Şimdi Ara

Biostar 8800GT Sorunsalı[Çözüldü] - Crysis DX9 Benchmark Sayfa 2'de (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
0
Favori
5.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kesinlikle PSU
  • kesinlikle psu 3 kez psu yakmiş birisi olarak bu psu al kurtul
    http://www.exa.com.tr/glacialpower/power_supply/glacialpower_gf550-343-3112.html
  • High Power Absolute 650 Watt siparişi verdim. İnşallah hayırlısıyla sistemime bundan sonra bu güç kaynağı güç verecek.

    Aynı sorunlar ve kartın aşırı ısınma sorunları devam ederse ekran kartını garantiye yollamalıyım. Çünkü kartın çevresi alev gibi. Zira kartın üzerindeki bileşenlere hiç dokunmadım. Belli ki GPU üzerindeki heatsink ve fan doplayısıyla çekirdek soğuk kalıyor, ancak bellekler çok ısınıyor. Bunun sebebi de ya PSU ya da kartın kendisi.

    Çok para gitti sisteme. İnşallah hayırlısıyla kullanırım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hardcore_Gamer -- 27 Kasım 2008; 17:56:19 >
  • güç kaynağına verdiğin para boşuna değil güle güle kullan.
    belleklerin çok ısınması kesinlikle artifacte sebep olur.
  • Öncelikle geçmiş olsun diyorum bende sparkle 8800 gt kullanıyorum cok daha dandık kartların takılmadan oynattığı oyunlarda ben takılmalar yaşıyorum ısı değerlerim gayet normal ekran kartı 49 c olsa bile kasma yapıyor bende bu tarz görüntüde siyah şeritler ws.. yok ama ciddi bir donma var çözemedim arkadaşlar bayram tatilinde kendime bu sorunu çözmeye adıyıcam çözemessemde kartı garantiye göndericem artık kaç ayda verirler ALLAH kerim
  • Arkadaşlar High Power Absolute 650W PSU aldım.

    Ancak ekran kartındaki sorun devam etti. Maalesef sorun kartta. Çünkü eski 8600GT'imi taktığımda kart Biostar 8800GT'm kadar ısınmıyor. Üstelik 8600Gt ufak fanlı ancak soğuk. O kadar para verdiğim yeni bir karttan hiç böyle bir şey beklemezdim. Çok canım sıkkın.

    Kartı garantiye göndermeliyim. Daha ilk başlarda, birkaç gün kullandıktan sonra, kartta inanılmaz bir ısınma vardı. Güç kaynağından sanıyorum derken, şimdi yeni güç kaynağımla tekrar inanılmaz ısınıyordu kart. Lakin Warmonger gibi ekran kartını iyi kullanan oyunda yine artifact ve kilitlenme oldu.





  • Arkadaşım aynı karttan bende aldım ve aynı sorunla karşılaşıyorum oyunlarda 10 dk çalıştıktan sonra grafik birbirine giriyor ve kilitleniyor. Sanırım bu biostarlar sorunlu aha bugün elime geçti kart hemen iade isticem
  • Ben derhal görüşücem. Bu ne ya. O kadar para verdim, üstüne bir de güç kaynağı aldım. Sinirlerim alt üst oldu.
  • 350 watt bir psu bu kartlar için çok düşük en az 400 watt ve kaliteli bir psu isteniyor. Sorunların bundan kaynaklanıyordur. E.kartını yeterince psun besleyemiyordur.
  • Sorunun güç kaynağından olduğunu ısrar edenler büyük ihtimalle artık konunuza cevap yazmayacaktır. En başta @Timeguard'ın dediğini yapıp kartı garantiye gönderseydiniz şu an için 250 milyonluk bir ek maliyetten yırtmış olabilirdiniz. 400, 450Wlık bir güç kaynağı da zaten işinizi fazlasıyla görürdü siz gidip 650W almışsınız. Gerçi 400W alsaydınız niye 400W aldın o da yetmez diyenler de çıkacaktı. Yazık olmuş...

    Her konuda kesin hüküm veren bir grup vatandaş var. Sonuçta haklı olmaları durumunda bir nevi tatmin olabilmek için mi bu kadar kesin ve net hüküm verebiliyorlar? Yani "Ben demiştim, biz demiştik" diyebilmek adına.. Yazık oldu çok bilmişlerin kurbanı oldu arkadaş..
  • Demekki neymiş efendim öyle işkembeden sallamakla olmuyor bakıyorumda bilen bilmeyen herkes artık ufak bi problemde psu sorun psu sorunu diye diye millete epey bi psu aldırdı ne iş pc firmalarıyla anlaşmanızmı var arkadaşlar artifact neden oluşur önce onu öğrenin sonra gelip buraya yazın bir sürü nedeni olabilir ram lerinin mobona olan uyumsuzluğundan ekran kartı ramlerinden cpu ısınmasından önce bunları test etmen gerekirdi sonra psu ya bakardın ama almışsın psu yu (aldıranlar sağolsun) kartını garantiye gönder bencede farklı ramler bulabilirsen onlarla bi test et deneme yanılma sonuçta pc başka çaren yok.
  • Nerden aldım bu karttan ya aynı problem bendede var offf
  • Hökela ve BeAr;

