Şimdi Ara

Bir odada D-Smart diğer odada normal uydu yayını izlemek için?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, Kayaşehir Toki Konutlarında oturuyorum ve 6 yıldır D-Smart kullanıyorum. D-Smartı salonda kullanıyorum ve bugüne kadar hiç bir kanalda sorun yaşamadım, herşey kusursuz. Uydu işlerinden hiç anlamadığım için yardıma ihtiyacım var.
    Çocuk odasına tv ve hd uydu cihazı (reciver) aldım ve bu odada sadece normal uydu yayınları izlemek istiyorum. Kendim uğraştım ancak yapamadım. 6 yıl önce d smart tan kuruluma geldiklerinde duvarda ki panelde bulunan çoğaltıcıyı iptal edip sadece salon için direk bağlantı yapmışlar ve çoğaltıcıyı boşta bırakmışlar. Merkezden sadece tek bir kablo geliyor ve boşta kalan çoğaltıcı 3 oda için baloları çoğaltarak odalara dağıtıyor olması gerek. Ancak direk bağlantıyı söküp kabloları çoğaltıcıya taktığım zaman salona da sinyal gelmiyor ve d smart çalışmıyor.

    Her iki odada da aynı anda hem d-smart hem de normal uydu yayın izlemem için...
    Sırası ile yapmam gerekenleri ve ihtiyacım olan malzemeleri yazarsanız sevinirim. Teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Achilles01 -- 30 Ekim 2017; 10:45:24 >







  • gelen tek kabloyu çoğaltmak ile ne yazık ki izleyemezsiniz her iki oda da birden. Apartmanlarda genelde dair basına 2 kablo gelir ve bunlar antredeki bir duvardan odalara dagılır artık hangi odaya cekildiyse kablo. sizin catıda atıyorum apartman 20 daireli ise daire basına 2 girişten 40 çıkışlı bir swich vardır. size oradan mutlaka 2 adet kablo daireye kadar inmesi gerekli. tek kablo iniyorsa maalesef tek bir oda da kullanabilirsiniz. öenmli olan catıdaki swichten gelen kablolardır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.