Şimdi Ara

BIR ICERİ GELİN YARDIM LÜTFEN... (VIDEOLU)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Araç 98 Broadway RN 1.4i Enjeksiyonlu. LPG'li. Motor yapıldı 6 ay önce yaklaşık 8000 yaptım sonra bu sorunlar çıkmaya başladı:

    VIDEO:https://www.youtube.com/watch?v=QsaeTRsRpzM

    1-Gösterge paneli ışıkları kendi kendine bazen yanıyor bazen sönüyor hepsi aynı anda değil bazen biri bazen diğerinin yarısı. Akü sinyal lambası nadiren bu şekilde yanıyor. Genellikle yanmıyor.

    2-Geçenlerde hava soğuktu araba sanki firene basmış gibi yere yığılma yaptı bir kaç kez benzine geçince kesti. Bugün ise ilk çalışmadan sonra 2 3 dk aynı olayı yaptı frenleme gibi öne yığılma gaza geçince kesti. soğukla alakası olabilir mi?

    3-Birde hem benzinde hemde gazda motor ısınana kadar rolanti düşük. Gaz beyni değişti durum aynı.

    Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.







  • eskiden broadway im vardı gösterge paneli arızalı olabılır yada baglantılarda gevseme vs olabılır muhtemelen ondan yapıyor olabılır veya altarnetörde bir arıza yoksa


    lpg lı aarac degıldı bnmkı sadece benzınlı oldugu ıcın bır sey yazamayacgım dıger konuda
  • NightmareII N kullanıcısına yanıt
    Akü Kutup başlarında gevşeme oksitlenme var mı kontrol edin, orada sorun yoksa gösterge panelinin fişinde oynama temassızlık falan vardır onu kontrol edin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim renault 19 ile aynı göstergeye sahipmiş aracınız, Gösterge panelindeki ampüllerde temazsızlık var elinizle vurursanız anlarsınız beni.

    Açılıp oturtulması lazım ampüllerin yada bitiklerse değişmesi gerekiyor sanayide 50 tlye halledilecek birşey ampüller bitikse 50 tl.

    Açması zor olduğu için ve takmasıda bi o kadar zor olduğu için iyi bi ustaya götürün, çırağa falan bırakırsanız kırar plastik paraçaları şakur şukur ses yapar aracınız.
  • Serinin son üretimi olduğıu içindir sanırım gösterge benzerliği, inanın göstergede ABS bile var ama arabada yok :D. Aynen dediğiniz gibi vurunca ekrana yanıyor :). Bilgi için tekrardan teşekkür ederim. Bir tek sıkıntım motor ısınana kadar neden rolanti düşük hem benzinde hem gazda bu neden oluyor? Motor ısınınca hiçbir problem yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NightmareII

    Serinin son üretimi olduğıu içindir sanırım gösterge benzerliği, inanın göstergede ABS bile var ama arabada yok :D. Aynen dediğiniz gibi vurunca ekrana yanıyor :). Bilgi için tekrardan teşekkür ederim. Bir tek sıkıntım motor ısınana kadar neden rolanti düşük hem benzinde hem gazda bu neden oluyor? Motor ısınınca hiçbir problem yok.

    otomatik jikle varsa ondandır tahminimce
  • Otomatik jikle ne oluyor. Jikle yeri kapalı araç enjeksiyonlu. Yoksa otomatik jikle dediginiz şey mi bozuk.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.