Şimdi Ara

Bip sesi gelmeme, açılmama sorunu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle merhabalar...

    Bundan 1 hafta önce bilgisayar çalışıyordu fakat geçen gün arkadaşla grafik kartı takası yapacağımız için driverları sileyim öle grafik kartını vereyim diye bilgisayarı açmaya çalıştım fakat bilgisayar açılmayıp bip sesi bile gelmedi.Neyse dedim grafik kartını söküp değiştirdim.Şimdi hala aynı sorun devam ediyor.Ramleri söktüm çıkardım, ekran kartını tekrar söküp taktım, bios pilini söktüm taktım ama tık yok.Yanlış anlamayın fanlar falan her şey çalışıyor, sadece ekran gelmiyor.Biraz araştırma yaptım ve "Bios pilinin bittiğinde bazen bilgisayarların açılmayabilir" olayını öğrendim.Sizce doğru mudur? Bana pek doğru gelmedi fakat bilgisayarın anakartında falan sorun olmadığına eminim diyebilirim.

    İlginiz için çok teşekkürler...



  • sorun grafik kartndan kaynaklanıyor. (varsa)onboard ekran girişini deneyin. veya pc'yi baska moitore baglayın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pcp1rates

    sorun grafik kartndan kaynaklanıyor. (varsa)onboard ekran girişini deneyin. veya pc'yi baska moitore baglayın.


    Grafik kartında sorun olduğunu sanmıyorum çünkü grafik kartını değiştirmeden önce elimde 7300LE vardı ve işte 1 hafta önce çalışıyordu.Kartı değiştirmeden önce de çalışmıyordu değiştirdikten sonra diğer ekran kartı ile de çalışmadı.

    İlginiz için çok teşekkürler
  • kartın takıldıgı slot bozulmuş olabilir, veya dediğim gibi başka bi monitorle deneyin, ayarlar sebebiyle görüntü alamıyo olabilrsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pcp1rates

    kartın takıldıgı slot bozulmuş olabilir, veya dediğim gibi başka bi monitorle deneyin, ayarlar sebebiyle görüntü alamıyo olabilrsiniz.


    Başka ekran ile de çalışmadı galiba anakart problemim var... Umarım değildir belki başka biri bana yardımcı olabilir. Teşekkür ederim
  • Ekran kartında sorun var ise
    Anakart veyahut psu nuz sorunlu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.