Şimdi Ara

Bir türlü giderilemeyen Türknet telefon hattı arızası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • kurulumdan beri bir türlü aktif edilemeyen bir telefon hattı arızasıyla karşı karşıyayız. aylardır peşlerinde koşuyorum. internetim çalışıyor ancak telefon sinyali alamıyorum. hayır evimde gsm operatörleri çekse hiç aramıycam ancak sabit hatta ihtiyacımız var. denemediğim yol kalmadı. son çare olarak buraya yazmayı uygun gördüm. videoda arızanın kanıtıdır.

    abone no: 1638382

    https://www.youtube.com/watch?v=hxdBjPsSOdw



  • Telefon bağlamaya hiç gerek yoktu, eski bir elektrikçi hilesidir: telefon no aranır, kablolar birbirine değdirilip kısa devre yaptırılır. Arama cevaplanırsa hatta sinyal vardır, cevaplanmassa yoktur.

    Kısa devre meselesinden korkmayın, tabiki hatları da sık sık kısa devre yapmayın (hele ki elektronik eşyaları hiç yapmayın). Örnek video bulursam eklerim tam net olsun kafanızda.

    Edit: Anlattığım videoda mevcut, burada usta hat bulmayı anlatırken göstermiş https://www.youtube.com/watch?v=WlMPR0DERN8&feature=youtu.be&t=333



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NT2L -- 23 Temmuz 2020; 23:23:38 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • cevap için çok teşekkür ederim. benim amacım türknete sinyal gelmediğini bilale anlatır gibi anlatmaktı. sinyal gelmediğini biliyordum zaten. işin peşindeyim, o telefon hattı a-çı-la-cak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.