Şimdi Ara

KONU GÜNCELLENDİ BİR ASUS SERVİSİ VAKASI DAHA GARANİTİLİ ÜRÜNE SIFIRINDAN FAZLA TAMİR ÜCRETİ İSTEĞİ (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
261
Cevap
2
Favori
10.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
86 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İbrahim Kaypakkaya kullanıcısına yanıt
    Asus globalde iyi TR de en iyi servis Dell

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Türkiye nin en iyi servisinde zirveye oynuyorum, kullandığım ekipmandan tutun bilgi ve tecrübe olarak rakibim olduğuna inanmıyorum lakin sizi bu durumdan kurtaramıyorum arkadaşlar. Asus'a yolladığım mailden gelen cevabı ekliyorum.



    KONU GÜNCELLENDİ BİR ASUS SERVİSİ VAKASI DAHA GARANİTİLİ ÜRÜNE SIFIRINDAN FAZLA TAMİR ÜCRETİ İSTEĞİ
  • Jquair kullanıcısına yanıt

    Ben yukarlarda yazdım zaten oksitlenme bizden bile olsa bir türlü , bu kadar para olmaz sizn yazdınızdan daha yukarı bir rakam a bile razıydm ben .İşte bunu anlatmaya çalıştım hep. Müşteriyi servise değil markaya küstürmek soğutmak bu.

  • L.Croft kullanıcısına yanıt

    Hadi bakalım inşallah :)

  • Erhan1982DZC kullanıcısına yanıt

    Boşver ustam sen dediğimi yap düzelmez ise özelden bana ulaş yardımcı oluyum kurtar anakarti


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erhan1982DZC kullanıcısına yanıt

    Hocam arkadaşında aynı şekil ram slotlarında problem çıkmış 1 ram slotu değişmiş ve bios atmışlar ücret almadıklarını söyledi. Oksit var diye geri çevirdiler diyorsunuz çok belli oluyor mu oksitler?

  • İbrahim Kaypakkaya kullanıcısına yanıt

    Geri çevirmediler yüksek para istendi , hocam pm ye attım sana bir bakıver müsait olunca.

  • Bu ülke bazı firmalar için artık 3.dünya ülkesine düştüğünden garanti yok sayıyorlar ellerinden geldikçe garanti kapsamına sokmamaya çalışıyorlar zaten ülkeye soktular ürünler sorunsuz 1.kalite ürünler değil kendini bir şey sanan firmalarda hep böyle asus servisi Çizgi Niyazi Saral bey varken servisti şimdi ne olduğu belli değil Çizgi keşke asus msi gigabyte servisi olarak faaliyete devam etseydi keşke

  • Asusla cidden cok sorun yasayan var tek sansli benim sanirim. Arizalanan 2070 Rog Strix'imi sifir 2070 Super ile degistirmislerdi ama o fabrikasyon hataydi oyle bir durum da var.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • rocky_balbao kullanıcısına yanıt

    Evet zamannda çizgi iyi idi. Yerini başka firmalar aldı hep.

  • rambo145 kullanıcısına yanıt

    Şanslıymışsınız servis kimdi peki hatrlyormusunz sürekli değişiyor çünkü firma. Firmanın kim olduğu önemli çünkü.

  • Erhan1982DZC kullanıcısına yanıt

    Gigabyte'a eskiden Endeks Bilişim bakıyordu ama Endeks kartlara yüzeysel test yapıp, detaylı test için Gigabye TR'ye yolluyordu. 2014'te, soğutucusunu söküp taktığım, söküldüğü vidalarından belli olan bir 780 Ti'ı ayıplı mal kapsamında değiştirmişlerdi. 1 haftada sonuçlanan, çok iyi bir deneyimdi. Kartta garanti etiketi olmadığı için, soğutucu sökmek bile sorun olmuyordu.


    Şu anki distribütörü Arena olması lazım. Arena servis için Servispoint'le anlaşmalıysa, Gigabyte'ta da sıkıntı yaşanabilirKONU GÜNCELLENDİ BİR ASUS SERVİSİ VAKASI DAHA GARANİTİLİ ÜRÜNE SIFIRINDAN FAZLA TAMİR ÜCRETİ İSTEĞİ  Ancak Gigabyte'ın genel politikasından dolayı daha iyi bir hizmet beklenebilir. Şu ana kadar 5 tane Giga kart kullandım. Hiçbirinde garanti etiketi yoktu (GTX 670 Windforce O/C, 3 adet referans ve özel model GTX 780 Ti ve RTX 2080S Gaming O/C). 2080S'de garanti süresi 4 yıldı (3 yıl + kayıtla 1 yıl uzatma). Hem güvenlik etiketi olmayıp hem 4 yıl garanti vermiş başka firma yoktur.


