Şimdi Ara

Bir İlköğretim sınıfı için Projektör tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba bir ilköğretim sınıfında kullanılmak üzere öğrencilerin velileri olarak projektör cihazı almayı düşünüyoruz.
    İşimizi görecek fiyat olarak ta uygun olan bir projektör tavsiyesi istiyorum.

    Cevap yazıp tavsiyede bulunacak olan arkadaşlara da şimdiden teşekkür ederim...



  • SANYO PDG-DSU20 DLP PROJEKSİYON fiyat ve özellik bazında iyi bir cihazhttp://www.istanbulbilisim.com.tr/SANYO_PDG-DSU20-DLP-PROJEKSIYON,3284.html yalnız alternatif fiyatları yinede fiyat analiz sitelerinden bir araştırırsınız belki daha uygun fiyata vardır.
  • Okullar icin piyasada degisik marka ve modeller var. Fakat bunlardan hangileri sizin isinizi gorur ve fiyat performans olarak en mantiklisi hangisi bunlari iyi arastirmaniz gerekir. Sizin dikkat etmeniz gereken en buyuk kriter cozunurlutur. İlköğretim ogrencileri okumayi ve yazmayi yeni ogrendikleri icin dusuk cozunurlukteki bir makinadan yansiyan yazilari kalin ve birbirine yakin gordukleri icin okumakta zorlanabilirler. Bu nedenle 1024x768 cozunurlukte bir makina almaniz en mantiklisi. Bir diger ozellik ise makinanin isik gucu. Ortam aydinlik olacagindan dolayi minimum 2000 ansi lumenlik bir makina secmelisiniz.
    Bunlara gore "kcldrum" un tavsiye ettigi Sanyo cozunurlugunden dolayi sinifta kaliyor. Benim size tavsiyem Sanyo PLC-XW55 modeli. 1024x768 cozunulukte 2000 ansi lumen parlakligi var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.