Şimdi Ara

Bir acayip Asus servis sorunu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
2
Favori
2.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar, yaşadığım sorunu vido ile anlattım. Dikkat çekmesini sağlamak için paylaşır mısınız? Yeni mağduriyetlerin engellenmesi için belki de bakanlıklar, yetkili kurumlar duyar ve görürse harekete geçer...

    Bu satış sonrası sorunlara artık dur demenin vaktidir.


    @SAVIAR hocam sizin de LG de yaşadığınız bir sıkıntı vardı. Bir şekilde bir topluluk oluştursak, devletin bu konuya el atmasını sağlamak için elimizden geleni yapsak...


    @salvatore_volkan hocam işi yokuşa sürmek işte başka bir şey değil maalesef.


    @REDSTONE hocam video linkini RTX4090 konusunda paylaşabilir miyim? Amacım mümkün oldukça çok paylaşım olmasını sağlamak. Belki yetkili merciler tepkilerin çok olması sebebiyle bu üreticilerin kendilerine çeki düzen vermesi için bir şeyler yapar.


    Genel Kullanıcıyoutube
    Merhaba, uzun zaman oldu... Ancak bu video bir inceleme değil, bir mağduriyet hikayesini anlatıyor. Ülkemizde çoğu üretici, satış sonrası servis konusunda kullanıcılarını çok çok çok fazla mağdur etmekte. Benim yaşadığım olay ise bunun en üst düzeyi diyebilirim... Lütfen videoyu paylaşın. Paylaşın ki Türkiye Cumhuriyeti devleti yetkili mercileri belki sesimizi duyar ve harekete geçer... Herkese selamlar.
    https://www.youtube.com/watch?v=jSx5fPufB2c




  • carman1tr kullanıcısına yanıt

    Ekşide felan yazın orada güzel ceza kesiyor sosyal medya. Burada aynı 40 kişi yazıyor sadece.

  • Benim anlamadığım bir durumda şu şimdi.


    Şunu geri yapıştırsanız benzer bir yapıştırıcı ile ve götürseniz başka bir şubeye ne yaparlar çok merak ediyorum.

  • Videonuzu baştan sona izledim, birçok kişinin içinden geçenleri olabildiğince güzel bir üslup eşliğinde anlatmışsınız.


    Yaşadığınız bu mağduriyet “pişmiş tavuğun başına gelmez” denir ya aynen öyle olmuş. Videonun sonlarına doğru birebir aynı durumların yaşandığını içeren videoları eklemişsiniz. Bunları gösterdiniz mi, gösterdiyseniz kararları değişmedi mi?


    Buradaki sorun anlaşıldığı üzere TR’de yetkili servis kaynaklı olarak görülüyor. Marka bazlı direkt olarak olumsuz düşünülmesi de doğru değil (size ithafen yazmıyorum, siz zaten marka-model bağımsız olarak izah etmişsiniz).




    Video paylaşımıyla alakalı PM’den dönüş sağlayacağım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • REDSTONE kullanıcısına yanıt

    Yaşadığınız bu mağduriyet “pişmiş tavuğun başına gelmez”

    Katılmıyorum yorumunuza. Türkiyede bu mağduriyetler oldukça Sık yaşanmakta. Tüketici hakem heyetleri en çok Ekran kartı- TV- Telefon bu mağduriyetler dolu.

    Ve hiçde azınlık değiller.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GenqhisKhaan89 -- 31 Ekim 2022; 18:57:46 >
  • GenqhisKhaan89 kullanıcısına yanıt

    Videoyu izleyip de mi bu yorumu yaptınız izlemeden mi?


    Aslında fabrika hatalı backplate jelatinindeki durumu kast ediyorum. Anlaşılan o ki üzerine basa basa vurgulamam lazımmış.


    TR'de yaşanan mağduriyetler tabii ki apaçık bilinen bi' gerçektir. Bu kadar mağduriyet durumlarının yaşandığı bi' coğrafyada kast ettiğim böyle basit bir şey olamaz değil mi?


     

  • @carman1tr hocam bir gelişme var mı ?

  • asi3636 kullanıcısına yanıt

    Asus global forumda konu açıp şikayetimi yazdım. Asus artık iş ahlakı olmayan bir firma, ürün almayın falan dedim. Globalden bir moderatör Asus Türkiye'ye direktif vermiş sanırım ve beni aradılar. Getirin kontrol edelim seri numarasını sonra servise alırız dediler. Ben de Hakem heyetine verdim onun sonucunu bekliyorum dedim.


    Hakem heyeti şikayeti Vatan Bilgisayara çevirdi. Satın alınan yer sorumlu dediler ve onlardan savunma istediler. Sistemde bakınca savunması geldi diyor ama henüz karara bağlanmış değil. Sonucu bekliyorum.

  • Yazık ben de inventustan aldım asus anakartı daha ilk gün sıfır anakart defolu geldi cpu soket vidası yalamaydı durumu inventusa bildirdim kartı yollayın madur etmeyiz dediler ben de iade veya değişim olur dedim heralde ama teknik servisteki eleman sen yaptın deyip suçu bana attı.


    Sonrasında kartta arzalar tespit ettim heralde vidayı çıkarırken karta zarar verdiler serviste bişey yok deyip geri yolladı ben de thh ye gittim ancak meslek lisesi elinde am4 işlemci olmadığı için hatta monitöe dahil herşeyi isteyen biri buldum ben de vermedim tabi sadece kartı verdim adam da bakmadan benim aleyhime rapor yazmış firma lehine,yani thh de şans işi her türlü delilim şahidim olmasına rağmen adam hiç araştırmadan etmeden rapor yazabiliyor malesef.


    Bir arkadaş ta en son global foruma yaz dedi ben de oraya üye oldum ama acele etmeyecem biraz daha bvekleyip yazacam zaten bir anakart aldım msı hem de amazondan amazonda böyle bir maduriyet olmazdı,sırf inventus forumda güvenilir dedikleri için aldım defolu kart geldi foto ylladık arkadaşla kutuyu beraber açmama rağmen gene de benden bildiler durum bu.





  • @carman1tr Hocam sonuç nedir ?

  • asi3636 kullanıcısına yanıt

    Hakem heyeti bilir kişi raporu için yönlendirme yaptı. Bilir kişi ile görüştük ve raporu yollamış. Karar aşamasına gelmiş. Bakalım karar ne çıkacak. Bilir kişi olumlu konuştu bana.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • carman1tr kullanıcısına yanıt
    İnşallah gönlünüzce olur sonuç.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • asi3636 kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim. Inşallah öyle olur.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • carman1tr kullanıcısına yanıt

    hocam 5 aydır mı devam ediyor bu süreç way anasını ya, bu ülkede bir şey alsan sorun çıksa vay haline ya


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mavigurt M kullanıcısına yanıt

    Evet maalesef bu şekilde uzun bir süreç...

  • carman1tr kullanıcısına yanıt

    Bilir kişiye inanmayın sizin yüzünüze gülüp arkadan başka işler yapıyorlar.


    Açık ve net bir şekilde siz kazanırsınız demediyse olumlu sonuç beklemeyin.

  • xentios kullanıcısına yanıt

    Fanlardan gelen tıkırtı sesini dinledi ve bu bile yeterli dedi. Olumsuz bir rapor geleceğini düşünmüyorum ama olur da aleyhime bir sonuç çıkarsa tüketici mahkemesine başvururum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.