Şimdi Ara

Bir PC'den aynı anda iki ses çıkışı almak ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Onboard 7.1 ses kartı ve Creative SB XFI Titanium ses kartı olan PC'den aynı anda iki ses almak istiyorum.
    Örneğin creative ses kartına optik kablo ile bağlı ses sistemimle aynı anda USB'den bağlı G35 kulaklığıma da ses verebilirmiyim.
    İki ses aynı kaynaklı olabilir veya farklı olabilir iki durum için de bilgisi olan arkadaşlardan mesaj bekliyorum.

    Mevcut durumda aygıt seçeneklerine girip varsayılan aygıtı değiştirmek gerekiyor her seferinde ve tek çıkış alıyorum. Ancak istediğim zaman sadece sesini kısarak iptal etmek ve her zaman ikisinde de ses olmasını istiyorum.



  • Bildiğim tek çalışan bedava çözüm şu: foobar2000 player ile asio4all eklentisi kurup ses kartlarını tek bir kart gibi göstermek mümkün, tabi bir tek foobar2000 için işe yarıyor ve asio4all'ün menülerini kurcalamak gerekiyor, asio4all'un da ses kartlarını beğenmesi lazım.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler ama anladığım kadarıyla bu çözüm çalışır ise sadece müzik dinleme amaçlı olacak. Ben oyun müzik film her uygulama için geçerli bir çözüm var mı araştırıyorum.
  • Şöyle de birşey var ama kurması uğraştırabilir, oyunları yavaşlatabilir ve payware:http://software.muzychenko.net/eng/vac.htm

    Trial versiyonunu denedim kurulumu bir dökümandan takip ettim ama nerden hatırlamıyorum, arka planda bir program sanal bir ses ses kartına giden sesleri gerçek ses kartlarına dağıtıyor. Sanal ses kartı windows seviyesinde olduğu için oyunlarda da iş görebilir. Trial versiyonda sesi 5-10 snde bir bozuyordu demo olduğu için.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dustdevil -- 12 Aralık 2012; 16:51:09 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler bunu duymuştum ama trial versiyonu oldugunu bilmiyordum. Bir deneyeyim programı performansı etkilemez ise güzel olur
  • pathetic P kullanıcısına yanıt
    denediniz mi programı ben de böyle bişey arıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.