Şimdi Ara

Bir Oyun Serisi Nasıl Öldürülür? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
5.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ll Cpt Price ll

    nintendo nedır ya casual bır konsol ve oyunları işte..dunyanın en overrated oyun fırması nıntendo zaten..gıtsın 8 yas altına oyun yapsın..


    Hiç Nintendo oyunu oynamadığın nerden belli. Casual consol dediğin makinadaki The Legend of Zelda, Metroid Prime gibi oyunları en hardcore oyunucuyum diyen bile zor oynuyor. Bence ön yargılarından kurtul (benim gibi) ve oyunlarını önce bir dene...

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • command conquer - resident evil - prience of persia gibi

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Syndicate'in aslında farkı olacağını ama firmanın istekleri doğrultusunda değişim gösterdiğine dair bir haber okumuştum. Ardından malesef oyun için iyi olmayan haberler de gelmeye başladı. Aslında FPS türünde beni en çok etkileyen 2. oyundu. 1.si ise Deus Ex tabi ki :)

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 6.oyun oynamayı beceremeyen konsol oyuncularına göre oyun yap.
    7.daya actionu yeni nesil 'oyuncuların' ağzının suyu aksın.
  • bence direk - '' ne yapsam daha çok para kazanırım ''maddeside olmalıydı
  • Eğer bir oyunun atmosferini ve dünyasını değiştiriyorsanız bilin ki o oyun artık eskisi gibi değildir.

    Max Payne 1 ile Max Payne 2 arasında Max'in kullanıldığı model değiştirildi ve sanki ikinci oyunda Max Payne değilde başkasını yönetiyormuşuk gibi bir hisse kapıldık. Yine de atmosferi ve müzikleriyle harika toparladı ve bizi etkiledi. Üçüncü oyuna geldiğimizde ise en çok korktuğum şey gerçekleşti ve atmosfer tamamen değiştirildi. Eski kasvetli ve yağışlı hava yerine aşırı güneşli ve cıvıl cıvıl bi atmosfer eklendi. Aynı zamanda oyunun ana özelliklerinden biri olan çizgi romana benzeyen özellik tamamen kaldırıldı. Senaryoda birçok mantık hataları oluştu ve sadece grafik ve isim uğruna seri berbat edildi.

    Resident Evil, Assasin Creed, NFS gibi oyunlarda aynı olaya maruz kaldı hem atmosfer hemde oynanış değişti ve artık eskisinden daha kalitesiz gibi durmaya başladılar. Burdan yapımcılara diyebileceğim tek şey eğer bir atılım yapmak veya bambaşka bir oyun yapmak istiyorsanız lütfen eski serilerin adını kullanmayı bırakın. Çünkü cidden batırıyorsunuz. Yeni isimle ve benzer hikaye ile yeni oyun yapın ve eski oyunları rezil etmeyin.




  • ll Cpt Price ll

    Öncelikle yaşım 30. Ayrıca hiç Nintedo konsolum olmadı (Ama WiiU almayı düşünüyorum) bütün Zelda oyunlarını emulator ile oynadım. En sevdiğim oyunları sıralasam ilk Demon's Souls. Dark Souls, Zelda ve MGS girer. O 10 yaş altı dediğin oyunları oynayamayacağına da eminim. Son yazında ne olduğunu tamamen belli ettin. sadece oyun kültürü shooter dan oluşan grafik delisi. Ön yargılı, kibirli, ve örümcek beyinlinin birisin onun için. sana birşey anlatmaya gerek yok...

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Bu ne kadar ergen bir başlık olmuş özellikle sadece Resident evil 6 nın resmini koyarak tepkileri ona çekmek bu nasıl egoist bir davranıştır ya ? Sanki YENİ JENERASYONA BOYUN EĞEN TEK SERİ RESIDENT EVIL mış gibi üstüne üstüne vurgulanmış ? !

    Artık yeni jenerasyon oyunculuğa girdik elbetteki bazı şeyler değişecek ve değişmeye de devam edecek..Sanki hiç bir seride değişim olmuyor.

    Call of duty
    Final fantasy
    Silent hill
    Metal gear solid de olduğu gibi .. Bu tür stil değişikliklerine ben rezillik ya da seri nasıl rezil edilir diye bakmıyorum en azından çoğu kişi de öyle bakmıyor. Bu sadece yeni jenerasyona boyun eğme durumu başka hiçbirşey değil abartılacak hiçbir yanı yok. Yapmayın Allah'ınızı severseniz ya .. Gün be gün bölüm sonu cavanarı sitesinden soğuyorum .

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Call of Duty 2.dünya savaşında kalmalıydı belki vietnamda işlenebilirdi,modern zamanların eklenmesi call of ruhunu öldürdü.
  • En büyük örnek Need For Speed serisi. Gittikçe düşüyor bide yetmediği gibi eski güzel oyunların adıyla birdaha oyun çıkarıyor ki isimden kazanayım diye.
  • Resimde resident evil 6 olması büyük bir rezillik... ah eski bsc nerelerdesin.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Bir oyun serisi 20-30 tane ücretli DLC çıkarılarak öldürülür bkz.Activison

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • captain price a kayılıyorum... Nintendodaki oyunları ancak çocuklr oynar bu doğru bi şey
  • quote:

    nintendo ya para verıp almam çünkü bildiğin çöptür..ama bazı geri arkadaşlarımda vardı tabi yıllar önceydi zaten..nintendo kesinlikle 10 yaş ve altı içindir yani sizlere hitap ediyor arkadaşım..benim yaşım gelmiş 28 e ben almim hadi git mario da kızı kurtar öptüm bye


    Beyler, hatırladınız mı? Bir aralar Codbaba diye bir üye vardı :D İşte bu kesinlikle o :D Baksanıza resmen yazışı cod'u ölümüne savunması falan... :D Yaşasın Codbaba geri döndü artık terardan çok gülebilirim. Bu arada yaşı 28 falan değil ilkokullu bir çocuk. :D

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • ll Cpt Price ll
    25.08.2012 11:53:12


    Oyun oynamanın yaşla ne alakası var? saçmalamışsın.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.