Şimdi Ara

BIOSTAR “BIO-unlocKING” özelliği AMD 8xx çip setlerde

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • BIOSTAR ''BIO-unlocKING" özelliği AMD 8xx çip setlerde

     

    ''BIO-unlocKING" AMD, ACC özelliği destekli son çip seti, ''TA890GXE v5.2"; ve ayrıca 890FX, 880G ve 870 ile uyumlu (TA890FXE, TA890GXB HD, TA880GB HD, TA880G HD, TA870+) çip setli anakartlar.

     

    http://www.biostar.com.tw/app/en/mb/introduction.php?S_ID=474

     

    AMD'' nin yakın zamanda yaptığı resmi açıklamaya göre yeni güney köprüsü SB850 ACC özelliğini desteklemeyecekti. Ama BIOSTAR kendi Ar&Ge çalışmaları sonucunda başka hiçbir anakart üreticisinin yapamadığı bir ilke daha imza atıyor.

     

    ''BIO-unlocKING" teknolojisi AMD çip seti üzerinde ACC özelliğini aktive etmek için geliştirildi. Kullanıcılar hem yüksek performanslı hem de düşük fiyatlı olan bu çip setler sayesinde, kilitli ekstra çekirdekleri ( core) kullanabilecekler. BIOSTAR bu özelliği ile BIOS ayarlarını iyi bilmeyen kullanıcılar için bile ACC özelliği ve extra 3. ya da 4.  çekirdeklere sadece tek tuşla erişim olanağı sağlıyor.

     

     

     

     

    Ekran görüntüsünde göründüğü gibi, kilitli olan 4. çekirdeğe sadece ''F4" tuşuna basarak 3. çekirdeği ''F3" tuşuna basarak çok kolay bir şekilde aktif hale getirilebiliyor. ''BIO-unlocKING" otomatik olarak ACC fonksiyonu ve kilitli çekirdeklerin kullanımını sağlıyor. ''CPU Level up" logosunu gördüğünüzde ekstra çekirdekleriniz kullanımınıza hazır size bekliyor olacaktır.

     

    ''BIO-unlocKING" teknolojisi size sadece harika bir overclocking deneyiminin yanında stabil bir çevre sistemi de sağlıyor.

     

     

     

    http://www.biostar.com.tw/app/en/event/biounlocking/index.htm

    Daha fazla bilgi için buradaki linkten faydalanabilirsiniz.








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.