Şimdi Ara

Bir Soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar biz 4 kişi eve çıkacağız kotasız internet için öneriniz nedir 12 ay taahhüt verebiliriz?
    yardımcı olursanız sevinirim.



  • biz 4 arkadaş eve çıkmış birisi olarak söylüyorum taahhüt olayına fazla girmeyin yazın veya bir başka uzun tatilde evde nete girmesen de iinternet parasını ödemek insanın içini acıtıyor ... :)
    Not 4 kişi abanacak internete bence en az 8lik alın ki çok fazla sorun çıkmasın aranızda
  • Öncelikle çıkacağınız eve ilişkin bir öneride bulunmak isterim. Sonuçta çıkacağınız eve göre alacağınız hız belirlenecek.
    1-Fiber altyapısı olmayan bir mekana taşınacaksanız eğer mutlaka ama mutlaka Santrale yakın bir yere taşınmanızı öneririm
    2-Fiber altyapısı olan bir mekan söz konusuysa o zaman seçeneğiniz artıyor. Yüksek hızda daha uygun fiyata tercih edebileceğiniz servis sağlayıcılar mevcut. Bunun için gerçek anlamda fiber hizmet veren Superonline firmasını incelemenizi tavsiye edebilirim.
    3-Taşınacağınız evin altyapısı bakır kabloyla sağlanmış ve Türk Telekom tarafından hizmet sunulmaktaysa ve santrale de bir hayli uzaksanız. Yüksek hızları şimdiden unutun. Tüm şartlar uygun olduğunu düşündüğümüzde 4 kişilik bir grup için en iyi seçenek 79 TL'lik VDSL2 pakate ile 32 mbps internet olacaktır. Her bir kullanıcıya 8'er mbps gelecek şekilde modem ayarını da yaptıktan sonra keyifle internet maceranıza devam edebilirsinz




  • Cevaplar için teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.