Şimdi Ara

bir tavsiye de bana (max: 100 lira)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar,

    (çoğunluğu enstrümental olmak üzere) rock, blues ve bazen de jazz dinleyen birisiyim. benim için önemli olan tüm seslerin ayrı ayrı duyulabilmesi ve kulaklığın dengeli olması (aşırı baslı veya aşırı tizli bir model olmasın). dinleyeceğim aletler nokia 5800 ve laptopum.

    şu anda yurt dışındadım. 1,5 haftaya dönüyorum. dolayısıyla internetten alışveriş yapamam (amazon veya e-bay); ama yerel marketlere bakarım (lizbon'dayım). max 50 € verebilirim.

    bu arada benim yerimde olsanız türkiyeye dönünce mi alırdınız (garantisinden dolayı) yoksa buradan mı? fiyatlar hakkında fikrinizin oluşması için bir örnek vereyim: cx300 II burada 47€

    sizin de otomobiller hakkında sorularınız olursa (özellikle civic) ben cevaplarım







  • yerel marketin fiyatları türkiye'den betermiş.bence internetten siparişini ver "evine hoş geldin hediyesi" olur
    brainwavz m2 düşünebilirsin.bütçeyi arttırıp head direct re0 iyi olabilir gibi
  • Hocam hiç alma gel buraya , yurt dışından sipariş verirsin güzel bir ürün ya da burada satan arkadaşlar var. Yuing g2 al derim hatta gayet güzel bir ürün 75 tlye satıyordu forumdan arkadaş. Boşuna sennheiserin düşük modeline para verme.
  • pea. teşekkür ederim dostum; ancak bu modelleri sanırım burada bulamam (en azından internet sitelerinden kontrol ettiğimde bulamadım). internetten de alışveriş yapmak istemiyorum işin açıkçası; kredi kartım yok (öğrenci adamın kredi kartı olmaz mantığındayım tabi babamın ek kartını saymıyorum) o yüzden başkasından da rica etmek istemiyorum. türkiye'de bulabilir miyim?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FieSTaA

    Hocam hiç alma gel buraya , yurt dışından sipariş verirsin güzel bir ürün ya da burada satan arkadaşlar var. Yuing g2 al derim hatta gayet güzel bir ürün 75 tlye satıyordu forumdan arkadaş. Boşuna sennheiserin düşük modeline para verme.


    aklımda bulunsun teşekkür ederim ama dediğim gibi internetten almak istemiyorum ve kanal içi bir model istiyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.