Şimdi Ara

bir soru..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ben birşey sormak istiyorum arkadaşlar:Bugün itibariyle 2011 model Hyundai İ20 Prime aldım.Takas yoluyla aldım bu aracı.Fakat daha teslim almadım.Fakat takas aracımı galeri benden vekalet yoluyla aldı.Acaba bu prosedür doğru mu?Ben eski aracımı, yeni aracı alırken teslim edemez miydim?Bu erken teslimatın sebebi nedir?Yardımlarınızı bekliyorum..



  • hocam bu işlerden pek anlamam ama kim olsa aracı hemen devir olır o an, cünkü aracın basına heran birsey gelme ihtimali var. misal sizin eski aracı 15.000tl sayarken her hangi bir kaza durumunda aracın fiyatı 10.000tlye sayılır. yani galerici risk alak istememiş ki kimse böyle bir risk almaz. bence prosedür dogru.

    ama nasıl vekalet verdiğiniz cok önemli, otomotivciler cok uyanık olurlar. dikkat etmek gerekir böyle seylere.
  • Aracı sıfır yetkili satıcıdan aldıysanız, yeni aracınızı teslim almaya gittiğinizde teslim edersiniz. İlk defa sizden duydum böyle birşeyi, bastırsaydınız keşke araç bana lazım diye. Ama galeriden aldıysanız galericiler anında alır hemen satmak için...
  • Çift taraflı alışveriş olmalı . Vekalet vermek hele aracınızı almadan yanlış bir seçim karar size kalmış gene. Vekalette satış yapma hakkı da verdiniz büyük ihtimalle . Unutmayın alacagınıza karşılık elinizde her zaman resmi bir evrak olması olası durumlarda sizin avantajınıza olur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: duduco

    Aracı sıfır yetkili satıcıdan aldıysanız, yeni aracınızı teslim almaya gittiğinizde teslim edersiniz. İlk defa sizden duydum böyle birşeyi, bastırsaydınız keşke araç bana lazım diye. Ama galeriden aldıysanız galericiler anında alır hemen satmak için...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aviregal -- 24 Nisan 2011; 19:05:18 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.