Şimdi Ara

Bir oyun geliştirmek isteyenler, yeni bir fırsatınız var

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar. Toplaşıp, oyunlar geliştirebileceğimiz ve çeşitli konular üzerinde durabileceğimiz, farklı alanlar üzerinde çalışabilen ekip arkadaşları arıyorum. Kendimden bahsedecek olursam, ismim Muhammet ve 17 yaşındayım. 18 yaşına girmek üzereyim (Oct/10, 19). Aklımda çokta oynanacağını düşündüğüm ve aynı zamanda yaparken eğlenebileceğimiz fikirler var. Ekip arkadaşları aradığımdan dolayı, bu işe gönüllü başlamak isteyenler olursa, bana Octavius#2122 (Discord) adresi üzerinden ulaşabilirler. Programlama üzerinde 10 yıllık bir deneyimim var. Unity ve diğer oyun motorlarına ise halihazırda alışığım. Bütün işleri karşılayabileceğimi de düşünüyorum.


    Neden gönüllü?

    Çünkü, şöyle bir şeyi farkettim. Farklı alanlarda uzmanlaşmış ve oyun geliştirmek istesede, bu tarz işleri yapabilmesi için henüz öğrenmesi gereken bazı şeyler olan (programlama, modelleme, grafik tasarımı vesaire vesaire) insanlar çok. Fakat, bazıları ise aşırı tembel ve hala oyun geliştirmek isteyen, bu hayale sahip olan insanlar. Bende, bu tarz insanlar ile birleşip (aynı zamanda bende modelleme ya da grafik tasarımı öğrenmeye üşeniyorum), oyunlar geliştirebileceğimizi düşündüm. Aynı zamanda, henüz bir gelir kaynağım yok. Eğer, oyunlar üzerinden para kazanırsakta hiç kuşkusuz ekip olarak kazanacağımızı da söylemek isterim. Ayrıca, bir ekip olarak çalıştığımızda daha kolay olacaktır.


    Geliştirilecek oyun türleri?

    Çoğunlukla Multiplayer/Co-Op, ileride ekip içerisinde fikirler tartışılırsa da tür değişikliği yapabiliriz.


    Platform?

    Steam (steam sayfaları; daha çok öne çıkmamızı sağlayacaktır ve aynı zamanda yayıncı kitlesine sahip olan steam sayesinde, oyun daha fazla tanınacaktır)


    Aranan ekip?

    Yaş kitlesi: 18 - 25 (benden daha yüksek yaş sahibi olan insanlarla da anlaşabileceğime inanıyorum, yaşım küçük gelse bile, saygıdan ya da farklı bir şeyden kusur etmem)

    • Grafiker (kendini her şeyi yapabilecek seviyeye ya da çözümleri yapabilecek olan, herhangi bir program gereksinimi ya da o tarz şeylere ihtiyaç yok, bunun kişinin kendi zevkine bağlı olduğu belli)
    • Model yapımcısı (kendi bildikleri program üzerinde modeller yapabilen insanlar)
    • İçerik üreticisi (internet yardımıyla, çeşitli fikirler üretebilen; oyun fikirleri üretebilen insanlar)
    • Web geliştiricisi (kendi bildikleri dil ile web sitesi geliştirebilen insanlar)
    • İdare (yönetim ve oyun rehberliği rolünü üstlenecek olan insanlar)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi octavius01 -- 12 Haziran 2022; 12:52:53 >







  • 17 yaşında olup 10 yıl programlama deneyimi sahibi olmak.bilemedim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.