Şimdi Ara

BIOSTAR, Bio-Remote uzaktan kumandasını duyurdu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
80.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • BIOSTAR, Bio-Remote uzaktan kumandasını duyurdu.

     

    BIOSTAR, Bio-Remote uzaktan kumandasını duyurdu. Bu uzaktan kumanda ile evinizde oturduğunuz yerden sadece tek bir tuşa dokunarak home theater PC(HTPC) / Media center ve diğer çevresel birimlerinize ulaşarak kontrol etme imkânına sahip olacaksınız.  

    screen3

     

    Microsoft sertifikalı Media center MCE remote control, Windows 7/Vista desteği ile TV, müzik, resim, DVD ve diğer tüm dijital cihazlarınız ile uyumlu olarak çalışıyor. Dijital cihazlarınıza ev veya ofis ortamlarınızda istediğiniz yerden ulaşmanın heyecanını yaşayacaksınız. Kullanıcı dostu, özel tasarlanmış uzaktan kumanda ara yüzü ile daha eğlenceli ve enerji verici bir deneyimi sizlere sunuyor.

     

    "BIO-Remote Utility", ile birlikte gelen Microsoft MCE remote controller sertifikası sayesinde muhteşem bir birleşim ile ev veya ofis ortamlarınız artık heyecan verici olacak.

     

    Bu uzaktan kumandayı kullanmak için herhangi bir yazılıma ya da kurulum prosedürüne gerek yok, sadece uzaktan kumanda alıcısı yeterli. Ayrıca bu özelliğe ek olarak BIOSTAR T-Overclocker tuşları da kullanımınıza sunuyor.

     

    ''Bio-Remote Utility" ve Remote Controller ayarları TH55 XE, TH55 HD, TH55B HD, H55 HD, H55A+ ve G41 HD gibi INTEL platformlarında ve ayrıca TA890GXE, TA880G HD, TA880GB+ gibi AMD Platformlarında da hazır şekilde geliyor.

     

     

    BIOSTAR '' ın yukarıdaki ana kartlarından herhangi birine sahipseniz tümleşik digital media deneyimi sizin sadece bir adım ötenizde çok makul fiyatlara sizi bekliyor.  BIOSTAR Bio-Remote, Türkiye BIOSTAR Distribütörü Mascom Bilgisayar Aks. Tic. Ltd. Şti. tarafından getirilerek mayıs ayı içerisinde satışa sunulacaktır.

                                                                                                       

     

     

     

     

     








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.