Şimdi Ara

Bir Kız Neden Yüzük Takmaz Söz Kesilecek Kız Yüzüğü Takmam Diyor (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
1
Favori
5.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar sağolun yani biri bir konu açmış yok benzermiş yok fake işim gücüm yok oturup fake konumu açacağım diğer konuya baktım evet konu benzer olabilir o zaman burda kıza nasıl teklif edeceğim yok sevgilimle şunlar oldu gibi binlerce benzer konu var o zaman bu konuların hepsi fake. Şurda tutup bir fikir almak istedim sıkıntım var bazı şeyleri kendi içimde çözmeye çalışıyorum her şeyi aileme anlatamıyorum çok belirsizlik vardı geldim buraya yazdım ama sağolun biri çıkmış aynı konu diye yazmış durmuş sözüm bunu diyenlere cevap yazan arkadaşlara değil ayrıca diğer arkadaş aynı ilde ve sevgililer gününde başından geçen olay benim olay kızla farklı ildeyiz ve böyle bir olay benzer olaylar herkesin başından geçiyor hatta ismini vermeyim ama özelden yazanlarda oldu ve cevap yazalardanda benzer sorunları yaşayanlar var o zaman alayı troll yapmayın arkadaşlar sadece burda laf olsun diye değil benim için önemli olduğundan bu konuyu açtım hepinize sevgilier..




  • quote:

    Orijinalden alıntı: allm

    Arkadaşlar sağolun yani biri bir konu açmış yok benzermiş yok fake işim gücüm yok oturup fake konumu açacağım diğer konuya baktım evet konu benzer olabilir o zaman burda kıza nasıl teklif edeceğim yok sevgilimle şunlar oldu gibi binlerce benzer konu var o zaman bu konuların hepsi fake. Şurda tutup bir fikir almak istedim sıkıntım var bazı şeyleri kendi içimde çözmeye çalışıyorum her şeyi aileme anlatamıyorum çok belirsizlik vardı geldim buraya yazdım ama sağolun biri çıkmış aynı konu diye yazmış durmuş sözüm bunu diyenlere cevap yazan arkadaşlara değil ayrıca diğer arkadaş aynı ilde ve sevgililer gününde başından geçen olay benim olay kızla farklı ildeyiz ve böyle bir olay benzer olaylar herkesin başından geçiyor hatta ismini vermeyim ama özelden yazanlarda oldu ve cevap yazalardanda benzer sorunları yaşayanlar var o zaman alayı troll yapmayın arkadaşlar sadece burda laf olsun diye değil benim için önemli olduğundan bu konuyu açtım hepinize sevgilier..

    hocam noldu sizin mesele. inşallah sorunu çözmüşsünüzdür.




  • Benimde 5.5 yıllık ilişki bitti,dershanede öğretmenlik yapıyordu takmıyordu.Meğer dershaneden biriyle haşna fişna yapıyormuş ayrıldık .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Seraphine

    Günahına girmek istemem ama bu kız seni aldatıyor hocam. Yani aldatacak , yedektesin falan değil. Net şuanda aldatıyor , birlikte olduğu birisi var ve o senden daha iyi bir seçenek olduğu için hala umutla onu bekliyor ama o adamla olmazsa kendisini sana yamayacak. Acı ama gerçek. Yanlış anlama ama şuanda hayatını yaşama kararı da almış olabilir , evlenince yapamayacağı şeyleri yapıyor olabilir. Bir çok erkekle birlikte olup , en son seninle evlenecek olabilir. Sen de anladığım kadarıyla yumuşak başlısın ve bunu ona belli etmekle büyük bir hata yapmışsın ki kız da bunu kullanacak. Sana hiç yapmadım , esnektir derse senin tepki vermeyeceğini ona güveneceğini biliyor. Kardeşim , diyorsun ki ailelerin haberi var , sözlendik. Ama kız ben dışarıda yüzüğü takmam diyor. Bu ne demek diye daha konu açıyorsun. Bu , sen benim jokerimsin , çantada keklik , son ihtimalimsin demek !!

