Şimdi Ara

Bir Erkeği Aşktan Soğutacak Sebepler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ne yüce bir kavram değil mi şu aşk! Üzerine yıllarca dil dökebileceğimiz, sayfalarca yazılar yazabileceğimiz bir olgu. Bir kadın ve bir erkeğin sonsuzluğa ulaşabileceği bir şey. Aşk denildiğinde herkesin diyebileceği birçok şey var. Yaşı kaç olursa olsun bir insanın aşk çok değerli ve çok özeldir. Aşk için gerekli olan bir erkek ve bir kadındır ancak kadınlar aşka çok daha yakındırlar. Bugün en güzel aşk yazarlarının çoğu erkektir ve sebebi de bellidir. Çünkü kadın aşktır ve kadınını yazmıştır birçoğu. Erkekler de en az kadınlar kadar aşkı bilirler ve severler ancak zamanla yaşanılan şeyler erkekleri aşktan soğutur.

    Erkeğin Aşka Bakış Açısı

     Bir Erkeği Aşktan Soğutacak Sebepler


    Aşk deliler gibi kıskanmak değildir. Aşk kısıtlamak değildir. Aşk karşındaki erkeğin hayatına müdahale etmek değildir. Aşk haksız olduğun halde karşındakini tehdit etmek hiç değildir! Aşk iki kişilik yaşanan bir şeydir. Saygı ister. Siz saygısızlık yapar ve bunu içinde bulunduğunuz aşk ile özdeşleştirirseniz eğer erkek arkadaşınız ya da eşiniz sizden ve o yerlere göklere sığdıramadığınız aşktan hemen soğur. Aşkı daha mantıklı yaşamalısınız. Sevgililer günü geliyor mesela hediye alın, sürpriz yapın. Hediye seçmekte zorlanıyor musunuz öyleyse bir sürü hediye arasından sizin için hazırlanmış sevgililer günü hediyeleri alternatiflerine bakın ama aşkınızı doğru düzgün yaşayın. Kısıtlama ile yaklaşmayın erkek arkadaşlarınıza. Belki de birçoğuna aşkı ilk defa öğretecek olan sizlersiniz ve sizin tüm dengesizliklerinizi yüklediğiniz o üç harfli kelime bundan sonraki hayatları boyunca sevgililerinizi ya da eşlerinizi aşktan soğutacaktır. Kendi ellerinizle bir duygusuz insan yarattığınızın farkında mısınız? “İlişkinin başında böyle değildin!” demeden evvel ilişki içerisinde yaptıklarınızı hiç düşündünüz mü? Tabi ki hayır, düşünmediniz. Erkeklerin aşka karşı takındıkları bu soğuk tavrın içerisinde mutlaka ama mutlaka bir karşı cins müdahalesi bulunur.

     Bir Erkeği Aşktan Soğutacak Sebepler


    Onca yapılan saçmalığı ilişkiye mal eden bir sürü kız ile vakit geçirmiş bir adamın aşka olan inancı ya da aşka olan inancı ne kadar gelişmiş olabilir ki? Çünkü o en başından bilir, aşk kısıtlamaktır, kıskanmaktır, saçma sapan tripler sonrası “ama ben sana aşığım” kelimesine acizce sığınmaktır. Bunun olmamasını istiyorsanız saygılı bir ilişki yaşamalısınız. Birinde ön yargı bırakmak dünyanın en tehlikeli şeyidir çünkü.

     Bir Erkeği Aşktan Soğutacak Sebepler







  • Haklisiniz ahh su kizlar demicem o kiz diyim .s

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beni aşktan soğutan tek sebep vardı o da deli gibi sevdiğim kızın ayrılırken (daha doğrusu terkederken beni) engelimle alay etmesiydi. Bu aşktan soğumama yettiği için diğer sebepler bana arı vızıltısı gibi geliyo. Ha sanal aşktı, şuydu, buydu bunlar gözümde değil. Ben değer verdim ve dünyam başıma yıkıldı bu kadarını söyleyebilirim size.
  • bu forumda kız istemiyoruz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kızlarımıza Laf yok Onlar candır :
  • En büyük ön yargı zaten Aşk.. gerisi Hikaye..
  • Ağız ve bilimum yerlerin kokması birinci sırada gelir benim için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.