Şimdi Ara

BioShock 4 (????) [PC ANA KONU]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 11.08.2020
    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Cloud_Chamber_is_ilanlari_BioShock_4un_Yeni_ve_Fantastik_Bir_Dunyada_Gececegini_isaret_Ediyor-103717.htm

    Yeni BioShock oyunu Cloud Chamber tarafından geliştirilmeye devam ediliyor ve stüdyonun resmi web sitesi üzerindeki iş ilanları oyun hakkında bazı bilgiler içeriyor.

    Görünüşe göre serinin yeni oyununda Rapture veya Columbia'ya geri dönmeyeceğiz. Bir iş ilanında "yeni ve fantastik bir dünyaya hayat vermemize yardımcı olmanızı istiyoruz" yazıyor.

    Ayrıca çeşitli oyun stillerine sahip tatmin edici FPS aksiyonu, oyunculara oyunun her adımında çeşitlilik sağlayacak canlı ve reaktif bir dünya, hikaye anlatımı odaklı bir deneyim ve sinematik ara sahneler ifadeleri de mevcut.

    Unreal Engine 4 oyun motorunu kullandıkları ve yeni nesil için geliştirdikleri de belirtilmiş.

    Bu iş ilanlarını stüdyonun üzerinde çalıştığı başka bir oyuna da ait olabilir fakat stüdyonun 2019'un sonlarında yeni BioShock oyununu geliştirmek için kurulduğunu düşünürsek BioShock'a ait olma ihtimali daha ağır basıyor.

    09.12.2019

    BioShock 4 (????) [PC ANA KONU]


    Yayıncı 2K, yeni BioShock oyununun geliştirildiğini resmi olarak duyurdu.
    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Yeni_BioShock_Oyunu_Resmi_Olarak_Dogrulandi-97889.htm

    Çıkış tarihi ve çıkış yapacağı platformlar açıklanmadı.

    Belirtilene göre 2K, Cloud Chamber adlı yeni oyun geliştirme stüdyolarını San Francisco Körfez Bölgesi ve Montréal, Quebec'te açtı. Yeni BioShock oyunu da Cloud Chamber tarafından geliştiriliyor ve geliştirme süreci önümüzdeki birkaç yıl boyunca sürecek.

    2K başkanı David Ismailer konu ile ilgili olarak "Oyun portföyümüzü büyütmeye devam ederken, değerli IP'lerimize de daha fazla yatırım yapmaya devam edeceğiz. BioShock son konsol neslinin en sevilen, en iyi yorumlar alan ve en yüksek puanlar alan serilerinden biri oldu. Gelecekte güçlü hikaye anlatımı ve ikonik birinci şahıs nişancı oynanışının nereye gideceğini görmek için sabırsızlanıyoruz." dedi.

    Cloud Chamber stüdyoları patronu Kelley Gilmore ise "Video oyunlarının sınırlarını zorlayacak henüz keşfedilmemiş dünyalar ve hikayeler oluşturmak için Cloud Chamber stüdyolarını kurduk. BioShock'ın oluşumundan, ilerlemesinden ve ünlenmesinden sorumlu birçok kişi ile birlikte 2K ailesinin bir parçası olmaktan ve BioShock gibi ikonik bir serinin yeni oyunundan sorumlu olmaktan onur duyuyoruz." dedi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 16 Ağustos 2020; 12:33:22 >







  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gelecekyolcusu

    Bu mesaj silindi.
    4
  • Sakin ol genç arkadaşım. Episode dediğin şey Infinite'e dlc olarak gelen 2 saatlik iki ek paket. Ayrı oyun değil bir şey değil. Dlc'nin ne olduğunu biliyor musun? Oyunu da oynayıp bu yorumu yaptıysan komik çünkü. Oyun 2013'de çıkmış ne bekliyorsun? Oyunun isimlendirmesine mi kızdın neye kızdın tam olarak. Bence de bu oyuna Bioshock 3 demeleri lazımdı. Infinite isminde 3 ibaresi geçmeyen bir ara oyundu sonuçta. Gta Vice City için Gta 4 demiyorsak buna da Bioshock 4 diyemeyiz.
  • Infinite dlcsi hikayeyi çok güzel bağlamıştı ve güzel bir nokta koymuştu. Nasıl olsa paralel evren var yapıştır gitsin diyerek alakasız bir hikaye çıkarmazlar karşımıza umarım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gelecekyolcusu

    Bu mesaj silindi.
    Problemlerin var kardeşim, internette biri 4 yazdı diye bu kadar sinirlenilir mi? O zaman competitive oyun oynasan duvarları yumruklarsın, takma bu kadar hayatı.
  • Süper haber

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Söylenti: BioShock 4, 2024 Yılına Ertelenebilir


    BioShock 4 (????) [PC ANA KONU]
    BioShock 4 (????) [PC ANA KONU]www.bolumsonucanavari.com
    Söylenti: BioShock 4, 2024 Yılına Ertelenebilir
    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Soylenti_BioShock_4_2024_Yilina_Ertelenebilir-112868.htm
  • Artstation profiline göre Cloud Chamber'ın Bioshock'u 2028'de geliyor.



    BioShock 4 (????) [PC ANA KONU]
  • Ken Levine olmadan yeni BioShock nasıl olucak bakalım.

  • 2K'den hayır gelmez. Mafia serisini nasıl hiç ettiyse Bioshock'u da aynı şekil mahvedecek bence. 1-2 tane prototipi kesin çöpe attılar, yoksa sadece hikaye bazlı bir yapımı 8 yılda çıkarmak pek mantıklı değil.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.