    Kusura bakma günah keçisi gibi oldun ama iki gram akıllarıyla erkeklerin sevgisini , güvenini böyle kullanan şeytan kızlara ve senin gibi saf sevgiyle kandırıldığının dahi farkında olup , anlamamışa yatmaya çalışan kardeşlerime tahammül edemiyorum. Şunu biz yapsak onlara karşı , kıyamet kopartırlar. Sen beni aldatıyorsun diye basar tokadı , atar nişanı. Ama biz erkeklerde hep bir güvenme isteği lanet olsun ki. Niye güveniyoruz oğlum , bu tarz olaylarda hep şunu düşünün. '' Bunun aynısını ben ...'ya yapsam , onun tepkisi ne olurdu? '' Bu tepkiyi hayal edin ve aynısını siz de verin. Kaybetme korkusunu atmamız lazım üzerimizden , dünyadaki tek kızın , bizim uzun süreli ilişkide olduğumuz o kız olmadığını anlamamız gerekiyor.


    Adam her şeyi söylemiş konu kapanabilir




  • Sorunun çözüldüğü yok arkadaşlar kızı istemeye gidecektik aileme durumu tam olarak anlatamadığımdan işlerimde biraz sıkıntı var erteleyelim dedim kız hala aynı kafada yüzüğü takarsam işten çıkarır patron diyor, hadi onu geçtim önceden bulunduğu ile gitmiştim bu işteydi dedim iş yerine gelim ne diyipte geleceksin seni görürlerse dedikodu çıkar bilmem ne geçen günde diyorki çalıştığı bir yerde bi tane eleman bunun telefonuna resim yüklerken benim resmimi görmüş eee dedim bir şey sormadı bende söylemedim dedim, zaten ne olduğunu bir ıspatlasam eğer öyle bir şey varsa somut delil olsa direk hem ailesinin hem kendinin yüzüne vuracam.
  • tek aklıma gelen şey " etraftaki erkekler benim sahibim olduğunu öğrenmesin." oldu.
  • Ya arkadaşlar tamam yorumlarınıza eyvallah aldatıyor demişsiniz olabilirde ama şöyle bir durum var kız işe giderken işten çıkarken sürekli beni arar ve eve gidene kadar veya işe gidene kadar konuşuruz hatta öyle ki eve her gittiğinde zile basar ve annesinin sesinden tanırım ama mesai saatleri içinde arada konuşuruz sadece patron gelince kapatacam diyor ve hemen kapatıyor ve bu işe ilk başladığı andan beri böyle hep patronu olunca veya onun evli oğlu var onlar orda olunca aramaz patronla ilişkisi var diyoruzda mağazada patron onun oğlu patonun kardeşi hepsi bir arada çalışıyorlar benim düşüncem bu işte çalışırken bir kaç kişi teklif etmiş zannedersem gözlemleyecek en ii olanı seçecek ama bu dediğim gibide olsa geçen biri gelmiş seni yeğenimle tanıştırim demiş bu kabul etmemiş banada böyle anlattı çok karışık durum off Yenim ediyorum bu kadınları anlayan ne halt yaptığını çözen yok arkadaş
  • allm A kullanıcısına yanıt
    Kızı bilmem, ancak bu kızlar bi düzine erkekle ekşin yapıp gidecek kocayı nerden buluyorlar sorusuna cevabı bu konudan sonra aldım.
  • Bir tuhaflık var gerçekten.Senden bahsetmediğini bile bile nasıl için rahat etti anlamadım şahsen.
    Ben olsam üstüne giderdim.Ortaya çıkartırdım var bir şeyler belli.
    Daha baştan belli yani hiç kızma bana.
    Niyetinde ciddiymiş istemişsiniz yüzük falan.Takmamak içinde bahane bulmuş hanfendi.
    Bir ilişkinin temeli baştan belli olur.Bir genç kız illaki sevgilisi varken dikkat eder.Pek görünmek istemez tanıdıklar açısından.Belki ailesi de despottur bilemiyorum.
    Ama ne olursa olsun bir kızın hayatındaki erkeği annesi ve varsa kız kardeşleri ablası mutlaka bilir.Bu kadar net söylüyorum.
    Yüzük takmayı bende hiç sevmiyorum.Evlenince de takmıcam.Bir yüzüğe ihtiyacım yok.Soğudum yeterince.
    Önemli olan kalbinde,ruhunda adımın yazması.Bir yüzük ve bir imza bana sonsuz aşkı vermez.Evlenenlerin yarısından fazlası bir ay içinde bıkıyordur eminim.
    Allah,ruh eşlerimizle evlenmeyi nasip etsin.Ömrümüzün sonuna kadar birlikte olmayı nasip etsin başka bir temennim olmayacak.
    Öylesine birini hayatıma alamam.
    Bu saatten sonra kimse yüzükle gelmesin




