Şimdi Ara

Biraz taktik verir misiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar yeni başladım oyuna. Arkadaşlarımın klanındayım. Şimdilik belediye 3.seviye de savunmaları full, depolar, madenler 4.5 seviyede. Onları da fulleyip köy binasını vuracam. Yalnız savaş yaparken taktik yapamıyorum kendime ordu düzeninde. Nelere dikkat etmemi biliyorum ganimet nerde vs. Genelde ganimeti madenlerde olanlara saldırıyorum. Ancak ordu düzeninde sıkıntım var. Şuan full okçularla dalıyorum ama havan falan mahvediyor. Moralim bozulmaya başladı. Bir kaç makale okudum 5 dev 50 okçu vs. şeklinde söylemişler. Benim şuan 70 kişilik yerim var. Nasıl kaçar kaçar dağıtmalıyım ? Saldırıya geçerken önce neyi salmam lazım sonra onu sal gibisinden ? Ve laboratuvarda hangisine araştırma yapmamı önerirsiniz sırayla. Hep madenlere dalarım, bu önemli bunun için sanırım. Fazla uzatmak istemiyorum. Arkadaşlar da fazla uğraşmıyorlar benle işte bilirsiniz öf pöf yaparlar, o yüzden buraya danışmak istedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • kb1-2-3-4-5-6 çok kolaydır iş köy binası 7 de başlıyor 7 olmak çok zaman almaz 7olunca ordu kamplarını yükselt ve toplamda 200 yerlik ordun olsun bu ordu okçu barbar goblin dev duvar kırıcıdan oluşsun. sayıları sana kalmış savaş sırasında asker bırakma sıran dev barbar goblin duvar kırıcı okçu şeklinde olsun okçu barbar bana göre iyi ordu değil okçu barbar goblin yada okçu barbar goblin dev duvar kırıcı şeklinde ganimet kas depolara girmeye çalışma 800-1100 kupalarda takıl madenleri dopdolu köylerle rahatça gerekli madeni çalarsın daha sormak istersen buralardayım bende kraliçeyi bitirdim kralı bitirmek üzereyim 38 oluyor kb11 geçicem yakında :) 2 köyüm daha var kb7 ve 8
  • Çok sağol yardımın için Geçmek kolay evet onda sorun yok bencede. Ama herşeyi full etmeden köyü basmayın diyorlar. Sonra hem sıkıcı hem de zayıf oluyormuşsun. Şuan iyi gidiyor. 2-3 güne KB 4'e geçicem kısmetse. Çok aktif biri değilim. Ygs kasıyoruz malum işte.
    Edit:Yazım yanlışı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SameShits -- 1 Mart 2016; 8:32:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet oda var bahsetmişsin diye yazmadım köyü erken basmak çok kötü ilk başta bilgisi olmayan basıveriyor sonra çilesini çekiyor yada oyunu bırakıyor
  • yani burdan yazıyla bir söz soylemek zor olur..
    her zaman madenlere saldırma koyu almaya çalış tabi ki her koyu alamaya çalış demiyorum bazen altın bazen ikir bazen de her ikisi iyi olan köyü çıkıyor gir onlara ..
    depoları almaya çalış .. benim clanıma gelip savasımı paylaşıyım sana veya sen gel savaşlarını paylaş bakalım nerelerde hata yapmıssın veya nerden gireceğini anlatıyım tabi benden daha iyi olanlar da vardır ama elimden geldiğince yarım ederim tabi. arada gelip konusup gidersin cunku alım yapmıyoz
  • Kralrep kullanıcısına yanıt
    Yardımın için teşekkür ederim. Alıştım artık çözdüm diyebilirim Tabi genede bir ziyaretinize gelmek isterim, bir kaç savaşımı paylaşırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle şunu demeliyim ki eğer duvarların seninle aynı level olan birinden daha kötüyse çok moralin bozuluyor:) Bu yüzden köy binanı atmadan önce mutlaka duvarlarını son seviye yap öyle çık. sadece duvarlar değil tabii ki hepsini son seviye yap öyle at köy binanı :) ve oyunada gereğinden fazla bakma :) iyi oyunlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SameShits S kullanıcısına yanıt
    tabi ki beklerim pc ye gectiğimde klan etiketini atarım.
  • Aynen ilk zamanlarda o hatayı yaptım, morali alt üst oluyor insanın gerçekten Ama artık toparladım seviyeme göreyim şuan. Savunma duvar vs. ful. Arkadaşım da geç artık 6 sv.ye diye gaz veriyor Ama madenler falan var tabi benim için sorun değil acelem de yok, sabırlı bir insanım Bu arada oyuna gereğinden fazla bakıyorum sanırım bağımlılık yapıyor valla.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kralrep kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam ne zaman istersen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tek tip bir ordu kurmaktansa karma yapmanda yarar var. 2 duvar yıkıcı, 3 dev, 10 okçu, 20 barbar vb. gibi
  • Klan kalesinden yüksek level balon almanda da fayda var. Hava savunmasını yok ettikten sonra balonu yollarsın, o halleder geri kalanı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.