Şimdi Ara

Bir devrin sonu: Honda'nın Türkiye'deki fabrikasında üretim sona erdi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
1
Favori
10.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • M3lank0lik kullanıcısına yanıt

    Merak etmeyin hepsi otomotiv sektöründe uzun yıllardır çalışan ve kendi kariyer planını kendi sektöründe yapabilecek insanlar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üzdün be honda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • irish kullanıcısına yanıt

    Elektrikli otomobil üretme ile üretmeyi planlamak farklı şeyler

    Senin okuduğun kaynakları bende okuyorum, takip ediyorum

    Fabrikada yapılması planlanan bahsedilen konular net olmayan veya dedikodu olan mevzular.


    Yeniden üretime geçmesi 2 sene diyen yerler de var. Eee hani TOGG alıp zaman kazanacaktı?

    Yani öyle böyle yapsaydı şöyle olurdu bilmem ne gibi sonu mehtere bağlanan için boş yorumlara gerek yok Bir devrin sonu: Honda'nın Türkiye'deki fabrikasında üretim sona erdi 

  • Hazır fabrika pires bölümü kaynak bölümü montaj boya hane lojistik herşey hazır togg için ideal bir yerdi yine Türkiye kaybetti. Şimdi habaş oraya bırakın elektrikli araba yapmayı depo yapar sizden kira parası alır.Çok kişi işsiz kaldı yazık yazık.

  • Artık Honda’nın tampon demiri var

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • rash.87 kullanıcısına yanıt

    TOGG diye bir şey olmadığı olmayacağı için olabilir mi? Hayal satıyorlar, milleti tokatlıyorlar siz de inanıyorsunuz pes.

    Şimdi diyecekler olabilir ee bu fabrikasının temeli atıldı. Gidin bakalım bir o fabrika yapılıyor mu? İş sadece fabrika yapmakla da bitmiyor. Sıfırdan başlayıp (daha fabrika binası bile yok ortada.) 2 senede araba üreteceklermiş hem de elektrikli yahu buna kargalar bile güler!

  • Evet Ülke Ortadoğu bataklığına saplandı şimdi etkilerini çok hızlı görüyoruz artık.Dünya devi bir marka Türkiyede fabrikasını kapattı.O fabrikayla bütün çalışan firmalar tek tek gelir kaybetti.Ekonomik kriz dediğin şey tam olarak budur. Sadece o fabrikada çalışan insanlar işlerini kaybetmiyecek yani.O firmayla çalışan hangi firma varsa ya batacak yada çok büyük zarar edicek.Birileride kapatsın gitsin diyor nolucak işte Ortadoğunun çöp vatandaşından başka birşey beklenemez.Yılların markası bütün Dünyaya kendini kanıtlamış bir markaya karsı TOGG varmış artık TOGG önce kendini Dünyaya kanıtlayabilecekmi bakalım? Kaç kişi alacak o arabayı satın?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykut291 -- 30 Eylül 2021; 13:51:44 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • o kadar kişi daha işsiz kaldı...yazık

  • venomboy_85 kullanıcısına yanıt

    togg'un amaci arsaya para ver, binaya para ver, ortada bisey yokken satis pazarlama adam doldur maas ver vs. Tamamen secim yatirimi. Oyle fabrika varmis alalim degerlendirelim vs bir dertleri yok. Hersey full tesvikle ilerliyor zaten. Basar parayi 2 tane daha yapar isterse. REklamini yapar 2 senede bir yerli milli der, secim donemi geliyor vs der 2 maket yapar fuar fuar gezdirir oyle devam eder noolacak..

  • aykut291 A kullanıcısına yanıt

    Adamlar 100-150 senedir araba uretiyor. Biz ilk kez yapiyoruz ama dunyada lider olucaz(!), daha ortada bisey yok siparis yagiyor vs palavralari.


    Eski yerli otomobil yollarda haberlerini koyuyorsunuz yanyana. Sigmiyor.


    DEvletin araba urettigi nerde gorulmus hani nerde hangi marka hangi ulke diyorsun kufrediyor.


    Niyeti olsa REnault Fluence Z'yi desteklerdi, Honda kapatip gitmezdi diyorsun, sarj yeri bile yok onu bile yapmiyor, yasasini cikartmiyor umrunda degil diyosun iha siha yaptik engel olamayacaksin diyor..


    yazma bosver yazma. 2023te cikar 2025te yerli otomobil goklerde derler ona da inanirlar bosver

  • Honda'nın kapatıp gitmesinin tek nedeni Japonya'nın AB ile yaptığı gümrük anlaşması.

    Türkiye ve İngiltere AB üyesi olmamasından dolayı buralardan araba üretip ticaretini yapmanın bir mantığı kalmıyordu. Japonya'dan ihracatı yaparak daha uyguna AB pazarlarına giriş yapabilecekler.


    Herkes ülke gündemine dair bir sürü sorun problem paylaşmış haklılar da ama bunun Honda ile ilgisi yok. Şirketler cebine girecek paraya bakar. Bulunduğu ülkede bir sıcak savaş yoksa diğer etmenlerle ilgilenmezler.

  • ufo U kullanıcısına yanıt

    mesajı takip Bir devrin sonu: Honda'nın Türkiye'deki fabrikasında üretim sona erdi 

  • quote:

    Orijinalden alıntı: tekkral34

    Honda'nın kapatıp gitmesinin tek nedeni Japonya'nın AB ile yaptığı gümrük anlaşması.