    Yorumlarınızı anlıyorum, ancak hardcore bir bilgisayar kullanıcısı olarak zaten yeni ve iyi bir PSU'ya ihtiyacım vardı. Zira ileriki dönemlerde çift GPU (X2) ekran kartları aldığımda da veya SLI/Crossfire sistem kurmak istediğimde de rahatlıkla kullanabilmek için ilerisi için düşünülmüş bir adım oldu bu. O yüzden bu şimdilik benim için dert değil. Zaten önceden de söyledim, kullanım kılavuzunda açık açık 300 veya 350 watt bir güç kaynağının yeteceği yazıyor.

    Sorun; o kadar para verip karşılığını alamamak. İnşallah DFS Bilgisayar'ın müşteri ve satış sonrası hizmeleri iyidir. Ben kendilerine güveniyorum. Zaten aksi olursa bu işin yasası var. Peşini bırakmam.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hardcore_Gamer -- 30 Kasım 2008; 15:39:45 >
  • benim dfs ile anakart ve ram sorunum oldu 1.5 sene önce galiba 3 kez kargolaştık. ilgileniyorlardı umarım hala öyledir. yani sorun çıkaracaklarını sanmam.

    Hökela ve BeAr; ile fazla tartışmaya girmek istemiyorum ama keşke arkadaşlar bildiklerini daha önce paylaşsalardı değil mi?
    sonuçta biostarın kartını sorunsuz kullananlarda vardır mutlaka hemde muadillerine göre 60 - 70 dolar daha ucuz kdv de eklenince hatırı sayılır bir para bu. sanki diğer marka ekran kartı kullananlar hiç sorun yaşamadı. ucuz etin yahnisi derseniz ucuz psu ya ne diyorsunuz. üstelik donanım sitelerinin hepsi kaliteli psu kullanılmasını öneriyor.
  • Dfs den bu karttan 4 adet aldık bu şekilde sorunlarla hiç karşılaşmadık.. Oynadığınız oyunların hepsini bizde oynuyoruz power supplyler 390watt cooler master.
  • twindiablo;

    Ne zaman almıştınız? Tam tarih verebilir misiniz?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: smd

    Exa'dan aldım biostar 8800gt aynı problem ısrarla devam ediyor

    Denediklerim:
    Format atıp en güncel sürücüleri kurmak. Soğutmayı en iyi şekilde ayarlamak. PSU yeterli eminim.

    Sorun çıkaranlar (şu ana kadar):
    3DMark06: sadece 1 kere tamamlayabildi. Diğerlerinde hep 2. bölümde hep ekranda mor renkler belirerek kapandı (artifact mı oluyor bilmiyorum)
    NFS Underrcover:Belirli bir süre sonra göze batan artifact oluyor. 2 defa da 3DMark06 gibi morarıp dondu.
    Left4Dead: Yoğun çatışmaya girince bilgisayarı kitliyor.
    Dead Space: Yaratık çıkınca ekran kararıyor ve escye basmış gibi pause ekranına dönüyor. Oyundan çıkınca baktım ki birçok defa görüntü kartı çalışmayı durdurdu hatası vermiş.
    Farcry 2: Artifact ve 3Dmark06 sorunu.
    Brothers in Arms: Hells Highway: Bu hiç çalışmaddı. PhysX hatası verip açılmıyor. PhysX'in son sürümü kurulu.
    Call of Duty: World at War: 3. bölümde (yanılmıyorsam) bir yerinde kitliyor makineyi ve devam etmiyor.

    2 defa götürdüm kartı değiştirmek için. Birinde dükkan kapanmıştı. Diğerinde de en az 2-3 saat öncesinden götürmem gerekiyormuş test için olmadı.
    Kart referans tasarım değil. Biostar üretimi. Sanırım bu olay biostarın becereksizliğinin başının altından çıkıyor.

    + olarak. OC olayı iğrenç 2 gram arttırıyorum. Hemen renkler karışmaya falan başlıyor.Güç kaynağı yetersiz desem. İşlemciyi rahatlıkla 2.53ten 3.53e çıkartamam sanırım




  • 15 kasımda..
  • Hayret. Son sürülen ürünlerde mi sorun vardır nedir?

    Ben hatılıyorumi bu ürünü kullanan Menow arkadaşımız da bu üründen gayet memnunmuş.

    Ancak ortada bir sorun olduğu gerçek.
  • referans tasarımlı kartlara pek sorun olmuyor. Onları Nvidia üretiyor.
    Ama biostarın ürettiklerinde yabancı forumlar dahil olmak üzere birçok hatayla karşılaşan insan gördüm.
    Acaba bunu verip 9600gt snergy mi alsam?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.