    Konunun anakart olduğunun farkındayım. Giga'nın anakart servisi hala iyi dendiğinden, ekran kartları hakkında yazdım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 2 Aralık 2022; 18:52:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Tüketici mahkemesine başvurabilirsiniz. Onarım ücreti ya da yedek parça ücreti ürünün satış fiyatının belli bir yüzdesini geçemeze (oranı şu an net hatırlamıyorum).

  • Allah'tan ram slotu arızalanmış kartın ram slotu elektronik bir devre bile değil nasıl komple kart parası istenir
    CPU yuvası var cipsetler USB portlar ses çıkışı vs vs vs.

    bu servisin bir suçu yok ozaman güvenilir ve tercih edilecek bir marka imiş Asus müşterisini düşünüp müşterisine sadece ram slotu fiyatına anakart satıyormuş demek ki

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Castle Bravo kullanıcısına yanıt
    Yok teşekkürler ben dediklerinizi biliyorum bnde zamnnda 760 ekran kartı vardı Gigabyte endeks bilişim bakyordu ve açkça söylüyorum hızlı montaj yapıp kendim skntı yaratmstm ve onlara açkça demiştim , parası ile ben yaptrim Garanti dışı brakmazsanz çok iyi olur demiştim .

    Adamlar ne garanti dışı braktı nede ücret istedi. Arena kağıdna bakınca teknik servis başka bir yerde başka bir yer gözüküyor , servispoint değil galiba ama yinede araştırmak lazım. Konuya farklı yorum yaptnz demedim orda 🙂 yanlş anlaşlmasn lütfen ben anakart almak istersem gigabyte anakartn servisi farklı yer demk istemiştim :) teşekkürler...

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Agent_WD40 kullanıcısına yanıt
    Evet skntı zaten sıfrndan fazla fiyat istenmesi onun için bakcaz artk

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • dreambox271980 kullanıcısına yanıt
    Valla oksitlenme 24 pine yakın bir yerde var deniyor , ama öyle aşırı bir şey yok dedi bakanlar , sıfından fazla ücret istenmemeli dedi herkes doğal olarak . Bu kadar para istenirse kimse bunu kabul etmez , kartı alsn geri diye yapyorlar işte .

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Asusun diğer ürünlerini bilmiyorum ama monitörleri çok kötü , çoğunda kasa açıklığı var , ben aldım benimkinde çıktı . arkadaşım aldı ondada çıktı. Asus görünce kaçıyorum bundan sonra.

  • Erhan1982DZC kullanıcısına yanıt
    sms infocommdu sanirim hocam

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Jquair kullanıcısına yanıt

    Konu sahibi mod on:


    Dostum sen nasıl teknik servis yanlısı olup beni eleştiriyorsun yaa..KONU GÜNCELLENDİ BİR ASUS SERVİSİ VAKASI DAHA GARANİTİLİ ÜRÜNE SIFIRINDAN FAZLA TAMİR ÜCRETİ İSTEĞİ 


    Ben ne güzel sosyal medya desteğini arkama alıp sıvı temas ettirip bozduğum anakartı bedava değiştirtmeye uğraşırken nasıl taş koyarsın ekmeğime KONU GÜNCELLENDİ BİR ASUS SERVİSİ VAKASI DAHA GARANİTİLİ ÜRÜNE SIFIRINDAN FAZLA TAMİR ÜCRETİ İSTEĞİ 


    Bak üslubum bozulabilir birazdan içinde bulunduğum durum vahim servise yediremedik yediğimiz haltı bir de senle uğraşmayalım. KONU GÜNCELLENDİ BİR ASUS SERVİSİ VAKASI DAHA GARANİTİLİ ÜRÜNE SIFIRINDAN FAZLA TAMİR ÜCRETİ İSTEĞİ KONU GÜNCELLENDİ BİR ASUS SERVİSİ VAKASI DAHA GARANİTİLİ ÜRÜNE SIFIRINDAN FAZLA TAMİR ÜCRETİ İSTEĞİ 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi estafine -- 3 Aralık 2022; 1:17:37 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.