    Türkiye ve İngiltere AB üyesi olmamasından dolayı buralardan araba üretip ticaretini yapmanın bir mantığı kalmıyordu. Japonya'dan ihracatı yaparak daha uyguna AB pazarlarına giriş yapabilecekler.


    Herkes ülke gündemine dair bir sürü sorun problem paylaşmış haklılar da ama bunun Honda ile ilgisi yok. Şirketler cebine girecek paraya bakar. Bulunduğu ülkede bir sıcak savaş yoksa diğer etmenlerle ilgilenmezler.

    birde honda artık elektirikli araçlarada yöneldi.Kendilerinin bir yol haritası var ve elektirikli araç üretimine daha fazla ağırlık verecekler önümüzdeki 10 yıl içinde.Yatırımların kayması ve bazı yerlerin kapanmasının bir sebebide bu.Gerekli arge çalışmaları ve planlamalar sürdüğü için globalde yaşanan ekonomik kriz sebebiylede fosil araç üretim fabrikalarının maliyetleri kısıtlanması kaçınılmazdı.


    Zaten paris iklim anlaşması gereği üye ülkelerin markalarıda fosil yakıtlı araç üretim sayılarını her geçen yıl azaltıyor ve yeni elektirikli araç modellerini sunuyorlar.Lamborghini dahi yarı elekrtrikli yarı benzinli hibrit araç üreteceğini açıkladı.Yani bu süreç diğer markalar nezlindede sürecek ve gerekli aşamalar tamamlanınca bu firmalar elektirikli araç üretimi fabrikalarını diğer ülkelerde açmaya başlayacak.





  • MyWorldLife kullanıcısına yanıt
    Adam ironi yapmış be sizde ciddi ciddi yazmışsınız 😂 ( ironi demi ? )

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Philae kullanıcısına yanıt

    İnşaatında çalışan mühendis arkadaşım, inşaatta yaşanan ölümlü kaza sonrasında projenin askıya alındığını söyledi hocam. İnşaatla sorumlu müdürün hapse atıldığı iddia ediliyor. Projenin ardında bilmediğimiz çok şey var fakat ben de sizden farklı düşünmüyorum


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mesajın epey yüksek oy almış ama bu oyları hak etmiyorsun söyleyim. sanırım forumda böyle açık bir eleştiriyi ilk ben yapıyor olabilirim. Bir devrin sonu: Honda'nın Türkiye'deki fabrikasında üretim sona erdi 



    sadece şunu belirteyim. alanın büyük-yeterli ve yapı olarak da hazır olması, fabrikanın oraya kurulabileceği anlamına gelemez. bu mümkün değil. bu dediğimi, otomotvi sektöründe çalışan, çalışmış olan her işçi onaylar.



    üretim için seçilen arazi ise eleştiriyi gerçekten hak ediyor. yani google görselden aratın bakın. Allah aşkına oraya fabrika kurmaya karar verirken hiç mi içi cız eden olmadı? ben bunu çok merak ediyorum gerçekten. bir bakın siz de görün.



    Bir devrin sonu: Honda'nın Türkiye'deki fabrikasında üretim sona erdi






    TOGG Gemlik Tesisi'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor (aa.com.tr) (en iyi fotoğrafı vermişler.. )




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The souls migration -- 30 Eylül 2021; 18:15:12 >




  • tesis habaş tarafından satın alındı ve yurt dısındanda mekanık aksam satın alındı ve kapatılan fabrıkanın elemanlarına iş teklifi götürülücek üretim yeniden baslıyacak


    Bir devrin sonu: Honda'nın Türkiye'deki fabrikasında üretim sona erdi
    Bir devrin sonu: Honda'nın Türkiye'deki fabrikasında üretim sona erdiSelim Yüceltwitter
    “Honda'nın Gebze'de kapanan fabrikasını satın alan HABAŞ yerli hibrit otomobil üretimine başlayacak. Honda'nın İngiltere'de ki kapanan fabrikasının ekipmanları da satın alınarak Türkiye'ye getirildi.”
    https://twitter.com/lisan_ihafi/status/1443622711159369731?s=20



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dockhanger -- 30 Eylül 2021; 21:3:59 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vozy

    Porsche Audi BMW, Bugatti :asdfgasdaf karşılaştırdığın markalar sen hayatta yokken dünyada vardı sen bi 100 sene geridesin onlardan, marka olmak öyle kolay değil, sen heralde özellik olarak vs kıyasladın :asdaf

    Porsche 2. dünya savaşında tank yapıyordu audi gibi vw markasına dahil olanlar her türlü mühendislik yapıyordu araba da silah da


    BMW uçak yapıyordu 2. dünya savaşında


    Tysenkrupp şuanda asansör falan yapıyor ama zamanında mühendisliğe dair her şeyi yaptılar


    daimler yani mercedes arabayı icat etti üzerine yüzyıldır araba üretiyor


    MAN 260 senelik bir şirket gemi kamyon araba yapıyor


    Togg 2018de kuruldu fabrikası 2 tane prototip yurtdışında üretildi araba yok müşteri yok kazanç yok ortada hiç bir şey yok ayrıca elektrikli arabalar 2 kere zamlandı toggdan sonra çıksada alamayacak vatandaş





  • artık yeni modeller tarlada üretilecek.

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.