Şimdi Ara

BiP bu yıl 102 milyar mesaja sahne oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • BiP bu yıl 102 milyar mesaja sahne oldu



    Türkiye’nin iletişim ve yaşam platformu BiP’e olan ilgi gün geçtikçe artıyor. BiP, sadeleşen menüsü ve erişilebilirlik seviyesiyle kullanıcılarına kolay ve hızlı bir deneyim sağlıyor. BiP, arayüzü, gizlilik politikası ve sunduğu ek özelliklerle de benzer uygulamalara fark atıyor.



    BiP rekor kırdı



    Turkcell tarafından yapılan açıklamaya göre BiP iletişim platformu 2022 yılında toplam 102 milyar mesaj ve 124 milyon arama sayısına erişti. Bunu sadece 10 ayda başardı. Uygulama marketlerinde üst sıralara yerleşen BiP, toplamda 97 milyondan fazla indirildi.



    Ayrıca Bkz.Turkcell BİP artık Durum özelliği sunuyor



    192 ülkede milyonlarca kullanıcıya ulaşan BiP, sunduğu özelliklerle hayatı kolaylaştırmaya devam ediyor. BiP’teki ‘Durum’ özelliği sayesinde kullanıcılar, Durum menüsüne tıklayarak video veya fotoğraflarını durum olarak paylaşabiliyor. BiP’in ‘Grup Taşıma’ özelliği sayesinde, daha önceki mesajlaşma uygulamasında kalan gruplar ve sohbet geçmişleri kolayca BiP’e aktarılabiliyor. Ayrıca BiP’te 15 kişiye kadar HD kalitesinde sesli ve grup görüntülü görüşmenin yanı sıra HD fotoğraf paylaşım seçeneği de var. BiP’in kullanıcı verileri, Türkiye’deki yüksek güvenlikli veri merkezlerinde korunuyor.



    Kullanıcılardan gelen talepler doğrultusunda sürekli güncellenen BiP, masaüstünden kullanıma imkan sağlayan web sürümüyle evden ya da ofisten yüksek boyutlu dosya transferi yapabilme seçeneği sunuyor. Benzer uygulamalarda megabayt sınırı olan dosya transferi ve tarayıcı üzerinden sunulmayan HD kalitede görüntülü ve sesli görüşme özelliği de BiP Web’de kullanıcılara sunuluyor.



    Benzer uygulamalardan farklı olarak, BiP’in web sürümünde de 1000 kişiye kadar kalabalık gruplar kurmak mümkün. BiP’te öne çıkan HD fotoğraf gönderme özelliği, tarayıcı ve masaüstü uygulamasında da sınır tanımıyor. BiP Web’le giriş platformlarının tamamından HD kalitede fotoğraf gönderilebiliyor. Uygulama, masaüstü ve web sürümüyle kullanıcı kolaylığını ön planda tutuyor.



    BiP Web’i kullanmak için



    • Bilgisayarınızdahttps://web.bip.com adresine gidin.



    • BiP uygulamasından Profil menüsündeki BiP Web seçeneğine tıklayın.



    • Web sayfasında karşınıza çıkan QR kodu, aktif olan kameradan okutun.



    • Sınırlanmadan mesajlaşmaya başlayın.



    BiP’in güncel sürümüne App Store, Google Play veya Huawei AppGallery’den erişmek içinhttp://mobiltr.co/BiP adresine tıklayabilirsiniz.









  • Neyin rekorunu kırdı. Whatsapp'ı mı ezdi geçti? Telegramı mı tokatladı? iMessage'ı mı piyasadan sildi?

    "97 milyondan fazla indirildi" kısmı da hiç inandırıcı değil. 20+ yıldır Turkcell müşterisiyim, bir kere indirmedim. Çevremde indireni, kullananı görmedim. Tanzaya da mı kullanıyorlar, Patagonya da mı?
    Meshur tutun markasinin batmak uzereyken son bir hamleyle pacayi kurtarmak icin yaptigi yalan yanlis numarayi duymus muydunuz.. Pazarlamacinin birini ise alirlar ve adam aksamdan sabaha kadar cadde ve sokaklara uzerinde markanin bulundugu bos paketlerin atilmasini soyler.. Ve millet yolda yururken yerlerdeki bos paketleri gorunce "lan bu marka bu kadar kullaniliyorsa vardir bir numarasi" diyerek markayi tercih ettiğini bilirsiniz.. Sahte kahramanlık sendromu.. Tanidik geldi mi..
  • Neyin rekorunu kırdı. Whatsapp'ı mı ezdi geçti? Telegramı mı tokatladı? iMessage'ı mı piyasadan sildi?

