Şimdi Ara

Bira sohbet konusu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
2
Favori
1.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yuxeses

    Oldukçca hafif lezzetli biradırKarşılığı nisbeten efes de 10 serisidirBununla beraber Efes de normal fıçı veya yüksek abv lisi,aynı kalite lezzet olarak olarak pastorsüz de iyidir gerisi pek değerlendirmeye alınmasa da olabilir.Efes de palaka kod larına göre ürtetim belirtmesi vardır adana sonra izmir daha iyidir

    Bilgiler için teşekkürler hocam. Efes'in Mariachi diye bir birasını içmiştim, hafif sevmeme rağmen bu resmen gazoz gibiydi .




  • efes malt içiyorum 8 tanesi 43 liraya geliyor tr şartlarında ekonomik.Tek gecede 8 tane yuvarlayıp mışıl mışıl uyuyorum.
  • Asil Türk Kanı kullanıcısına yanıt
    Efes malt ilk çıktığın da fena değildi ama epeyidir kalitesi yerlerde sürünüyor biraz Adana üretimi fena değil diyebilirim Türkiye de bu konuda vergiler inanılmaz fazla normalde en fazla 4tl yi geçmemesi lazım...
  • Evet üç çeşiti vardı oldukça hafiftiler ama çok lezzetliler di... Ayrıca buğday birası vardı gusta o da baya sağlamdı... Bir de şimdiki durumlara bak yazık gerçekten
  • efes malt baş ağrısı yapıyor bende nedense
  • Efes çok güzeldi eskiden, içilecek tek bira idi. Sonrasında tadı çok bozuldu. Bu tadın bozulması nedense şu döneme denk geldi, hatırlayın Efes Pilsen Basket takımının ismini ve logosunu değiştirdiler, sanırım ki bu durum şirketin gelir kaynaklarını olumsuz etkiledi ki maddi sıkıntı üretime de sirayet etti bir şeylerden kıstılar ve o tat kayboldu.

    Tuborg ise leş bira statüsündeydi ancak sessizce yaptığı yatırımlar, üretim tesislerini yenilemesi ile birlikte şu anda piyasada içilebilecek en güzel bira. İnanın artık efes olan mekanlara gitmiyorum bile.
  • her ne kadar yazın bira mayıştırsa ve çok pahalı olsa da yazlık favorim carlsberg, daha sonra da efes özel seri (yeşil şişe).

    kışın da bomonti filtresiz içebilirim. fiyattan bağımsız tabi.
    efes malt ucuz olsa da içesim gelmiyor, ice tea gibi bol aromalı ve asitsiz.

    yerlilerin dışında guinness çok severim. buğday birası sevmem, 1-2 yudum bile sıkıyor.
    heineken corona vs 33lük ve pahalı, onlar yerine carlsberg tercih ederim fp.

    son içtiğim bira arkadaşlarla sahilde 2 kırmızı tuborg. 3 carlsberg yerine tercih ettim daha az sıvı alıp şişmemek için.

    ama yazın genel olarak cin-tonik, vodka-limon-soda gibi hafif ve basit kokteylleri tercih ediyorum.
  • 96 şişe stoğum var ama henüz içime hazır değiller :D
     Bira sohbet konusu
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.