Şimdi Ara

bir bilgi talebi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkdaslar. 2004 model pegeut 206 lpgli otomatik arabam var. Soyle bi durum basima geldi sizinle paylasmak istedim

    Arabayi alali iki hafta oldu ve benzin seviyesi azdi en son cuma gunu opette 20 tllik benzin aldim ama ibre hic oynamadi, daha sonra arabayi park erttim ciktim, ertesi sabah arabayi caistirmak istedigimde mars almadi 3.de calisti ve saat ve tarih o esnada sifirland daha sonra hareket ettim yolda bi sorun yoktu. Arabyi tekrar park ettim 3-4 saat sonra yine ayni sorun bas gosterdi. Pessinden hemen opetten bi 50 ttllik benzin daha aldim bu sefer ibre bayagi bi yukseldi.sabah ise gitmeden tekrar bi deneyim dedim soguk havaya ragmen tek seferde mars aldi:) sorun benzin seviyesimi yoksa akumudur sizce biraz uzun oldu kusra bakmayin :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Benzin az kaldığı için deponun dibinde kalan pislikten kaynaklanıyor olabilir. Benzin seviyesini çeyrek deponun altına düşürmemeye çalışın. Eğer sorun devam ederse akü veya bujiden kaynaklanıyordur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fatihboz F kullanıcısına yanıt
    Araciniz hayırlı olsun,öncelikle kural bir;depoda ceyrek deponun altında benzin bırakmayın..bunu saglarsaniz yakıt pompasinin ömrünü uzatmış olursunuz aksi takdirde pompa yanacak ve size birkaç yüz lira masraf çıkaracaktır..diğer husus akü gibi görünüyor..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.