Şimdi Ara

BİR TELEFONA 750 TL PARA VERİLİRMİ ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
154
Cevap
1
Favori
5.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alcon11

    o telefonu alacak durumum var.gelirimin yarısı ama bu telefon işi tamamen özenti olduğu kanısındayım.sonuçta 2 sene sonra yarı fiyatına düşmeyecekmi.bide alsam ne olacak yarın dersaneye gidip hehe bende aldım diyecek arkadaşları da vaaaay diyeek.3 gün herşey bitecek.3 ay sonra bilmem ne s4 s5 x6 çıkacak.karar verdim almayacam varsın 2 gün üzülsün.

    O zaman iphone al dostum öyle düşünüyosan kolay kolay modeli çıkmıyo
  • Malesef o eski fiyat/performan piyasasından eser yok o ucuza dandik telefonlar var ya da pahalıya güzel telefonlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alcon11

    o telefonu alacak durumum var.gelirimin yarısı ama bu telefon işi tamamen özenti olduğu kanısındayım.sonuçta 2 sene sonra yarı fiyatına düşmeyecekmi.bide alsam ne olacak yarın dersaneye gidip hehe bende aldım diyecek arkadaşları da vaaaay diyeek.3 gün herşey bitecek.3 ay sonra bilmem ne s4 s5 x6 çıkacak.karar verdim almayacam varsın 2 gün üzülsün.

    kardes sen bu cocuga s3 alacaksin ya omru boyunca sevinecek... seneye bunu satacak harcliklarinida ustune koyup s4 alacak aklina sen gelicen iyiki abim almis diyecek... s4 u satip ustune para biriktirip s5 alacak... cocuk sayende hayati boyunca sevinecek
    .. yada arkadaslarina seni kotuleyecek. abim bana bi telefon bile almadi diyecek.. babam bana 2010da 5800 almisti ... sattim 500lira koydum galaxy w aldim onu neo v ile takas ettim eniden galaxy w ile takas ettim ve sattim ustune para koyarak s2 aldim....

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bu milyarlık telefonların bu kadar alıcısı varsa oturup düşünün Allah aşkına. Peynir ekmek gibi neden satıyor bu milyarlık telefonlar o zaman? Herkes mi aptal veya herkes mi görgüsüz? Bu alan insanlar bilmiyor mu 2 sene sonra yarı fiyata düşeceğini.

    O milyarlık telefon maddi durumunu zorlamayacaksa al gitsin derim. Yoks seneye üst modeli çıkacak, fiyatı düşecek vb diye düşünürsen hiç alma.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 8 Eylül 2012; 18:30:11 >
  • nıye alınmasın 1.5 milyara bile alınır elinin kiri hocam
  • Bundan önce Motorola E2 kullanıyordum. Geçen ay bozuldu garibim. Tam 5 sene kullandım. Bozulmasaydı değiştirmeyecektim. Bende 2. el Motorola Milestone aldım. Bunuda bozana kadar kullanacağım artık E2'de 2. eldi. Zamanında 125'e almıştım. Sıfırı 150 liraydı ama stoklarda yoktu.
  • Bende birkaç ay önce ailemden o telefonu istemiştim ve sonuç olarak benimde aileme hak vermemle telefon alınmadı.16 yaşındayım okuldaki bütün arkadaşlarımda android ios ve blackberry üçlüsü var bende heves etmiştim.Fakat sonradan tek başına düşününce gerçekten ona hiç ihtiyacımın olmadığını anladım.Bence eğer onunla karşılıklı oturup gerçekten ihtiyacın var mı sohbeti yaparsanız neyi alıp almayacağınıza veya alıp almayacağınıza karar verebilirsiniz.Şu an ailemin bana beş sene önce hediye aldığı sony ericsson w200 ve bir buçuk sene önce biriktirdiğim parayla aldığım nokia e63 ü karışık kullanıyorum.
  • ben 2500 liraya aldığımı bilirim al gitsin kardeşinden önemlimi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rocket1989 -- 8 Eylül 2012; 18:40:17 >
  • Ben kayıt dahil 915 liraya Galaxy Nexus aldım. Gerisini siz düşünün.
    Türkiyeden aldım bu arada.

