Şimdi Ara

Bir Hata Oluştu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • yıllar sonra bir metin2 oynayayım dedim hesap falan oluşturdum fakat şu aptal hatayı alıyorum yeni oyun hesabı oluştur dediğim zamanda kabul etmiyor zamanında ip ban falan mı yedim bilmiyorum yıllardır m2 oynamıyorum hesabı yeni oluşturdum fakat oyuna girilmiyor bu ne saçma client ne saçma oyun dünden beri kafayı yedim çözümü bilen varsa lütfen yazsın bu artık bende inat oldu sorun çözüldükten sonra komple silicem metin2yle alakalı herşeyi pcden ama çözmem lazım bilenler yardım lütfen Bir Hata Oluştu. Bir Hata Oluştu. Bir Hata Oluştu. 

    Bir Hata Oluştu.


    Bir Hata Oluştu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BilalUslu1994 -- 1 Ocak 2024; 16:22:51 >







  • geçen metin2 desteğe başvurmuştum bu konu ile alakalı gelen yanıta bakın şaka gibi adamlar üşendiği için copy paste yapmış sanki Bir Hata Oluştu. bana olan hesabı eklemeyi falan anlatıyor clientleri bozuk onlarda bunun farkında fakat çözüm yok :D



    Bir Metin2 hesabını Gameforge Client' hesabına eklemek için; eklemek istediğiniz hesabın Hesap adı ve şifresine sahip olmanız gerekmektedir.


    Bu bilgilere zaten sahipseniz Gameforge Client üzerinde sağ üst kısımda bulunan hesap ekleme seçeneğini kullanmalı ve Hesap adı - Şifre yardımıyla hesabınızı eklemelisiniz.


    Gameforge Client'e eklenmemiş Metin2 hesabınızın şifresini hatırlamıyorsanız hesap ekleme adımında şifremi unuttum seçeneğini kullanabilirsiniz. Açılan ekranda hesap adınızı yazarak mail adresinize yeni şifre talep edebilirsiniz.


    Bir Metin2 hesabı Gameforge Client'e eklendiğinde hesabın mail adresi değişmektedir. Gameforge hesabınızın kayıtlı olduğu mail adresi artık Metin2 hesabınızın yeni mail adresi olmaktadır. Bu sebeple ekleme işlemi yaptığınız Gameforge hesabına dikkat etmelisiniz. Bir Metin2 hesabı Gameforge hesabına eklendikten sonra tekrar ayrılamamaktadır.


    Ticket sistemindeki yoğunluk sebebiyle lütfen işlemleriniz tamamlandıysa bu bildirime yanıt vermeyiniz.





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.