Şimdi Ara

bir şehire araba göndermek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar şehirler arası yolda sürecek biri yok ve bu arabayı başka bir şehirde birine vermek istiyoruz. bunu nasıl yapabiliriz yollarda birkaç araç birden taşıyan büyük kamyonlar oluyor bazen bu şekilde çekiciyle falan göndermenin bir yolu var mıdır ücreti ne kadar olur. internette aradım bulamadım böyle bir şey.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Kilometre başı yaklaşık 1 tl gibi bir piyasası var bu işin ( 5-6 araba taşıyan boyuttaki çekiciler için ). Hangi şehirdesiniz? Hasarlı araç satan birini arayıp çekici numarası isteyebilirsiniz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • En mantıklısı nakliye şirketlerine gidip kamyona arabayı aldırıp götürmek. Çekiciden daha ucuza gelir. Sebebi çekici aracı bırakıp dönecek ve dönüş parası da ister. Kamyoncu yol üzerinde ise seve seve bırakır. Fiyat olarak kamyonun daha mantıklı olacağına inanıyorum. Kamyon tır farketmez bi görüşün derim . Çekiciler kısacık mesafelere uçuk mebla alırlar. Eğer araç trafiğe çıkabiliyorsa direk koyun yakıtını güvenebileceğiniz birisi bıraksın.
  • İstanbul da isen ben gotururum yada getiririm

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sifir araç satisi yapan yerlere danisabilirsiniz. Sehir de onemli tabi burada. Cekiciler genelde liman ya da fabrikadan cikip illere dağılıyor. Arac ic kesimden liman sehrine geliyorsa cok uygun arac bulunabilir.

    Diger secenekte arac surmeye hevesli birini bulup masraflarini karsilamak veya zaman sikintiniz yoksa bir kac gunde konaklaya konaklaya gitmek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • en mantıklısı bölgenizde bulunan bir çekici numarası bulmanız 11880 den veya polislerden bunu öğrenebilirsiniz kalkıp kamyonla mamyonla araç göndermeyin çekicilerde kasko+sigorta var en ufak bi sorun oluşması durumunda aracınızdaki zararı karşılıyorlar. ha araç buna değmeyecekse onu bilemem.
  • hocam bir şoför tanıdığınızla götürün ,arkadaş otobüsle dönsün herkes öyle yapıyor.
    illa yok diyorsanız bir nakliyeciyle anlaşın en ucuz yolu bu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şehirleri yaz burdan götürecek birileri çıkabilir. Ayrıca nakliyeciler sitesine arabayla gidip sor. Yarım kasa yükün arkasına arabayı atabilirler. Yada boş dönen ısuzu falan bulursan uyguna gönderebilirsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burada mutlaka yardımcı olacak kişiler çıkar hocam.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.