Şimdi Ara

Bir Film arıyorum ismini bilmiyorum ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
1.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar kusura bakmayın konu hatırladığım kadarı ile anlatayım. İsmini bilemiyorum bilsem bulup indirmek ve Arşivimde olmasını istiyorum.

    Eski Kovboy kasabaları gibi bir yerleşim yerinde geçiyor film. Çorak bir yer sanırım yerdeki kumları rüzgar savuruyor ve yerleşim yerinin ortasında bir kilise var ve etrafta vampir avcıları var sanırım tümünü öldürüyorlar uzun zaman ence izledim hatırlayabildiklerimi aktarıyorum lütfen kusura bakmayın. Vampirlerin tümü ölüyor yada ben vampir gibi hatırlıyor olabilirim. Ama beni çok germiş ve korkutmuştu. Bu Vampiri o kilisede sıkıştırıyorlar ama içeri kimse giremiyor tabi onun çıkmasını yada çıkarmanın yollarını arıyorlar ama konu çok hoşuma gitmişti ve sürükleyici gelmişti bana öyle zevkli bir film izlememiştim ben genelde sanırım Çaresizlikte olan durumları ile ilgili filmleri seviyorum. Örnek Cube Serisi, Mezarına tükürüceğim 2 gibi ve dahası kapalı yada zor durumlarda kalma gibi. Testerede Serisi örnek tabii...

    Varmıdır filmi tahmin edebilecek. ? Umarım anlatabilmişimdir.
    Sizden cevap bekliyorum arkadaşlar.







  • çok yararlı bir cevap olmayacak ama, bahsettiğin filmi bilemedim dostum ya. ama şöyle öneride bulunabilirim madem o tür çaresizlik filmlerini seviyorsun. şu alttaki filmi bi izle.
  • gün batımından şafağa
  • Teşekkürler arkadaşlar ilginiz ve cevaplarınız için bakayım Yarbayın dediği sanki gün batımından şafağa ismi çağrışım yaptı ama bir bakayım. kısa tanıtımları var ise umarım odur. Teşekkürler tekrardan.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.