    Ayrıca temmuz ortasında Jelly Bean 4.1.1 yükledim orjinal olarak. Yani rom değil.
    Yanlış hatırlamıyorsam hala S3 ve OneX'e bile gelmedi



    Not: 750 tl garantili ve 0 OneV için süper fiyat. Normalde 850-900 tl.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BrockLyn

    ANKARA İÇİ OLMASI LAZIM.MAX.VEREBİLECEĞİM FİYAT 50 TL DİR.İMEİ KAYITLI TEMİZ VE SORUNSUZ OLMASI ÖNEMLİ.TELEFONU 2.TELEFON OLARAK KULLANACAM.HATTA 3. DİYİM.
    MARKA OLARAK NOKİA SAMSUNG SONY ERİCSON OLABİLİR.BATARYASIDA EN AZ 2 GÜN GİTMESİ GEREKİYOR.
    ÜCRET, ELDEN TESLİM NAKİT OLARAK VERİLECEK.
    DÜKKANIMDAKİ SATILIK ÜRÜNLERLE TAKASDA OLABİLİR.

    NOT:PM LERE YANIT HEMEN VEREMİYEBİLİRİM.2 GÜNDE BİR GİRİYORUM NETE.

    Sen çok yanlış gelmişin kardeş
  • hava atmak için istiyosa sakın alma ama gerçekten ihtiyacı varsa 2bin liralık telefonda alınır maddi durumunuz varsa mesela iphone 5 çıkıcak onu alırsın 5s cıkınca onu satar 5s alırsınız veya bir ust modeli iphoneların 2. ellerinin fiyatı çabuk düşmüyor buarada 700 liralık telefonu alcagına hiç alma daha iyi bence seneye daha iyisi çıkıcak ama 1sene onceki degeri kalmamıs olucak
  • işe yarayan bişey olsa 2500 verilir ama, sonuçta herkesin bildiği ve itiraf etmek istemediği üzere o telefonları alan kiş itelefondan fayda sağlamak adına almıyor..insanlar prestij simgesi mersedesi neden alıyorlarsa burdaki durumda aynı bence.sonuçta hundai veya dacia de araba ama popülite kazanmak adına yapılan bir şey, pahalı ürün kullanmak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alcon11

    işe yarayan bişey olsa 2500 verilir ama, sonuçta herkesin bildiği ve itiraf etmek istemediği üzere o telefonları alan kiş itelefondan fayda sağlamak adına almıyor..insanlar prestij simgesi mersedesi neden alıyorlarsa burdaki durumda aynı bence.sonuçta hundai veya dacia de araba ama popülite kazanmak adına yapılan bir şey, pahalı ürün kullanmak.

    Haklilik payiniz var ama.Mercedes hakkinda oyle dusunmuyorum gercekten kaliteli bir arabadir yani verdiginiz para havaya gitmez.Telefon icin ise soyle bir yorum yapmak istiyorum biri vardir Akilli telefonun ozelliginin 1% kullanmaz ve kullanamaz bir vardir 100% kullanir ihtiyaci vardir
  • Ben de hiç anlamıyorum.Bilgisayar fiyatına telefon satıyorlar çok saçma geliyor.O telefonla ne yapacak en fazla ışınlanma özelliği falan mı var.
  • tablet al bari , tel ancak laklak icin var !
  • x3 alacağına o parayı geri dönüşüme yolla daha mantıklı.
  • Senin bir telefondan ne beklediğine bakar
  • ilk iphone 3 ler çıkınca lisedeydim gece gündüz telefonu hayal ediyordum videolarına filan bakıyordum çok heves etmiştim sonra 1,500 küsüf liraya aldırdık 2 hafta sonra heves filan kalmadı :)
  • 900 e ipad 2 al.
  • Şu ana kadar kullandığım en lüks telefon 5230 oldu şimdi onunda ekranı bozuk tuşlu bi samsung kullanıyorum, valla hiç sorunum yok.Hevesi geçince oda anlar.Alacak durum varsa al bence eğer telefon manyağı değilse sürekli değiştiricem diye tutturmaz
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.