  • sakin ol ve annesiyle bu konuyu konuşmayı dene.
  • Ona patronun kim olduğunu göster..!! Sen beni diil ben seni bırakıyorum diiceksin !

  • normal değil boşver o kızı
  • Aldatılmış ve aldatmış biri olarak konuşuyorum yüzde yüz aldatıyor seni kendine gel sana kızmı yok delikanlı adamsın. Telefonunuda elletmez o sana bunada eminim. İspatla vur tekmeyi nefret ediyorum bu kızlardan yazık sana harbi yazık kendine gel. Benim 1 yıl önceki saf halimsin acıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen o yüzük takılacak dediğin halde o takmam diyor ise kafadan bitir sen bu ilişkiyi evlendiğinizde anamın yanından ayrılamam şunu bunu bunları yapmam der sonra başını duvarlara çok vurursun. Aldatıp aldatmadığını bilemem fakat boşfer kendine gel eşim diyecek birisi yüzük takamam işten atarlar diyor ise o ilişki the end la fin, son mon işte daha ne çırpınıyorsun yüzeydeki balık gibi iş kanunu diye birşey var.
  • Bu konu hakkında zirilyon tane yorum ve teori üretilebilir.Aldatma değil çok çok başka bir sebepte çıkabilir altından.İlk akla gelen ne yazık ki aldatılma konusu..Ama sonuçta ne seni ne kızı hiç bir şekilde görmedik tanımıyoruz.Sen yinede iyi düşün taşın kararını ver ve ardına bakma.Herkes kendine göre birşey söyleyebilir bana kalsa bende çoktan tekmeyi basmıştım ama senin hayatn senin ilişkin.Kararı sen ver...
  • Evet dostlarım güzel yorumlar yapıyorsunuz ilişki btecek gibi hatta ailesi diyormuş ne zaman gelecekler falan ailesine bahane uydumuş babası şehir dışında falan gibi tek düşündüğüm nokta tamam patronla ilişkisi olabileceğini bende düşünüyorum patron yanındayken hayatta telefonla konşmaz ama kardeşim eyvallah bu adamla bir şeyler varda çalıştığı yerde patronun oğlu kardeşi yeğenide var nyapıyorlarsa nasıl yapıyorlar aklım almıyor ama en ağır basan nokta bu dışarda yüzük takmadan gezecek ve gelen tekliflere bakacak zaten dün ciddi kavga ettim dedim aldığımız yüzüğü bozdurdum artık evlensekte nişanlansakta hiç bir şekilde yüzük takılmayacak unut dedim. Bir ton atar yaptı yok babam laf eder annem kızar ben dedim onlarla konuşurum sen merak etme gelsin bana söylesinler....Olay şimdilik bundan ibaret kızın iş yerine gidecem dedim gidim mağazaya bakim kıyamet koptu sakın gelme seni görürlerse dedi kodu çıkar ulan beni kim tanıyor orda olsun dedi sakın gelme sonra kendi kendime dedim gitmemi istemiyor beni orda tanıyan yok bunun orda patronuyla ilişkisi olsa açık açık takılırlar kendi yaşında evli oğluda orda çalışıyor sonra dedimki orda yeni bir eleman başladı işe acaba onlamı ilişki yaşıyor lanet olsun dedim neyse o günde şunları söyledi patron her yere kamera taktırdı dükkanda bir sürü kamera var sürekli bizi seyrediyor dedi bende dedimki madem bir şey yapmadınız adam gibi duruyorsunuz adam neden her yere kamera taktırsın odasının camından da bunları izliyormuş demek bir haltlar yedinizki patron sizi seyrediyor sonra tartışma bir sürü atar bende lanet gitsin dedim çıktım geldim




  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.