Şimdi Ara

Bir analiz de benden

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Analiz furyasına ben de nacizhane katılıyorum arkadaşlar. İyi halt ettin seslerini duyar gibiyim.


    Öncelikle uzun zamandır söylediğim gibi burak tek forvetiyle oynamamız gerektiğini düşünüyorum. tabi içerde akhisarla elazığ ile oynarsın o zaman forveti ikileyebilirsin o ayrı bir konu.

    Ama burak tek forveti şu an mantıklı duruyor. Savunmanın oturduğunu düşünüyorum. Dany, Semih eleştirilse de bence uzun zamandır hasretini çektiğimiz çevik, hızlı ve fizikli iki stoper olarak uzun yıllar hizmet edecektir. Sıkıntı varsa bu orta saha ve genel sistemdeki arızadan kaynaklı.

    Orta sahanın solunda amrabatta ısrar edilmesi gerektiğini düşünüyorum. Amrabat kayserideki topunu oynayamıyor evet ama bunun sebebi artık sene başındaki o fizik eksiklik değil fatih terimin disiplini yüzünden bireysel yeteneklerini kullanmaya cesaret edememesi bana göre.

    Sağda ise umutun bu bölgede amrabat gibi içeri kat ederek oynayabilme ihtimalini düşünebiliriz. umutun savunmaya yardım etmesi ve sürpriz golcü olarak içeri girmesi ile etkin bir ofansif hatta kavuşabiliriz.

    hamitin yanlış bir transfer olduğunu düşünmüyorum yine de. ondan beklentilerde bir yanlışlık var. evet hamit formda değil ancak ondan beklenenin keita tarzı maçlar koparması olması da yanlış. hamit takım oyuncusudur ve böylesine kariyerli ve karakterli bir türk oyuncunun takıma katılması doğru transferdir. sabırlı olmak lazım. orta sahanın hemen her yerinde oynayabilecek bir oyuncu.

    ortada selçuk melo ikilisi yine en mantıklı tercih olur, bunun üzerinde fazla konuşmaya gerek yok heralde.

    burak forvetinin arkasında ben kesinlikle yekta'nın tercih edilmesi gerektiğini düşünüyorum.







  • Hamit kanatta oynadığı sürece yanlış transferdir. O bölgede oynayan oyuncudan beklenen hızlı bindirmeler yapması, orta açması kapanan takımların defansının dengesini bozması. Ayrıca topu kaptırınca rakibe basarak rakibin hızlı çıkmasını engellemesidir. Hamit bunları yapamıyor. Bir kere ortaya kaçarak oynuyor rakibin hızlı top çıkarmasına neden oluyor. Ayrıca yeterince hızlı değil. Hamit in kariyeri belli, yetenekli oyuncu ancak bu sistemde kanat oynatmak hamite haksızlık oluyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: egemena

    Hamit kanatta oynadığı sürece yanlış transferdir. O bölgede oynayan oyuncudan beklenen hızlı bindirmeler yapması, orta açması kapanan takımların defansının dengesini bozması. Ayrıca topu kaptırınca rakibe basarak rakibin hızlı çıkmasını engellemesidir. Hamit bunları yapamıyor. Bir kere ortaya kaçarak oynuyor rakibin hızlı top çıkarmasına neden oluyor. Ayrıca yeterince hızlı değil. Hamit in kariyeri belli, yetenekli oyuncu ancak bu sistemde kanat oynatmak hamite haksızlık oluyor.

    Aynı fikirdeyim. Hamit oyancaksa orta saha 3lü olmalı Melo-selçuk-hamit olmalı çizgide oynadığında verimi düşüyor. Konuyu açan arkadaşa da tek forvet le oynamamız konusundaki yorumlarına katılıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.