Şimdi Ara

Birds of Prey | (7 Şubat 2020) | DC Comics (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
4
Favori
4.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • 15 dakika dayanabildiğim Suicide Squad o kadar kendinden soğuttu ki , bağlantılı bir şeyler izleyebileceğimi sanmıyorum. İzleyeceklere kolay gelsin.
  • Margot Robbie ve H.Q izlemek istiyordum sonuna kadar beklediğimi aldım.İlk filmin çok çok ötesinde .Ama zaten o kadar kötü olması imkansız hatta aynı kalitesizlikte olması bile imkansız
  • İzledim suicide squad garabetinden kat ve kat eğlenceli ve oturaklı bir film olmuş

    karakter motivasyonları yerinde son yarım saat te onlarca adam öldürmeye gelince takım olma nedenleri mantıklı ss de olduğu gibi barda oturup hadi takım olalım demiyorlar black canaryi arrow da yıllarca izledik film yorumlamasını da görmek güzeldi Margot robbie zaten saatlerce ekrana baksın izlenir kadın HQ rolünü oynamıyor yaşıyor resmen tek beğenmediğim Black Mask oldu çok daha iyi ve etkili işlenebilirdi Ewan Mcgregor bile kurtaramamış bomba patladığında öldüğünü sanmıyorum suya düştü ilerde görürüz gene ya da öldüyse daha epik bir son olabilirdi gidin izleyin eğlenin dc sinemayı toparladı iyi gidiyor buna iki üç film daha çekerler gibi gişede patladı ama çekmezlerse de havada kalır




  • DigitalHD 1080p düştü
  • Film düşmüş yakında izleyeceğim. Yorumların büyük çoğunluğu olumsuz ancak ben sanat yönetmenliğinden çok umutluyum. Renk seçimi, kullanımı vs şahane duruyor. Bakalım o kadar kötümü

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben sinema da izlemiştim bence film gayet iyi hiç durmayan bir film.
  • Malum yerlere düşünce edindim hemen izledim. öncelikle bu tarz filmlerde bir kuralım var gece 12 falan gibi izliyorum . Eğer uyuya kalmıyorsam kesinlikle geçer not alıyor film. Bu filmde de hiçbir uyku belirtisi göstermedim. Şaheser mi kesinlikle değil ama sıkmıyor bunaltmıyor izletiyor.
    Suicade squad da harley nin ama imajı biraz daha seksapeli olsun diye yapılmıştı ama bu filmde ana konu tek başına güçlü kadın imajını vermek olduğundan harley o kadar da seksi yaratılmamış. Ki yerinde bir karar olmuş . film boyunca HQ elastiki hareketlerle düşmanları alt ederken bile bunları kırıtmadan bam bam yapıyor. Bu da filmin ana konusunu desteklemiş. HQ nun karakoldaki launcher silahına bayıldım. oradaki sahnelerin kurgusu çok hoştu. Beyzbol sopasını görünce duygulanması sırtlanı brucy ismini takması dövüş sahnesinin ortasında ayakkabılardan patene geçmesi gibi bir sürü şey normal bir filmde olsa o an kapatırsın izlemezsin ama bu film için gayet normal kaçıyor . Açıkçası marvel tarafındaki deadpool neyse dc tarafında bu film o olmuş benim için . Gayet çizgiroman havasında çekilmiş. Tek eleştirim kötü adam black mask için. Nedense ısınamadım karaktere . hele yancısı hiç hiç olmamış.
    Ama bunların dışında gayet derli toplu bir film. İzlemeyenler bence bir şans versin.




  • İzleme fırsatı buldum gayet eğlenceli bir film. Hiç sıkmadı tavsiye ederim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Baslari biraz duragan olsa da sonlara dogru fena degildi.Bir kac sahnedeki gorsel efekt sovuna hayran kaldim. M.Robbie bu karakterin ustesinden gercekten gelebilmis, performansi ust seviyedeydi. Bu durgun zamanlarda bence vakit gecirmek icin izlenebilir bir film olmus.

    Ek olarak filmin ucu acik bitirildi devami gelir mi dersiniz ? Kisisel gorusum gormeyiz diye dusunuyorum ama belli de olmaz.
  • DC filmlerinin birçoğunu DC çizgi roman evreninin karanlık yapısını hiçbir şekilde yansıtmıyor. Sanırım Joker filmi bu açıdan bir milat olacak ve birçok yeni gelecek film için bu karanlık temayı devam ettirme sebebi olacak.

    Çünkü Marvel'ı her zaman daha içten, eğlenceli, genç bir insan gibi görmüşümdür. Daha dinamiktir. Yeri geldiğinde gereksiz "Dünyayı kurtarmalıyızzz" modunu abartsalar da böyledir.

    DC ise karanlıktır, daha kişiseldir ve ketum bir insan gibidir. Dolayısıyla Deadpool vari bir eğlence odağını DC filmlerinde görmek beni sıkıyor.
  • Eğlendirsin, güzel vakitler geçirtsin diye açıp izlediğimiz aslında pek de bir şey bulamadığımız yapımlardan biri oldu. Karakterler çok tırt, kolpa. Karakteri için izlenecek bir yapım değil. (Harley Quinn Suicide SquaD'ta daha iyiydi sanki zaten o film de bundan daha iyiydi.) Aksiyon yok, var olanı da kesmiyor. Mizah yok. Klişe çok. Vasat diyeceğim ama onun da altında kalıyor sanki. Tek sevdiğim şey
    Harley Quinn'in bacaklarını uzatmış olan adamın bacaklarına dizlerinden zıplayıp bacaklarını kırma sahnesi oldu.
    Başka kayda değer bir şey göremedim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 1 Nisan 2020; 13:9:49 >
  • Yeni izleme fırsatı buldum film çok eğlenceli yarısına geldim şu an
  • Bu filmin varlığından bile haberim yoktu. Denk geldim. Deniz seviyesinde beklentiyle izledim. Beğendim. Harley Quinn'li bir film daha başka ne sunabilirdi ki seyirciye? Quinn dışındaki diğer karakterler de motivasyon, zihniyet, tepkiler bakımından inandırıcı ve doğal. Black Canary de bu konuda gömülmüş ama bence iyi bir yorum. İlla ki aslına tamamen sadık kalacaklar diye bir durum yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.