Şimdi Ara

Bir garip wow oyuncusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • selamlar. 2007 senesinde tbc ile wow a bir fiil wotlk a kadar hardcore oynamış birisiyim.ilk serüvenim mage ile olup daha sonrasında warrior ağırlıklı tank olarak geçirdim. bu oyun öyle bi illet ki ultima online gibi arada insanın kanına giriyor. tekrar silbaştan başlamayı düşünüyorum. zamanında alliance de dunemaul da başlayıp free migrate ile burning legiona geçtim.sonrasında ara vere vere twisting netherda horde karakterleriyle içli dışlı olup bi türlü kendimi horde a alıştıramadım. tekrar oynamak ve sil baştan yapmak istiyorum. kimim kimsem yok tavsiyelere açığım.




  • Türkler ile oynamak istiyorsan herkes Horde tavsiye edecek en fazla 2 server ismi vereceklerdir bir tanesi Twisting Nether.


    Yabancılar ile oynamak istersen yine Horde denecektir ama Alliance da tercih kısmına girebilir bu tarafta server kısmı da yine fazla olmayacaktır 2 farklı server'ı söylerler en fazla tahminimce.


    Taraf ve Server 'dan sonra Sınıf ve Irk seçimi geliyor burada tavsiye vermek ne kadar doğru bilemiyorum.



    Edit:Takıldığın bir durum varsa çekinmeden sor konu aç ne bileyim yardım iste yani.Eskisi gibi aktif olmasa da bir kaç kişi de olsa yazanlar var.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 4 Ağustos 2021; 19:25:20 >
  • mczaga kullanıcısına yanıt

    ilgine alakana teşekkür ederim. nedense horde a alışamadım bi türlü şehir yapısı olsun o olsun bu olsun ne bileyim ironforge falan çok hoşuma gidiyor

  • Tabi herkesin gönlünde ki aslan farklı


    Mesela orc kadın animasyonları en başından beri en iyisiydi hala en iyisi herkesin kendine göre bir bakış açısı var.

    Dwarf kadın oynayacağıma ya da Tauren erkek oynayacağıma bu oyunu oynamam.Sırf şu önyargımı yenmek için Tauren Erkek Warrior açtım oynadım son levele kadar hatta Legion'da dailysini bile yapmışlığım var ama olmuyor abi ne kadar zorlarsan zorla olmuyor.Tabi kendi kalıplarını kırabilenler de var.


    Ya zaten Tauren ve Gnome ve bazıları gerçekten sırf aşırı uç olsun diye özellikle konmuş fikirler yoksa fantazi'de fantazininde bir sınırı var kendim oynamasam bile karşılaşma durumumuz oluyor çok yapabilecek bir şey yok yani.

  • Türk oyuncu ağırlıklı Alliance server Silvermoon var hocam. Yabancıları bilmiyorum Alliance tarafında. Horde tarafında arkadaşta söylemiş Türk oyuncular Twisting Nether serverında yoğunlukta. Ben dreanor da yabancı guildde oynuyorum, ortam güzel.

  • TBC ve WOTLK dönemlerinde hardcore oynadıysan sana WoW TBC Classic'i öneririm.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.