Şimdi Ara

Bir el atin su kardesinize

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, aga simdi ben istemedigim bir meslek lisesinde 3. Sinifa kadar geldim ve istemedigimi daha yeni farkettim. Adi lazim olmayan bir meslege sahip olacagim, ancak her turlu sekilde sevmiyorum.

    Son kalan iki yilda universite icin kasmayi planliyorum. Ama hangi bolum ? Burda bile kararsizim.

    Herneyse, ben son bir yilda tum hayatim boyunca okudugum kitap sayisinin on katini okudum. Sosyal bilimlere karsi bir egilimim var. Felsefe, ozellikle pratik felsefe olarak ahlak ve siyaset konusunda ilgili oldugum gibi tanri konusunda bilgi ve varliktan alt dudak aliyorum. Felsefe bolumumu secsem ? Emin degilim.

    Ama her turlu sekilde sinavda basarili olmam gerekiyor vede benim sayisal kafam bir tek hucreli gibi calisiyor. Bunu nasil gelistirebilirim ? Suanda matematik karekok 0 kitabini aldim ve ilk konuda birkac bolum gittim. Bunda bile zorlandim amaen azindan kafa yorunca yapabiliyormusum bunu ogrenmek motive etti beni.

    Bu konuyu acmamdaki temel sebepte budur. Sayisali sifir olan bir insana tavsiye akitin. Matematik baslangic kitaplarindan zor-kolay olarak test kitaplarina ve taktiklere kadar birseyler soylemenizi istiyorum sizden.

    Verdiginiz, vereceginiz en azindan konuya bir girip goz attiginiz icin tesekkur ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • hemen altındaki başlıkta, istediğin tavsiyeler verilmiş. sana verebileceğim tek ve en önemli tavsiye, sayısal kafanla ilgili düşüncelerini unutman olacaktır. bir şey yapamayacağını düşünüyorsan, onu yapamazsın. o yüzden sayısal derslere alışmak için, önce kafanı sıfırla ve önündekilere odaklan.

    http://forum.donanimhaber.com/m_109408239/tm.htm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.