Şimdi Ara

Bir ttnet saçmalığı daha

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Geçen gün ttnetten netdisk hediyeli netlimitsiz kampanyası için aramışlar. Hat annemin üstüne olduğu için doğal olarak kandırmaları kolay olmuş . Sitede 39 lira x 12 ay yazdığı halde anneme 42 lira demişler. Online işlemlere baktığımda meğer aylık 3 lira olan ttnet güvenlik saçmalığını da sattıklarını gördüm. Arayıp iptal ettikten 3 gün sonra otomatikman bu paketi tekrar satın almışız. Bu sefer de paketi online işlemlerden iptal ettim ve bugün tekrar ttnet güvenlik denen lanet şeyi bizden habersiz dahil etmişler. Hayatımda böyle saçmalık görmedim. Resmen biz buradan iptal ettikçe onlar inatla oradan geri satıyor. Arayıp ağızlarına s.çacağım gün yakındır fakat iptal etseler bile 3 gün sonra online işlemlere bi giriyorum yine satın alınmış gözüküyor. Pakette zaten antivirus var bir daha üstüne güvenlik paketi satıyorlar, herhalde ilk telefonda 42 lira diye anlaşıldığı için otomatiğe bağladılar iptal edildiğini görünce geri mi satıyor bilmiyorum ama böyle saçmalık görmedim







  • quote:

    Orijinalden alıntı: chatty_boy

    Geçen gün ttnetten netdisk hediyeli netlimitsiz kampanyası için aramışlar. Hat annemin üstüne olduğu için doğal olarak kandırmaları kolay olmuş . Sitede 39 lira x 12 ay yazdığı halde anneme 42 lira demişler. Online işlemlere baktığımda meğer aylık 3 lira olan ttnet güvenlik saçmalığını da sattıklarını gördüm. Arayıp iptal ettikten 3 gün sonra otomatikman bu paketi tekrar satın almışız. Bu sefer de paketi online işlemlerden iptal ettim ve bugün tekrar ttnet güvenlik denen lanet şeyi bizden habersiz dahil etmişler. Hayatımda böyle saçmalık görmedim. Resmen biz buradan iptal ettikçe onlar inatla oradan geri satıyor. Arayıp ağızlarına s.çacağım gün yakındır fakat iptal etseler bile 3 gün sonra online işlemlere bi giriyorum yine satın alınmış gözüküyor. Pakette zaten antivirus var bir daha üstüne güvenlik paketi satıyorlar, herhalde ilk telefonda 42 lira diye anlaşıldığı için otomatiğe bağladılar iptal edildiğini görünce geri mi satıyor bilmiyorum ama böyle saçmalık görmedim

    Sizin paket netlimitsiz başlangıç paketi mi? Eğer öyleyse güvenlik yazılımı (mcafee internet security 3 lisans) adı altında 3.81 tl pakete gömülü bir ücret alınıyor. Ancak bu ek bir paket ya da servis olarak algılanmadığı için online işlem menüsünden iptal edilmiyor. Arayıp telefon ile iptal ettirmeyi düşünüyorum.




  • tuketici.btk.gov.tr

    buraya yaz hocam
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mc_fosil

    tuketici.btk.gov.tr

    buraya yaz hocam

    +1
  • arkadaşlar sağolun cevaplar için fakat konuyu taa 20 ocakta açmışım artık ben bile unutmuştum hortlatan arkadaş aşağılardan bulup üste çıkarmış.. Sorunum durup dururken bitti, bir gün tekrar iptal ettim paketi ve geri satmadılar :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: chatty_boy

    arkadaşlar sağolun cevaplar için fakat konuyu taa 20 ocakta açmışım artık ben bile unutmuştum hortlatan arkadaş aşağılardan bulup üste çıkarmış.. Sorunum durup dururken bitti, bir gün tekrar iptal ettim paketi ve geri satmadılar :)

    +1
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.