Şimdi Ara

Biraz İçimi Dökeyim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Foruma yıllardır iç döküp derdimi anlatmayı çok seviyorum. Güzel öneriler fikirler ve sağlam bir destek oluyorsunuz niceleriniz.

    Ben üniversite 2. sınıfa gidiyorum. Bu sene 2'ye geçtim yani. Çok güzel ve bir o kadar da zor bir bölümde okuyorum. Üniversitem maalesef vakıf üniversitesi. İlk dönem 1,70 ortalama yaptım ikinci dönem ise 3,23. Bu beni gerçekten aşırı mutlu etti. Para problemim yok çok şükür. Bir yandan da çalışıyorum çünkü. Gelelim sıkıntıma, kendimi özellikle yazın çok boş hissediyorum, birşeyler yapıp gelişmem lazım. Bu yaz spora gittim ve çok memnundum ancak ramazandan dolayı artık oraya gidemiyorum. Neler önerirsiniz sizce neler yapmam lazım. Ders yapmayı denedim fakat 2. sınıf derslerimden en zoru olan ders beni çok korkuttu ve 10 sayfa çalıştıktan sonra bıraktım, yine Ramazan ayı geldi diye sabahları bu saatlere kadar ayaktayım ve kalkınca iftar yemek arkadaşlar oyun falan vakit geçiyor. Özetle kendimi dolu, adam gibi adam bir insan olarak hissetmek istiyorum ama pek olmuyor şu ara , önerileriniz var mı ?







  • yabancı dizi, kitap.
  • Dexter'a başladım çok güzel gerçekten. Ama dizi kendimi iyi hissettirmiyor boş vakit geçirmekten yana sıkıntım yok sanırım onu biraz yanlış anlatmışım. Ben dolu vakit geçirmek istiyorum.
  • Sevgili bul.
  • Sevgilim var. 2.senemizi doldurduk. Dediğim gibi boş zamanımı faydalı değerlendirebileceğim birşeyin peşindeyim.
  • Kesinlikle kitap okuma aliskanligi edin. Bir hobin varsa onunla ilgili kitaplar oku. Mesela ben butun yazlarimi onlarca astronomi kitabi okuyarak geciririm ve her okul donemi keske yaz gelsede okusam diye beklerim. Ramazanda aklimada yapilabilecek fazla birsey gelimiyor. Belirli sevdiginiz bir alan varsa kitap onerebilirim isterseniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ramazanda evde dolu vakit geçirmek istiyorsan merak ettiğin tarih ve bilimle ilgili şeyleri oku, felsefe forumlarına gir düşüncelerini yaz yorumları değerlendir, ingilizcen ortaysa geliştirmek için ingilizce altyazılı bir şeyler izle, ingilizcen iyiyse ilgini çeken bir dilin temel şeylerine ve kelimelerine falan çalış, düşünce ve deneme tarzı kitaplar oku, puzzle yapabilirsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendini hangi yönde zayıf hissediyorsan o alana yönelip, araştırmalar yapıp, kitaplar okuyup kendini geliştirebilirsin. Kişisel gelişim, kültür kitapları ya da dini kitaplar okuyup kendinde ki açık alanları bunlarla doldurabilirsin. Ya da bir hobin varsa-mesela müzik için enstrüman çalmak gibi- o hobi dalında kendini üst noktalara çıkarmak için çalışmalar yapabilirsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ramazan biraz kısıtlıyor. Ben de spora gidecektim ama olmadı. Niyetli iken yapabileceğin en güzel aktivite bol bol kitap okuyup film izlemektir.
  • dizi sıkıntılara bire birdir bazen,tarzına göre dizileri bulduktan sonra bir dizikolik olursun tabi başka uğraşlarda bulabilirsiniz,çok önerim olucak ama ramazan var dediğin gibi o yüzden şuraya git falan diyemiyorum dizi,kitap iyidir iyi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.