

    TAŞRA KIZI GİZEMLİ BİR SALDIRI SONUCU SIRRA KADEM BASTI

    Yetkililer Fidye Talebini Beklerken Aile İhtiyatlı Kalmaya Devam Ediyor

    Liscannor, co.clare- Kızın ailesi, yedi yaşındaki kızlarının gözleri önünde kaçırılmasının yarattığı şokun ardından bekleyişlerine devam ediyor.
    Clune Ailesi’nin çiftliği nesillerdir Liscannor Koyundaki balıkçılar için rahat bir gözlem yeri olmuştur. Moher Falezlerinin manzarası ve denizden görülebilen bir yer olan çiftlik yöresel öneme sahip bir yerdir. Çiftliğin sükuneti ise iki gece önce sabah 01:45 de yapılan bir saldırı sonucu bozuldu.
    Balıkçılıkla uğraşan Eamon Clune(44) ve eşi Charlotte(32) ön odadaki camın ansızın parçalanması ve hemen ardından 7 yaşındaki kızlarının çığlığıyla uykularından uyandılar. Sesin ardından aceleyle giden Eamon CLune sadece, saldırganın kırık pencereden “inanılmaz bir hızla” gittiğine tanık olabilecekti. Babanın çabası, saldırganın çocuğun ağırlığıyla zorlanmış olması ihtimaline rağmen hemencecik sonuçsuz kaldı.
    Kızın babası gece ayın olmamasından dolayı saldırganı tarif etmede yetkililere yardımcı olamadı ama saldırganın ince yapılı ve ortalamanın üzerinde boyu olduğuna ayrıca üzerinde bir çeşit kırmızı ışık bulunduğuna dikkat çekti.
    Clune: “Işık kafasından geliyordu” dedi.
    İdare amiri Brian Kerrigan ise saldırganın bir çeşit madenci başlığı takmış olabileceğini söyledi:
    “Clune Bey’in tarifine göre mantıklı olabilecek tek şey bu.”
    Clune ailesi ise kızı kaçıran kişiden ne bir haber ne de fidye için bir talep almış değiller.
    Kızın annesi saldırgana hitaben: “Pek varlıklı değiliz ama neyimiz varsa alabilir, biz sadece kızımı geri istiyoruz” dedi.
    Komiser yardımcısı Michael Whelan bilgi sağlayacak kişilerin çekinmelerine gerek olmadığına ve zamanın hayati önem arz ettiğine işaret etti.
    --------------------------------------------

    Tarih 1967 yılını gösteriyor demek ki oyun, ilk oyunun devamı niteliğinde olacak. Önceki sayfada oyunun konusunun 1940'lı yıllarda geçebileceği yazıyordu yani Rapture şehrinin henüz bozulmadığı günleri ama büyük ihtimal oyun kaldığı yerden devam edecek. Ayrıca kızı kaçıran saldırganın Big Daddy olduğunu ve olayların artık yeryüzüne sıçradığını söylemek herhalde büyük bir marifet olmayacak. Kızın babasının tariflerine göre ise Big Daddy'nin fiziksel olarak değiştiğine işaret ediyor ki ince ve uzun yapıda olduğunu söylemiş ama diğer bazı özellikler aynı-kırmızı ışık, metal botlar-.

    Not:Bu arada resimlerin atlantik okyunusunun tam üzerinde olması güzel bir ayrıntı olmuş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctrl+alt+delete -- 7 Mart 2009; 21:42:26 >








  • Ing. yokki şunları okusak yaw...
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.