Şimdi Ara

bir bilen aranıyor. teyp müzik ile ilgili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • http://www.goldmaster.com.tr/mp3-player/mp3-153-digital-player/1704/detay

    bu cihazı alıp arkadaşlar aracıma bağlamak istiyorum. hani mp3 caları acıcam. pilini koyucam. sonra arabanın hoparlorunden calıcak muzık. sımdı sorum su. random calar mı.

    baglantıyı teyp arkaasından soketten aux cıkısından yapıcak kabloyla sonra on tarafa uzatcak. sonra sen ordan takıcan mp3 calara. yanı olay bu. bi de onca yuksek hoparlore baglancak sarjı vs ne olur cıhazın



  • uğraşmaya değmez usbli bi mp3 çalar zaten en kötü 60 tl :)
  • bunları şöförken kullanmak ölüm. 1 haftada sıkılır sökersin.
  • ya bıktım arkadas 6 radyo kayıtlı. 6 sı da hanı bılınır prestıjlı radyolardır hesapta. ama bıktım zırt pırt reklam. ıstemıyorum reklam. bır kere sarkı yuklemeyı planlıyorum sarkıları cıhaza. sonrada oradan canım cektıkce dınlerım. ama kapamam gerek dınlemezken. cunku sarj vs bıter sanırım.
  • benim cd/kasetçalar cd okumuyor
    cd rom temizleyicide fayda etmedi

    teybin aux girişine iphone 6 yı nasıl bağlarım
    maliyetlimidir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amfi koymazsanız o cihazın gücü ile araç hoparlöründen cızırtı çıkar ancak. Ucuz bir usbli teyp ve flash disk almanız daha iyi olur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BatuKır

    benim cd/kasetçalar cd okumuyor
    cd rom temizleyicide fayda etmedi

    teybin aux girişine iphone 6 yı nasıl bağlarım
    maliyetlimidir

    Hocam elektronikcilerde veya teknomarketlerde satılan aux kablosu al.Telefonla teypi bağla teypin ayarlarindan telefonu seç.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teyp, aux girişi destekliyorsa bu işlemi kendi telefonunuzla yapın. Mp3 çaların dosyası, şarjı derken ondan da bıkarsınız. En kestirme yöntem teyp değiştirmek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abi bence de al bitane usb li teyp kafan rahat olur kabloyla pille uğraşmazsın.
    ekleme: aracının teybini değiştirmek istemezsen teybe uygun usb-sd kart- aux girişi içeren cihazlar var 150 lira gibi bir fiyata. onu al direksiyon kumandan falan da çalışmaya devam eder.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cobra41 -- 30 Mayıs 2015; 4:03:05 >
  • arkadaşlar cevapları okudum sağolun ilgilenmişssiniz. şimdi şöyle direksiyon kumandası benim için olmazsa olmaz. ben yoksa değiştircem teybi sıkıntı değil. ama direksiyon kumandası çalışmıyor o zaman. çakmaklıktan usb ile şarj olan 3,5 mm lık girişi olan mp3 çalar sipariş ettim. teybın arkasından aux cıkısından kablo uzatıcaz. ıksıını opusturcez. sonra calıscak. sarj edeceksen aracta sarj et. zaten sarjı bıtmez kolaykolay cunku phılıps kalıtelı bırsey zaten ben kullandıkca on off a basarım. guc koruması var cıhazın. otomatık kapanıyo sanırım. muzık calmazsa. denıcem olmazsa 50 tl zararım olur baglantı kablosu ıcın sadece. phılıpsı ıade ederım. sıze de yazarım. bu konuda uzman oldum zaten:D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.