    "97 milyondan fazla indirildi" kısmı da hiç inandırıcı değil. 20+ yıldır Turkcell müşterisiyim, bir kere indirmedim. Çevremde indireni, kullananı görmedim. Tanzaya da mı kullanıyorlar, Patagonya da mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myhotyro -- 25 Ekim 2022; 22:12:09 >
  • Reklamlara hoşgeldinİz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece bedava internet vs için kullanılıyor kimse kimseyi kandırmasin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • biz bip kullanırken reis temsili hahhah
    BiP bu yıl 102 milyar mesaja sahne oldu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 333 -- 25 Ekim 2022; 22:35:36 >
  • Uygulamaya her girdiğimde bu izni istiyor. Bu kadar terbiyesizlik olmaz. Vermiyorum izin mizin.

    BiP bu yıl 102 milyar mesaja sahne oldu

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Meshur tutun markasinin batmak uzereyken son bir hamleyle pacayi kurtarmak icin yaptigi yalan yanlis numarayi duymus muydunuz.. Pazarlamacinin birini ise alirlar ve adam aksamdan sabaha kadar cadde ve sokaklara uzerinde markanin bulundugu bos paketlerin atilmasini soyler.. Ve millet yolda yururken yerlerdeki bos paketleri gorunce "lan bu marka bu kadar kullaniliyorsa vardir bir numarasi" diyerek markayi tercih ettiğini bilirsiniz.. Sahte kahramanlık sendromu.. Tanidik geldi mi..

  • 333 kullanıcısına yanıt
    Biden ve putinin bakmasından iyidir.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Whatsapp tan başkası yalan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Antinatalizm A kullanıcısına yanıt
    E bu izni Whatsup dahil neredeyse bir çok telefon uygulaması istiyor, izin vermezseniz fotoğraf alamıyor ve yollayamıyorsunuz, sesli mesai alamıyor sesli mesaj yazamıyorsunuz. yine de siz bilirsiniz.

  • myhotyro M kullanıcısına yanıt
    Burada bir çekememizlik hissediyorum, belli ki bu uygulamayı kullanmamayı bir gurur haline getirmiş bununla da övündüğünüze göre yerli milli şeylerden tiksiniyor gibi bir antitürk yaklaşımı seziyor insan, yoksa buraya gelip çevremde diye bir kelime seçmezdi insan. Evet bir kanıt olarak kendini ortaya koyan örnek olarak seni haber kaynağı yapalım. Ben indirdim ama kullanmadım mesela ben de bir örnek miyim ama senin çevrede değilim beni göremedin tabii :))

  • monacomen kullanıcısına yanıt
    Lazım olunca izni verip işimi görüyorum. Daha sonrasında kapatıyorum.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yurt dışına çıktığımda kullanıyorum. wifi yada yabancı sim kartı üzerinden sanki kendi sim kartım takılı gibi arıyorum aranıyorum. . ama paket yüklemek gerek.


    yurt içinde kullanmıyorum hatta siliyorum. whatp teleagram varken gerek yok.


    bip arayüzü kullanışsız. sistem çalışıyor ama teması kullanıma uygun değil. eminim tasarımcısı da kullanmıyordur.

  • Bip uygulaması 1 senedir yüklü ve bana tek gelen mesaj yine Bip'in kendi attığı içerik, ıvır zıvır tanıtım mesajları o kadar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok hafif bir uygulama olsa, her telefonda çalışacak şekilde olsa WhatsApp alternatifi olur ancak halen bir SMS alternatifine göre oldukça ağır...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bip yıldızları ve hediye avı kampanyaları olmasa yüzüne bakmam şahsen.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya tam masal anlatmışlar…

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Böyle reklamın ben biiiiiiip...

  • asabi kullanıcısına yanıt

    3-5gb için milleti maymun ediyorlar ya, yazık ya.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.